• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Benim ilk nst 22 haftalıkken yapılmıstı o günden sonraki her kontrolümde yapıyor yani cok erken degil mi sizcede? Acaba riskli gebelik oldugu icin mi öyle erken bakmıslar . İlk gebeliğim hiç sorgulamadımda suan yorumlarda okuyunca cok erken bakıldıgını farkettim 😄
Riskli gebelik ise ve rahim ağzı kısalığı, hunileşme veya açılma varsa nst yapıyorlar canım.

Kızlar hamilelikte eğer riskli gebelik durumu yoksa son haftalarsa hareket daha iyi geliyo ben Yoga yapıyorum benim ağrılarıma iyi geliyor. Bi de günde yarım saat hafif yürüyüş. Son iki ayda hiç kilo almamışım ilk defa aferin dedi geçen hafta doktor 😂😂😂
Oğlumda çok hareketsiz kalmıştım son aylar hep yattım hem çok şişmiştim hem de doğum sonrası iyileşmem uzun sürmüştü yani hareket etme anlamında suan daha dinç hissediyorum

Canim bende kullaniyorum gecen kontrolumde doktora sordum 36.haftada birakicaksin dedi hatta ben bile tedirginim ya erken dogum olursa diye cunku daha onceden birakmamiz lazim
İki türlü düşününce de insan tedirgin oluyor. Sag salim atlatalım inşallah bu süreci. Zamanında kolaylıkla gelsinler 🙏🏻

Anladım canım 200 gram güzel bir artış benimde hep öyle artıyodu.

Evet evet inşallah ölçüm hatasıdır veya diğer gidişimde daha güzel artar ❤️
Hic uzme kendini canim herseyin bir caresi var cok sukur tehlikeli zamanlari atlattik😊unutmayalim ki biz stres oldukca onlarada zarar veriyoruz♥️

Hic uzme kendini canim herseyin bir caresi var cok sukur tehlikeli zamanlari atlattik😊unutmayalim ki biz stres oldukca onlarada zarar veriyoruz♥️
Çok teşekkür ederim canım. Ben hep stresli bi hamilelik geçirdim. Yapısal olarak stresliyim ya, böyle olmak istemiyorum ama elimde değil. Antidepresan kullanıyodum ama gebeliği öğrenince bıraktım. Kullansam daha iyi devam edebilirdim neyse dediğim gibi yüzdük yüzdük sonuna geldik artık 🙏🏻🙏🏻

Çok teşekkür ederim canım. Ben hep stresli bi hamilelik geçirdim. Yapısal olarak stresliyim ya, böyle olmak istemiyorum ama elimde değil. Antidepresan kullanıyodum ama gebeliği öğrenince bıraktım. Kullansam daha iyi devam edebilirdim neyse dediğim gibi yüzdük yüzdük sonuna geldik artık 🙏🏻🙏🏻
Bende oyleyim canim herseye istemsizce stres yapiyorum ama elimden geldigi kadar sakin olmaya calisiyorum

Kizlaar hani simdi bizim bebisler bas asagi pozisyonda ya insallah pozisyon degistirmezler bu haftalarda benim kizce cok hareketli beni korkutuyo🙁

Prensesimin sallanirida geldi ohh eksik kalmadi neredeyse 🩷🩷

Eklentiler

• 20250403_143243.webp
    20250403_143243.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar sırt ağrısından uyuyamıyorum yastık mastik nafile yokmu bir çözümü gece kaç sefer uyanıyorum
At kestanesi kremi soğutucu etkili sürüp havlu koy anında cekiyo benim bel fıtıklarım var belim agirmsya başladığı gibi sürüyorum hemen geciyo yoksa ben yatalak kalırdım heralde hamilelik sürecinde

Kızlar bu arada lohusa pijama alıp memnun kaldığınız varsa link falan atarmisiniz özellikle ceket gibi bağlamalı almak istiyorum birini ama gecelik değil pijama şekilde
Ben bunları aldım

Ben bunları aldım
Canım teşekkür ederim bu ikisini aldım indirim vardı bakmak isteyen LCW uygulamadan aldim

Eklentiler

• 1000347139.webp
    1000347139.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 1000347138.webp
    1000347138.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 67
Back
X