Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
R rosie23 senin de vajinal olacaktı dimi ? Süt için bir şey başlamanı filan önerdi mi doktor ? Bana vajinal olacağı için kendiliğinden gelir, gerekirse takviye damla vs alırsın dedi.
Canim yok bana baslama dedi dogurunca baslarsin dedi hatta gumus kapagi bile o zamana birakti ama ben kullaniyorum simdiden. Ama senin son hafta ya bilemedim sana baslasan bir sey olmaz gibi iyi gelir gibi

Kızlar bir soru daha, yatınca ağrım artıyor ama ayaktayken ya da pilates topunda daha az ağrı hissediyorum bu da olan bir şey mi
Hiç denemedim dediklerini canım ama olma ihtimali yüksek yani hastane yakın mı sana

Gözünüz aydın, sağlıklı uzun ömürler diliyorum size hep birlikte hayırlı olsun canım

Kızlar bir soru daha, yatınca ağrım artıyor ama ayaktayken ya da pilates topunda daha az ağrı hissediyorum bu da olan bir şey mi
Canim rahatlicak bir aralik bulabiliyorsan degildir demisti. Bence seninki baslangic siddetlenicek gibi hissediyorum doga kus simdiden en populer kiz grupta ya saka gibi a star is born

Canim rahatlicak bir aralik bulabiliyorsan degildir demisti. Bence seninki baslangic siddetlenicek gibi hissediyorum doga kus simdiden en populer kiz grupta ya saka gibi a star is born
Bu şakalarının acısını çıkarcam ama ondan başlangıç muhtemelen eğer yine benimle oynamıyorsa

bana kalçadan yapıldı iki doz 12 saat sonra da iki doz daha yapılacak denildi. sanırım birkaç farklı türü var. aşırı yaktı ama şişlik falan görünmüyor şuanda

HAftamiz aynı bizim kilomuzda 3300 civarı çıktı doguncada aynı kilodami olacak merak ediyorum Drdan okadar azar işittim ki kilolu diye
Normal istiyorsan 4ü bulur diye kızmıştır :) ama doktorum ultrasonlar yanlış ölçebiliyor 300 gr eksik yada fazla ölçüyormuş, genelde fazla ölçtüğü için kaç kilo dendiyse 300 eksik gibi düşünebiliriz demişti ama tabi tam aksini de çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…