Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Tamam canım normal o zaman Allah'ım artık herşey normal bu ne böyle turşu gibi oldu vucutlar
Ay valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormaya sen yine endişe ettiğin yerde sor doktora az zamanımız kaldı belirtiler önemli olabilir

ay bir de saçlı oluyorlarmış
Yaaa benim kızım kesin saçlı olacak babası esmer kıvırcık saç ve doğduğunda saçları çokmuş, bende saçlı doğmuşum eminim kocamın kopyasını doğurucam, bazı ultrason görüntülerinde kardeşime benzetiyoruz ama yok içime doğuyor kocamı doğurcam kesin

Genetik etkili mi bilmiyorum ama ben kel doğmuşum eşim de aynı şekilde benim pek umudum yok kivi kafa gelir yani
Benim de fotoğraflarım hep saçsız gibi ama annem saçın vardı sapsarıydı o yüzden belli olmuyor fotolarda diyor. Bir de altın saçlı bir kız olursa Allah'ım sana geliyorum

Galiba benim göbeğim indi ya bastırdığım kısım bomboş
Ay allahm masallah ne popo ne kol sadecw gobek ne guzel bende kim kardasian gbi popo buyutuyorum ahahah dinizor dogurcam herlade xokta kilo almadm ama hep basen problemim vardi ee hamilelikte nirvanaya ulasti

Ay allahm masallah ne popo ne kol sadecw gobek ne guzel bende kim kardasian gbi popo buyutuyorum ahahah dinizor dogurcam herlade xokta kilo almadm ama hep basen problemim vardi ee hamilelikte nirvanaya ulasti
Ben 53,5 ile hamile kaldım şuan 63,5 oldum ama minyonum zaten hep miniktim ben

Canım ben şuan 34+0. Öyle bişey hissetmiyorum.
Galiba benim göbeğim indi ya bastırdığım kısım bomboş
Yaaa inmiş cidden

Ay valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormaya sen yine endişe ettiğin yerde sor doktora az zamanımız kaldı belirtiler önemli olabilir
Benden bıktı Dr sanki ilk defa doğum yapıyorum benim başka rahatsızlıklarım da var olduğu için korku iyice sardı ama geceleri sanki doğum sancısı gibi geliyo açıklık eski doğumlardan kalma varmış o kadar sancıyla açılmaya başlamamış ben buna takıyorum şimdi yarın Dr gidince soyliycem sezeryan istiyorum diye

Bende regl ağrısı gibi oluyor ara ara. Bir de oturup ya da yatıp kalkarken dönerken sanki kasığım geriliyormuş gibi bir ağrı oluyor arada o daha çok canımı acıtıyor.

Zamanın da az kalmış canım mutlaka konuş senin psikolojin rahat olman çok çok önemli, hiç korkma her şey istediğin gibi ilerleyecek inşallah bunu düşün hep

Ya o hemoroid bende de oldu maalesef ağrı vs yapmıyor ama şişliği var yani doktoruma söyledim hemoroid için bir şey vermedi ama kabızlık için şurup verdi sanırım ağrı ve lekelenme yapmıyor diye ona bir krem vermedi zaten kabızlığım bittiğinden beri şişlik boyutunda küçülme oldu

Dolgunluk bendede var canim hatta bugun dedim heralde dogurucam resmen asagida hissettim ama simdi oyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…