- 13 Aralık 2024
- 108
- 109
- 18
- 22
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.141
Sancıdır canım ben daha hic hissetmedim amaKızlar bende sürekli regl olacak gibi bi ağrı var regl öncesi hissi gibi değişik normal mi sizce
Ben hiç bir ağrıyı anlayamıyorum vallaha doğum başlarsa anlamam bu gidişleSancıdır canım ben daha hic hissetmedim ama
Bende ondan korkuyorum canımBen hiç bir ağrıyı anlayamıyorum vallaha doğum başlarsa anlamam bu gidişle
Ben de eklicektim de bulamadım fotoO kadar güzel umut oldun ki bana çok teşekkür ederim senin testin resmi var mı peki şuna hamileliğin devam ediyor dimi
Bebiş iyi canım ama hala küvezde. Sanırım bu hafta da kalacak. Haftasını doldursun burada diyor doktor.
Anlarsın canım geçmiyor çünkü doğum sancısı benim adetliyken soğuk alırsın ishalmiisinde ağrın varmış gibi oldu sancılarım ilkinde etrafın o sancı normal demesine kanıp hastaneye gitmedim gün boyu bebeğimi kaybettim ama ikinci de namazımı kıldım baktım aynı ağrı sürekli lavaboya gitme isteği var gibi baktım geçmiyor da hemen eşimi uyandırmıştım ya yat normaldir o ağrı dedi yok kalk doğuruyorum dedim doğurdum zaten 39+6 olmuştum süreci hızlandırmak için suni de yedim ama 3 saat sürdü hastanede doğumum gece bişeyim yoktu hatta sabah başladı herşeyBen hiç bir ağrıyı anlayamıyorum vallaha doğum başlarsa anlamam bu gidişle
Teşekkür ederim canımm bebeğim küvezde hala hergün görmeye gidiyorum süt götürüyorum umarım iyi olacakk
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Bebişin de en kısa sürede iyileşip gelecektir inşallahTeşekkür ederim canımm bebeğim küvezde hala hergün görmeye gidiyorum süt götürüyorum umarım iyi olacakksolunum sıkıntısı var ama sebeb tam olarak bilinmiyor çiğerleri gelişmiş bundan kaynaklı değilmiş,kalpte bir sıkıntı yokk su yutmuş olabilir diyorlar bekliyoruz bebeğim küvezde olmasaydi çok güzel geçen bir sezaryen hikayem var çok şükür ben çok çokk iyiyim sabırla bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım, inşallahAyyy çok heyecanlıııı, sağlıkla gelsin oğuluşun
Benim genelde geceleri böyle ağrım oluyor uyuyunca geçiyorAnlarsın canım geçmiyor çünkü doğum sancısı benim adetliyken soğuk alırsın ishalmiisinde ağrın varmış gibi oldu sancılarım ilkinde etrafın o sancı normal demesine kanıp hastaneye gitmedim gün boyu bebeğimi kaybettim ama ikinci de namazımı kıldım baktım aynı ağrı sürekli lavaboya gitme isteği var gibi baktım geçmiyor da hemen eşimi uyandırmıştım ya yat normaldir o ağrı dedi yok kalk doğuruyorum dedim doğurdum zaten 39+6 olmuştum süreci hızlandırmak için suni de yedim ama 3 saat sürdü hastanede doğumum gece bişeyim yoktu hatta sabah başladı herşey
Uyuyabiliyorsan o doğum sancısı değildir dedi bir ebe. Doğum sancısı uyutmazmış canım duramazsın öyle ses tonun bile değişir diyorlarBenim genelde geceleri böyle ağrım oluyor uyuyunca geçiyor
O geçiyormuş canım sancı nefes almana fırsat vermiyor öyle düşünBenim genelde geceleri böyle ağrım oluyor uyuyunca geçiyor
Ben canım bennn. Hayatımda hep üşüyen biriydim şimdi menapozlu kadınlar gibiyim. Hele geceleri su icinde kaliyorumAy kızlar geceleri sular içinde uyanıyorum yaaa gündüz bırsey yok ama ter desen ter gıbıde degıl anlamadımböyle olan var mı?
Canım ben öyleyim hararet basiyor soğuk soğuk ter döküyorum şu bir aydırAy kızlar geceleri sular içinde uyanıyorum yaaa gündüz bırsey yok ama ter desen ter gıbıde degıl anlamadımböyle olan var mı?
Bende çıkaramadım sabunla çitiledim ama yinede belliKızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?