Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah. Ben korkulacak bir şey olacağını hiç düşünmüyorum bebeğin emin ellerde profesyonel insanlarla birlikte, sen şimdi çok duygusal bakıyorsun ama dışardan bir göz olarak asla kötü bir şey aklıma gelmiyor, sayılı gün hemen geçecek çok zor ama sabır

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim erkenci kuş tam 18 gün kaldı her gün gidip görmek sonra bırakmak çok zordu. Çok şükür biz kavuştuk darısı başına sağlıkla kavuş inşallah bebişine.

Kızlar böyle şeylere inanır mısınız bilmem ama biz doğuma falan gidince eşimin yengesi Meryem ana eli otunu suya koyuyormuş çabuk açılma olsun doğum çabuk olsun diye çıkınca da tekrar çıkarıyormuş rahim kendini toplasın diye şimdi aklıma geldi söyleyeyim dedim tam detay bilmiyorum ama bileniniz vardır belki

Evet, ebe bir arkadaşım var o bahsetmişti. Doğum yapan bir arkadaşı için de kullanmıştı geçenlerde.

Maşallah çok sevindim sizi takip etmiştim. Kaçıncı haftada doğum yapmıştınız?

Koptum bosver canin sagolsun yaaa!! Kizim nasil besleniyosun soyle bennde kilo aldirmak istiyom benimkine

Aynilarini hissediyorum. Ama eminim dogunca asik olucaz butun kotu hislerimiz kaygilarimiz kaybolucak degiyor diyicez

Ben de 35+2deyim 2400 cikti hic az falan demedi gayet normal 3000 kilo civari dogar dedi. Dusukmuymusnki ://

İnsan kendini suçluyor dediğiniz gibi. İnşallah sıkıntısız kucağıma alırım telaş yaptım biraz

Canım direnç yüksekliği var bende, doktor o yüzden öyle konuştu diye düşünüyorum. Haftaya gel kilosuna bakıcam ona göre sezeryana gün vericem dedi. Evet kemdimi zorlayıp mecbur yemem gerekiyor. Çok da zayıf değil gibi ama bir kaç arkadaş yazmış 100, 200 gram fark var gibi. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Ben de 35+2deyim 2400 cikti hic az falan demedi gayet normal 3000 kilo civari dogar dedi. Dusukmuymusnki ://
Ya bilemedim ki. Yorumlarda hemen hemen herkesin bu kilolarda. Doktor 1 buçuk hafta geriden geliyor. Salı günü gel kilosuna göre sezeryan için gün vericem. Haftasına göre geride dedi. Anlamadım vallahi ya

Yorumum arada kaynadı kızlar goguslerimin birbirine yakın tarafları yukarı doğru bi damar taş gibi olmuş ağrıyor ve sağ özellikle kolumu kaldırınca bile sızı gırıyor oraya.
Bu süt ile ilgili midir

Çok geçmiş olsun canım, hiç bilmiyorum inşallah geçici ve endiselenecek bir şey değildir

Bence süt damarlariyla alakali. Benim de tam tersi tarafı ağrıyor ikisininde. Ve baya sertlesmis

Süt kanallarının büyümesi ve kolostrum üretip depolaması da ağrıya sebep olabiliyormuş diye yazıyor canım belki öyle bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…