Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
35+4 günlükken 2690 gramdı bence abartılacak kadar geri değil. Beslenmen nasıl direnç varsa tuzu kes hep kilo aldıracak şeyler ye tahin muz çerez yoğurt kefir balık vs

Ya bilemedim ki. Yorumlarda hemen hemen herkesin bu kilolarda. Doktor 1 buçuk hafta geriden geliyor. Salı günü gel kilosuna göre sezeryan için gün vericem. Haftasına göre geride dedi. Anlamadım vallahi ya
Farklı bir doktordan görüş alman çok iyi olur canım sezaryen günü almadan

Canım doğuma yakın ve doğurunca bahsettiğin bölgedeki damarların çok belirgin ve dolu olabileceğini okudum geçen gün hatta baya harita gibi bir göğüs görseli vardı üstünde, bence süt kanalların hazırlanmış

Kızlar yarın kontrole gideceğim 35+2 oluyoruz çatı muayenesi için erken midir? Bakarız demedi ama ben artık her gitmeye onu düşünüyorum
Canım doktorum 38.haftada bakarız dedi, o döneme kadar acil bir durum olursa geldiğinde hemen kontrol ederiz zaten dedi bazen erken çatı kontrolü doğumu tetikleyebiliyormuş, genel olarak 37-38 arası bakıyorlar diye biliyorum ekstra bir durum olmadıkça

35+4 günlükken 2690 gramdı bence abartılacak kadar geri değil. Beslenmen nasıl direnç varsa tuzu kes hep kilo aldıracak şeyler ye tahin muz çerez yoğurt kefir balık vs
Beslenmem iyi değil ondan oldu sanırım. Bu sayfıklarınızı bırakın yumurta bile yemiyorum. Bugünden itibaren mecbur zorlayıp yiyeceğim

İlk defa duydum

İlk defa duydum
Herkesin Bi yöntemi var biri söylemezse kimse bilmiyor yengesi bize de söylemiyor duyarsa hemen bizim niyetimize yapıyormuş doğumdan sonra öğreniyoruz senin açılman sancın var ya acaba yapsan hızlanır mı Bi araştırsan

Beslenmem iyi değil ondan oldu sanırım. Bu sayfıklarınızı bırakın yumurta bile yemiyorum. Bugünden itibaren mecbur zorlayıp yiyeceğim
Kaşar peynirde güzel kilo aldiriyomuş canım ama gerçekten kiloya takma küçük bebek daha güzel gelişiyo doğunca yeterki sağlıkla doğsun

Bakayım bende ayy herşeyden medet umuyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20250416-182255.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20250416-181949.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20250416-181720.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 19
91nana91 kadınlar kulübünde de konuşulmuş bu konu kimi içmiş ama ben ve yengemin gelini içmedik
Suyu filan içilse belki bir gevşetici etkisi olduğunu düşüncem de kendi kendine bir köşede suyun içindeki ot nasıl rahmi açacak. Placebo effect tir o. İnanmışlar işe yarayacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…