• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Merhabalar, dün ilk kontrolüm vardı.
Keseyi ve bebeği gördük çok şükür. ❤️

Kalp atışı dinlemek için erken dedi ama belli belirsiz görüyorum gibi dedi. Sat a göre 6+1 dik 6+2 ölçtü doktor.

7. Hafta ile beraber halsizlik başladı. Acıkıyorum ama yemek yemekte zorlanıyorum, elimi karnımın üstüne koysam bile bulanıyor 😔 sadece hafif şeyler ve az az yiyebiliyorum.

Bir de tansiyon aleti siparişi verdim. Siz de ölçüyor musunuz kendiniz? Ben mi abartıyorum yoksa?
hayırlı olsun ♥️ ben bi kere ölçtüm onda da bayılcak gibi hissettim baya düşük çıkmıştı tansiyonum

ben de ateş ölçer almak istiyorum araştıran var mı ateş ölçer markası

Merhabalar, dün ilk kontrolüm vardı.
Keseyi ve bebeği gördük çok şükür. ❤️

Kalp atışı dinlemek için erken dedi ama belli belirsiz görüyorum gibi dedi. Sat a göre 6+1 dik 6+2 ölçtü doktor.

7. Hafta ile beraber halsizlik başladı. Acıkıyorum ama yemek yemekte zorlanıyorum, elimi karnımın üstüne koysam bile bulanıyor 😔 sadece hafif şeyler ve az az yiyebiliyorum.

Bir de tansiyon aleti siparişi verdim. Siz de ölçüyor musunuz kendiniz? Ben mi abartıyorum yoksa?
merhaba, belirtilerin çok normal hepimiz yaşadık, yaşıyoruz benzerlerini. Evde tansiyon aletim var ama ölçmüyorum doktora gittiğimde doktor bakıyor özel bir rahatsızlığım olmadığı için ekstra ölçme gereği duymadım açıkçası. Çok da evham yapmamak lazım :)

merhaba, belirtilerin çok normal hepimiz yaşadık, yaşıyoruz benzerlerini. Evde tansiyon aletim var ama ölçmüyorum doktora gittiğimde doktor bakıyor özel bir rahatsızlığım olmadığı için ekstra ölçme gereği duymadım açıkçası. Çok da evham yapmamak lazım :)

Teşekkür ederim.

Benim doktor ölçmedi benimkini. Benim de aklıma gelmedi sormak. Bir de bir dahaki kontrol 3 hafta sonra olunca...
Hem genel kullanım için evde bulunsun diye düşündüm.

Şu kritik dönemleri atlatalım da 🙏

hayırlı olsun ♥️ ben bi kere ölçtüm onda da bayılcak gibi hissettim baya düşük çıkmıştı tansiyonum

ben de ateş ölçer almak istiyorum araştıran var mı ateş ölçer markası
Cocuk içinde kullanmak üzere braun kulak içi ölçüm cihazı almıştım 6 sene önce hala taş gibi tavsiye ederim.

Arkadaşlar Merhaba! Moralım cok bozuk Sımdı doktordan geldım once devlet hastanesi acilinde kan vermıstım sonra esım özele goturdu 3 gün önce baska şehirde verdıgım değer 1297 66 dı bugün 2429 cıktı 3 güne göre az dımı kese görünmedi henuz doktor 5 bın üstünde gözükür dedı Cumartesı alttan muayeneyle bakılacakmış sizce dış gebelıkmı gecırıyorum cok kötüyüm geldım eve yattım hemen

Betaya takılmayın. Herkes 3000 lerde görünür diyor ve çoğu da görüyor gerçekten ama benim 9000 lerde bile transvajinal ultrasonla zar zor kese göründü. Her bebeğin gelişimi farklı. Büyük ihtimal keseyi görürsünüz bugün. Rahatlayın biraz. Güzel haberlerle bekliyoruz 💙
Baska hastanede verdıgım değer 1297 çıkmıştı 3 gün sonra 2449 cıktı kese yok hala Sımdı geldım doktordan Cumartesı vajinal ultorondan bakıcam dedı sizce kötü mü degerım

Baska hastanede verdıgım değer 1297 çıkmıştı 3 gün sonra 2449 cıktı kese yok hala Sımdı geldım doktordan Cumartesı vajinal ultorondan bakıcam dedı sizce kötü mü degerım
aynı hastanede vermediğiniz için değerleriniz farklı çıkmış olabilir her hastanenin ölçüm kriteri çok farklı oluyor strese girmeden bekleyin değeriniz düşük değil nihayetinde

aynı hastanede vermediğiniz için değerleriniz farklı çıkmış olabilir her hastanenin ölçüm kriteri çok farklı oluyor strese girmeden bekleyin değeriniz düşük değil nihayetinde
Vajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum

Arkadaşlar Merhaba! Moralım cok bozuk Sımdı doktordan geldım once devlet hastanesi acilinde kan vermıstım sonra esım özele goturdu 3 gün önce baska şehirde verdıgım değer 1297 66 dı bugün 2429 cıktı 3 güne göre az dımı kese görünmedi henuz doktor 5 bın üstünde gözükür dedı Cumartesı alttan muayeneyle bakılacakmış sizce dış gebelıkmı gecırıyorum cok kötüyüm geldım eve yattım hemen
Bence artik betaya takilmayin, ultrasonda burada da cok gec gorenler oldu keseyi bebegi. Bence doktorun ultrason cihazi bile bir kriter bu noktada hani. Belki baska birine gitseniz gorebilecekti filan. Dis gebelik durumunda bir belirti oluyor mu bilmiyorum hic, gonlunuzu bozmayin bence haftasonunu bekleyin sabirla 🩷🌸

Vajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum
sakin ol canım vajinal olarak baktığında keseyi görür Cumartesi günü ama böyle stres yapma sakin kalmaya çalış başka başka yerlerde test yaptırmışsın düzenli artışı zaten göremezsin telaşa kapılma bu yüzden

sakin ol canım vajinal olarak baktığında keseyi görür Cumartesi günü ama böyle stres yapma sakin kalmaya çalış başka başka yerlerde test yaptırmışsın düzenli artışı zaten göremezsin telaşa kapılma bu yüzden
Vajinal ultrasonda tehlıke varmı Pekı

Cok uzuldum gercekren ınsalalj Hersey yokumda gıder esımde oyle cok uzuldu Cumartesı gelmez artık bana

Doktora en son gittiğimde bu kadar bulantı şikayetim yoktu ki iyiydim. ne olduysa şu son 5 gündür falan oldu her an bulanıyor. doktoru aradım izinliymiş bugün bide
Kisisel cep numarasi yok mu sende, oyle ulassan hani 🥹 ben seni hep bulanan tayfamizdan saniyorum kiz, yeni olduysa sanslisin 🥲 ben ilaca direndim de cumartesiden beri iciyorum valla artik saldim. Zarari da yokmus kendi kendime niye tribe girdiysem diyorum bir hafta.

Back
X