- 24 Eylül 2024
- 563
- 756
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.801
Benim ilk oğlumdan kalmıştı canım bu da da biraz arttı. Doğum sonrası gidicem kontrole nasıl bir tedavi oluyor bilmiyorum amaAy ben hemoroid oldum kizlar yasayan var mi su an cok rahatsiz edici
Bende oğlumdan kalma Philips Avent sterilizasyon makinesi var canım. Onunla halletcem. Ama ilk oğlumda sonradan hediye gelmişti ilk başta emzik temizleyici ile yıkayıp kaynatmıştım.Kızlar bu biberon ve emzik sterilizasyonunu nasıl yapacaksınız? Ben henüz hiçbir şey almadım bununla ilgili ya. Link atarsanız bu eksiğim de tamamlansın.
Bende de bi süredir var canım o ağrı. Dr da ebe de normal ağırlık öne geldiği için demişti.Ay kızlar eve geldiğimden beri kuyruk sokumu ve üst tarafı ağrıyor baya yani hareket etmezken değil ama oturup kalkarken filan çok fena hem de baya rahatsız ediyor sanci filan değil ama sanki hamlamış gibi korkunc canımı baya acıtıyo yani yemek filan yapamadım uzanıyorum
Çarpıntı ara ara oluyo bende de ama kan pompalanması falan normal. Ama tekrar ederse Dr ile görüş istersen canımKızlar az önce uzanırken çarpıntı yaşadım. Artık rahatsız etti kalktım ve aynı zamanda mide bulantısı eşlik etti baya kötü oldu. Eşim tansiyonumu ölçtü 12-7 çıktı şimdi iyiyim neyse ki. Neden böyle oldu ki?
Çok geçmiş olsunEsim ameliyat oldu sabah burnundan et temizligi yaptilar lokal yqpmislar adami bas bas bagirtmislar bi geldi gozler kan canagi bana binsinir geldi onu oylengorunce inersin doktorun odasina seref haysiyet namus hic bisi birakmadm bide gittim bas hekimin odasina onada ekibin rezil vs ofkemi kontrol edemedim cok bagirdm agladm tabi hamileliginde etkisi var muhakkak 45 gun heyet vermisler bari o ise yaradi rezil oldk rezill
Benim sık sık oluyor fitil kullandığım için ama iç çamaşırı da kalıyo canım. Bi dra sor sen her ihtimale karşıGünaydın kızlar.34+1 deyim.akinti miktarım çok arttı.gelen şeyin akitni olduğundan eminim çünkü rengi sarı hafif pütürlü ama su karisimli geliyor.sabah uyandigimda islakligi iç giyimden pijamaya sızmış.Var mi bu durumu yaşayan . korkutuyor açıkçası beni.ya suyla karışık akıntım oluyor da fark etmiyrisam diye.doktoruma da yazdım bakalım o ne diyecek
Ay maşallah bu haftalarda dönmeleri çok zor ama demek imkansız değilmiş en son ne zaman gitmistiniz kaçıncı haftadan sonra dönmüş oluyir acabaGunaydin hanimlar,
Bugun kontrolumuz vardi ve sezaryen planlicaktik doktorla makat gelis oldugu icin. Fakat bebek bize supriz yapti, donmus2 hafta sonra tekrar bakicak, yoksa normal dogum gozuktu bana gibi. 2700 olmus bile sapsik kizim
Bizim grubun kızları fena olacak gibiGunaydin hanimlar,
Bugun kontrolumuz vardi ve sezaryen planlicaktik doktorla makat gelis oldugu icin. Fakat bebek bize supriz yapti, donmus2 hafta sonra tekrar bakicak, yoksa normal dogum gozuktu bana gibi. 2700 olmus bile sapsik kizim
Korkmayın 1 haftadır sancı çekiyorum hiç açılmam yokİyiyim canım gece iki kere uykudan uyandırdı bı daha olmadı şuan yok sen nasılsın
34+3te gitmistim, paralel olmustu. Bugun de 35+5’teyim. Kafasi asagida, dogum icin pozisyonu guzel dedi.Ay maşallah bu haftalarda dönmeleri çok zor ama demek imkansız değilmiş en son ne zaman gitmistiniz kaçıncı haftadan sonra dönmüş oluyir acaba
Bende yarın doğumu konuşucam sanırım sezeryan istiyorum Dr onaylarsa sezeryan olmak istiyorumEvet kuzum rahim duvarı incelmeye başlamış bebek iri rahim yırtılır diye sonlara kadar bekleyip riske atmak istemiyor dr 37+1 sezeryan olacağım
Bende aynıyım gece başliyo gündüz bişey yokHep gece oluyor ya, gece girsem nst ye beni doğuma alırlar herhalde gündüz tık yok
Grupta enfeksiyondan mantardan en çok çeken benimdir sanırımGünaydın kızlar.34+1 deyim.akinti miktarım çok arttı.gelen şeyin akitni olduğundan eminim çünkü rengi sarı hafif pütürlü ama su karisimli geliyor.sabah uyandigimda islakligi iç giyimden pijamaya sızmış.Var mi bu durumu yaşayan . korkutuyor açıkçası beni.ya suyla karışık akıntım oluyor da fark etmiyrisam diye.doktoruma da yazdım bakalım o ne diyecek
Benim de cuma kontrol var. 34+2 oluyoruz. Bizde güzel haberler alalım arkadaşlarımız gibiOohhh kızlar kontrolden dönen arkadaşlarım hep güzel haberler ile gelmişler maşallah kuzularabenim de cuma günü bende çok merak ediyorum bizim fıstık ne kadar oldu acaba
İnşallah canımmmBenim de cuma kontrol var. 34+2 oluyoruz. Bizde güzel haberler alalım arkadaşlarımız gibi
Aylardır var bende o akıntı fitil filan kullandım kaç kez devam ediyor hatta suyum geldi sanıyordum o kadar akıcı, akıntı olduğunu farkedince rahatlıyordum. Vajinal muayenede baktı enfeksiyon akıntısı değil bu sıkıntı olmaz dedi artık fitil de kullanmıyorum.Kültür idrar testleri de temiz çıkıyor.Günaydın kızlar.34+1 deyim.akinti miktarım çok arttı.gelen şeyin akitni olduğundan eminim çünkü rengi sarı hafif pütürlü ama su karisimli geliyor.sabah uyandigimda islakligi iç giyimden pijamaya sızmış.Var mi bu durumu yaşayan . korkutuyor açıkçası beni.ya suyla karışık akıntım oluyor da fark etmiyrisam diye.doktoruma da yazdım bakalım o ne diyecek
Bugun gonderdi fizik tedaviye kas agrisi dedi.nornalmisTüm hamileliklerimde yaşadım magnezyum almak iyi geliyor oda ise yaramazsa istirahat ediyorum. Ama kalkınca budefa tutulmuş oluyorum çok zor
Fizik tedaviye yolladi bugun.kas agrisiymis normalmisBenim de dizim ve bacağım çok ağrıyor sanırım vücut birden kilo artışı olunsa yükü taşımakta zorluk cekiyor resmen menisküs ağrısı çekiyorum 2 haftadır. Sol kalça + sağ bacak ağrısı resmen topalliyorum
Benim de tık yok ya çok şükür olmasın da serklajım da var doğum sancıları pek iyi değil benim için. Ama 35 hafta bitti ne ağrı ne sancı ne kasılma ne sertlesme hiçbirinin olmaması tuhafıma gidiyor nst girdim dün sıfır sancı rsmen
Maşallah 5 kilo olacak herhalde senin tosuncuk , direkt kreşe yazdır annesiBugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Maşallah 5 kilo olacak herhalde senin tosuncuk , direkt kreşe yazdır annesinormal doğumu 4,5 kiloya kadar yapabiliyorlarmış
Hep ileride miydi böyle ? Devlete mi gidiyorsun özeldeyse normale zorlamıyorlar iri bebekte hatta direkt sezaryen diyorlar.korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?