- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.081
Hshshs hiç gulecegim yoktu yaaa. Çok tatlısınOoo senin kayinvaliden gotune biçak yemek istiyor ben sana soyliyim bak sen yapmada yine ben adamin afedersin keserim gotunu basini doner bicagiylaterbiyesizlik yapiyorlar belli esin askeri personelmiydi
Canım yorumlarını okudum çok üzüldüm. Ama bunu senin eşinle cozmen gerek. Kavga gürültüyle olmasa iyi olur ama gerekiyorsa da o şekilde cozmelisin. Çok saygısız insanlar belli ki. İşin zor. Umarım huzurun kaçmadan halledersin. Benim eşim çok ters bir adamdır. Annesi de dahil tüm ailesi bişey söylerken iki kere düşünür. Ben nasıl saygiliysam onlar da olmak zorunda. Yoksa ona aile denmez zatenBeni yok sayiyorlar her zamanki gibi yani sanki oğulları ile evli değilim ben evin hizmetcisiyim hiçbir konuda söz sahibi değilim onların tavırları bu sekilde kv bir şeye karistiginda benim evim benim düzenim diyorum mesela hayır burası benim oğlumun evi diyor ben alisamiyorum gerçekten kaldıramıyorum sahipsiz gibi hissediyorum şuan kendimi.
Eşimle.kavga ettiğim zaman gerçekten zevkten dört köşe oluyor bu bi gerçek yani inkar da etmiyor zaten. Ama ben dayanamıyorum işte sırf bizden büyük diye bize her türlü terbiyesizligi saygısızlığı yapan insanlara saygı duymak zorunda hissetmiyorum kendimi. Deliricem artık saç baş yolmaya başladım ya ben napcam bilmiyorum
Canım benim kayınvalidem alttan üstten laf sokmaz direk dan diye içinde ne varsa söylüyor yeri geliyor bana hakaret bile ediyor hakkını yemiyim en son bana hakaret ettiğinde eşim 2 ay konuşmadi ama döndü dolaştı yön barışıldı can ciğer olundu ama ben bana edilen hakareti asla unutmuyorum sevemiyorum kadini çünkü sevmem için hiçbir şey yapmıyor zaten. En ufak bir tartışmada benim oğlumdan bosanacaksin deme curetini bile gösteriyor ama her şeyi yapıyor yapıyor 1 2 ay kusuyoruz sonra mecbur barisiliyor ben bundan çok bunaldım ya ömür boyu ben bunun hareketlerini mi çekicem ee o da haklı tabi her türlü şeyi yaparım nasilsa oğlum dayanamıyor essek gibi barisiyor en sonunda diye düşünüyor
Geçmiş olsun canım güle güle sağlıklı günlerde giysinKızlaaar selamm yıkama, ütü vs işlerim hep bittişu an sadece hastane çantası hazırlama işi kaldı onu da hafta içi halledeceğim artık. Ayy cidden üzerimden büyük bir yük kalktı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım güle güle sağlıklı günlerde giysin
Bende çoğu zaman günde 2 kere çıkıyorum tuvalete benim de hızlandı.Bu görseli de dün cektim kızlar cok duygusalbir de son ay hiç kilo almadım ama metabolizmam asırı hızlandı ya yemek yedikten sonra hemen wcye cıkıyorum bağırsaklarım calısmaya basladı resmen böyle bir sey yasayan var mı?
Yaaa 2 miBende çoğu zaman günde 2 kere çıkıyorum tuvalete benim de hızlandı.
Yaa sorma benim de. ben normalde 2 güne bir çıkan bir insandım şimdi bağırsaklarımla alakalı rutinlerim varYaaa 2 mibenim günde 5-6 eşim gerçekten oha diyor hayatımda hic bu kadar calıskan bir metabolizmam olmamıstı. Carsamba kontrolüm var bunu da bi doktoruma soracağım. Yediğim kalmıyor inan
Ya inan ben de öyleydim ya şimdi kendime çok şaşırıyorum ama geçen aydan beri böyle bence o yüzden kilo almadım cünkü yeme düzenimde de bi değisiklik yok. Her zaman ki gibi cok yiyorum yine de soracağım canımYaa sorma benim de. ben normalde 2 güne bir çıkan bir insandım şimdi bağırsaklarımla alakalı rutinlerim var5-6 gerçekten fazlaymış ama doğum yaklaştığı için de olabilir sormakta fayda var canım
Olabilir ben bugün doktorda 70 kiloyu gördüm an itibariyle 20 kilo almış oldumYa inan ben de öyleydim ya şimdi kendime çok şaşırıyorum ama geçen aydan beri böyle bence o yüzden kilo almadım cünkü yeme düzenimde de bi değisiklik yok. Her zaman ki gibi cok yiyorum yine de soracağım canım
Yaa ama doğuma 2 haftan kaldı resmen heyecanla takip ediyoruz canım. Daha ilk cinsiyeti söylediğin anı dün gibi hatırlıyorumOlabilir ben bugün doktorda 70 kiloyu gördüm an itibariyle 20 kilo almış oldum
Evet evet hiç takmıyorum kiloyu aksine memnunumYaa ama doğuma 2 haftan kaldı resmen heyecanla takip ediyoruz canım. Daha ilk cinsiyeti söylediğin anı dün gibi hatırlıyorumben de bi o kadar heyecanlıyım. Sağlıkla gelsin oğluş, kilo her türlü verilir
Yaaa şahaneEvet evet hiç takmıyorum kiloyu aksine memnunumzayıf hamile kaldım canım 1.73 boy 50 kilo o nedenle birazı benimle kalabilir
Sorma gerçekten o kadar hızlı geçti ki herkes hamilelik 3 yıl gibi sürdü falan derdi ama bana hiç öyle hissettirmedi eşimle hala şaşkınız bu kadar kısa zaman kalmasına. Hep beraber burda çok güzel duygular yaşadık inşallah bebişlerimizi büyütürken de aynı duyguları yaşarız
Gayet fitsin canımYaaa şahanezayıf hamis kalanlar zaten 1-0 önde ben en kilolu halimle 62 ile kaldım hamile +15 su an eklendi. Neyse ki cok sırıtmıyor ve hamis göbüsü var canım ve su an görseldeki gibiyim bana da bi o kadar hızlı geçti gibi geldi. İns son 1 ayda güzel bir sekilde geçer hepimiz için
Teşekkür ederim canım çok amin diyelimGayet fitsin canıminşallah çooook güzel geçsin tüm süreçlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?