Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ay ben hemoroid oldum kizlar yasayan var mi su an cok rahatsiz edici
Benim ilk oğlumdan kalmıştı canım bu da da biraz arttı. Doğum sonrası gidicem kontrole nasıl bir tedavi oluyor bilmiyorum ama
Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın.
Bende oğlumdan kalma Philips Avent sterilizasyon makinesi var canım. Onunla halletcem. Ama ilk oğlumda sonradan hediye gelmişti ilk başta emzik temizleyici ile yıkayıp kaynatmıştım.
Bende de bi süredir var canım o ağrı. Dr da ebe de normal ağırlık öne geldiği için demişti.
Çarpıntı ara ara oluyo bende de ama kan pompalanması falan normal. Ama tekrar ederse Dr ile görüş istersen canım
Çok geçmiş olsun
Benim sık sık oluyor fitil kullandığım için ama iç çamaşırı da kalıyo canım. Bi dra sor sen her ihtimale karşı

Gunaydin hanimlar,
Bugun kontrolumuz vardi ve sezaryen planlicaktik doktorla makat gelis oldugu icin. Fakat bebek bize supriz yapti, donmus 2 hafta sonra tekrar bakicak, yoksa normal dogum gozuktu bana gibi. 2700 olmus bile sapsik kizim
Ay maşallah bu haftalarda dönmeleri çok zor ama demek imkansız değilmiş en son ne zaman gitmistiniz kaçıncı haftadan sonra dönmüş oluyir acaba

Gunaydin hanimlar,
Bugun kontrolumuz vardi ve sezaryen planlicaktik doktorla makat gelis oldugu icin. Fakat bebek bize supriz yapti, donmus 2 hafta sonra tekrar bakicak, yoksa normal dogum gozuktu bana gibi. 2700 olmus bile sapsik kizim
Bizim grubun kızları fena olacak gibi son ana kadar emin olamayacağız hiçbir şeyden sanırım

Ay maşallah bu haftalarda dönmeleri çok zor ama demek imkansız değilmiş en son ne zaman gitmistiniz kaçıncı haftadan sonra dönmüş oluyir acaba
34+3te gitmistim, paralel olmustu. Bugun de 35+5’teyim. Kafasi asagida, dogum icin pozisyonu guzel dedi.
Benim kizim da gruptakiler gibi cok hareketli

Grupta enfeksiyondan mantardan en çok çeken benimdir sanırım pijamaya ya da tayta geçecek kadar olmuyor ama iç çamaşırımı iki kere fln değiştiriyorum her gün. Çok etkili gyno lomexin fitilini kullanmama rağmen akıntı devam ediyor diyebilirim hala. Doktorum bir şey kullanmaya gerek yok diyor. Ortası beyaz akıntılardan ya da bazen direkt su gibi geliyor. Aylarca çektim, çekiyorum

Oohhh kızlar kontrolden dönen arkadaşlarım hep güzel haberler ile gelmişler maşallah kuzulara benim de cuma günü bende çok merak ediyorum bizim fıstık ne kadar oldu acaba
Benim de cuma kontrol var. 34+2 oluyoruz. Bizde güzel haberler alalım arkadaşlarımız gibi

Benim de cuma kontrol var. 34+2 oluyoruz. Bizde güzel haberler alalım arkadaşlarımız gibi
İnşallah canımmm ben de 33+1 olacağım cuma günü bugün sağlık ocağında idrar ve kan tahlili verdim gitmişken baksın enfeksiyon vs var mı diye.
Kızlar sanırım doğurana kadar sürecek bu enfeksiyon belkide hamilelikten
Doğurunca rahatlayacağız o konudada
Benim ufak bi hemoroidim çıktı galiba kızlar başına gelen var mı sürebileceğim krem vs bişey var mı cuma gidince doktora soracağım

Aylardır var bende o akıntı fitil filan kullandım kaç kez devam ediyor hatta suyum geldi sanıyordum o kadar akıcı, akıntı olduğunu farkedince rahatlıyordum. Vajinal muayenede baktı enfeksiyon akıntısı değil bu sıkıntı olmaz dedi artık fitil de kullanmıyorum.Kültür idrar testleri de temiz çıkıyor.

Fizik tedaviye yolladi bugun.kas agrisiymis normalmis

Bugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Maşallah 5 kilo olacak herhalde senin tosuncuk , direkt kreşe yazdır annesi normal doğumu 4,5 kiloya kadar yapabiliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…