Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar benim hic sancı hissetmemem normal mi acaba??magnezyumu kacinci haftada bıraktınız???

O kadar güzel umut oldun ki bana çok teşekkür ederim senin testin resmi var mı peki şuna hamileliğin devam ediyor dimi
Ben de eklicektim de bulamadım foto burada farklı bir konuda duruyor ama bulunca atarımm ama benim ilk yalancı pozitifti ama içimden bir ses hamileyim diyip duruyordu inanmamıştım beta 0 gelmişti üç gün sonra idrar testim yine bu şekilde silik çıkınca yok ya kan vericem böyle insan şüphede kalıyor diyip kan vermiştim vee sonuç 32 gelmiştiii umarım sizin de istediğiniz şekilde sağlıkla gebesinizdir inşallah

hayırlı sabahlar kızlar günlerdir geçmeyen kalça ağrım ve kemik ağrım var perişan haldeyim herkes hamilelikten kaynaklı diyor ama kalça sırt bel kemik ağrıları ellerimin üstünde ki kemikler dahi ağrıyor ne uyutuyor ne birşey yapabiliyorum c vitamini takviyesi alıyorum ama geçmiyor

Ben hiç bir ağrıyı anlayamıyorum vallaha doğum başlarsa anlamam bu gidişle
Anlarsın canım geçmiyor çünkü doğum sancısı benim adetliyken soğuk alırsın ishalmiisinde ağrın varmış gibi oldu sancılarım ilkinde etrafın o sancı normal demesine kanıp hastaneye gitmedim gün boyu bebeğimi kaybettim ama ikinci de namazımı kıldım baktım aynı ağrı sürekli lavaboya gitme isteği var gibi baktım geçmiyor da hemen eşimi uyandırmıştım ya yat normaldir o ağrı dedi yok kalk doğuruyorum dedim doğurdum zaten 39+6 olmuştum süreci hızlandırmak için suni de yedim ama 3 saat sürdü hastanede doğumum gece bişeyim yoktu hatta sabah başladı herşey

Ben de bunu yazacaktım canım yaa bir de E esrafer ? Bebisler de sizler de çok iyisinizdir umarim
Teşekkür ederim canımm bebeğim küvezde hala hergün görmeye gidiyorum süt götürüyorum umarım iyi olacakksolunum sıkıntısı var ama sebeb tam olarak bilinmiyor çiğerleri gelişmiş bundan kaynaklı değilmiş,kalpte bir sıkıntı yokk su yutmuş olabilir diyorlar bekliyoruz bebeğim küvezde olmasaydi çok güzel geçen bir sezaryen hikayem var çok şükürben çok çokk iyiyim sabırla bekliyorum

Çok sevindim canım iyi olmanıza. Bebişin de en kısa sürede iyileşip gelecektir inşallah

Benim genelde geceleri böyle ağrım oluyor uyuyunca geçiyor

Kızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…