Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ayy rüyalarıminda saçmalık düzeyi arttı. Sanırım kaygı duzeyimizle alakalı. Kontrolünde çok güzel geçer umarım
En zor riskli zamanları atlattık şükür
Aynen şükür geçti zaman 34 ü görürse şanslı diyorlardı bugün 36+1 olduk şükür zamanda az kaldı bu da geçer inş

Biz doğdu doğacak derken daha çok bekleriz o kadar iğne ilaçtan sonra gelmek bilmez bebişler

İki oğlanlı hayat bakalım nasıl olacak senin için Benım gözümü şimdiden korkutuyorlar çok yaramaz olıyor oğlan çocuğu hazırlan vs diye bakalım

Biz doğdu doğacak derken daha çok bekleriz o kadar iğne ilaçtan sonra gelmek bilmez bebişler
Evet ya bide Benım doktorum hem içerden dikmiş hem de dısardan bıseyle torba ağzını büzer gibi çengel atmış öyle dedi ee iki aydır rahım o şekilde nasıl açılacak bakalm . Ben dikişler alınınca hemen doğar sanmıştım

Bende kıpırdamasına uyandım sanki acıkmış içeride terör estiriyor kahvaltı yaptım az önce gün erken başlıyor artık

Pazartesi miydi canım doğum ne zamandı seninnn 21 Nisan dimi ay hiç bişe kalmadııııı çok heyecanlı

Yaa bu sabah uyandım karnım bir sağa bir sola esnerken dedim ki çok özlerim bu hallerini sonra aklıma sen geldin, pazartesi geliyor Kıvanç geliyor sıra Bilge’ye geliyor dedim

Yaa bu sabah uyandım karnım bir sağa bir sola esnerken dedim ki çok özlerim bu hallerini sonra aklıma sen geldin, pazartesi geliyor Kıvanç geliyor sıra Bilge’ye geliyor dedim
Yaa evet kesinlikle özleyeceğiz. Bende dün eşime dedim ki gel bak hareket ediyor dokun, çok özleyeceğiz. Öyle deyince bir duygulandım. çok değişik bir duygu, ruh hali.
Burda birbirimize o kadar alıştık ki, sadece kendimiz değil her doğumu heyecanla bekliyoruz. Çok güzel doğumlar olsun, sağlıkla gelsinler miniklerimiz

Duygulandım şuandaaa sabahları uyandığımızda eşim kızıyla konuşuyor hemen hareket ediyor acayip bir iletişimleri var çok özleyeceğim bir yandan koynumuzda kokusuyla uyanma heyecanı sardı içimizi

Ya bende şeyi merak ediyorum. Tamam ultrason fotoğraflarında görüyoruz ama nasıl olacak, neye benzeyecek, kime benzeyecek o kısım beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Büyümelerini izlemek bile inanılmaz heyecan verici. Düşündükçe çıldırmalık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…