- 7 Şubat 2024
- 656
- 572
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.041
Hepsi aynı kafa heralde bunların ben anlamıyorum ya gerçekten. Canım ben mesafe nasıl koyabilirim önemli olan eşimin mesafe koyması o mesafe koymadığı sürece ben koysam ne olacak yine gidip gelecekler oğlumun evi diyen insana ben ne diyebilirim ki yaaOzaman sen mesafe koyup gidiş gelişi kes onlar gelincede odana git çıkma ben çok bunalinca odamdan çıkmıyorum malesef bunlar oğullarını kiskaniyolar inanılır gibi değil ama öyle benim kayınvalidem evlendikten sonra herkesten haber yollamıştı oğlum beni artık sevmiyo karısını seviyo diyeşimdi gülüyorum ogunlere
Valla benim de midem felaket bulaniyor insan değiller artık bıktım bu saat olmuş hala eşim gelmedi cinnetin eşiğindeyim hamile halimle bana neler yaşatıyorlar ya Allah belalarını versin başka bir şey demicem artık yıllardır çektiğim yeter terkedip gitmek istiyorum şuan bu eviWiraya canim sen de cahil insanlar yuzunden kocanla arani bozma ya. Bir sey soylerlese acik acik yapistir lafi facetimeda, madem kocan laf edemiyo o zaman mahcup olacak. Ya oyle ya boyle. Kayinpederin kaldigini bu kadar karistigini ben hayatimda hic gormedim. Midem bulandi afedersin gaza gelmede. Onlarin da hakki onlarin torunu ok gelsinler gorsun de her b0ka karismayin yani
Benim eşim asla mesafe koymaz ben kovsam o davet eder sen gelirsin saygili ol der benim mücadelem boşuna yani o yüzden. Beni adam yerine koymadiklari icin mesafe koyması gereken ben değilimSenin kv benim arkadaşımın kayınvalidesinin bir esi gibi anlattığına göre.o da çok zorlandı çok kavgalar etti kadın evin alışverişine bile karışıyordu. Kız en son bakti olmuyor ben görüşmüyorum evime de almıyorum sen dilediğin gibi görüşebilirsin dedi eşine ve su an konuşmuyor. Esi de en sonunda kabul etti çok şükür o da karışmıyor.
Burada iş esinde bitiyor onun sert çıkması gerek
Benimde aynı hayatım boyunca hep üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu şimdi pencere kenarından ayrılmıyorum menopoz teyze gibi oldumKızlar beni cok sıcak basıyor buz gibi havada cam açıyorum
Üşütme dikkat et ondan korkuyorum zaten üşütürum diye biraz hava alıp geri kapatıyorum yaşadığım yer soğuk birazBenimde aynı hayatın boyunca hep üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu şimdi pencere kenarından ayrılmıyorum menopoz teyze gibi oldum
Aslında biz yanlış kişilere kiziyoruz eşlerde sikinti malesef ben degiştiremedim eşim ailesine çok düşkün bize karşıda iyidir bazen sıkıntı yaşıyoruz ama genel anlamda iyi bir eş benim ailemede saygıda kusur etmez ama ailesine karşı sessiz kaldığı doğru ne diyim inşallah sizde orta yol bulursunuz aile çok önemli gerçekten sadece kocanın iyi olması yetmiyoHepsi aynı kafa heralde bunların ben anlamıyorum ya gerçekten. Canım ben mesafe nasıl koyabilirim önemli olan eşimin mesafe koyması o mesafe koymadığı sürece ben koysam ne olacak yine gidip gelecekler oğlumun evi diyen insana ben ne diyebilirim ki yaa
Valla benim de midem felaket bulaniyor insan değiller artık bıktım bu saat olmuş hala eşim gelmedi cinnetin eşiğindeyim hamile halimle bana neler yaşatıyorlar ya Allah belalarını versin başka bir şey demicem artık yıllardır çektiğim yeter terkedip gitmek istiyorum şuan bu evi
Benim eşim asla mesafe koymaz ben kovsam o davet eder sen gelirsin saygili ol der benim mücadelem boşuna yani o yüzden. Beni adam yerine koymadiklari icin mesafe koyması gereken ben değilim
Benimde bugün sancım var ama belden vuran değil adet olacak gibi sancım var tuvaletten çıkamıyorum su içmeye korkuyorum sürekli tuvaletteyimKizlar sancim oluyo galiba elektrik carpmasi gibi sol kasigimda boule mi nisan falan kan falan yok
Benim regl ağrısı gibi oluyor sancım canım . Birazdan adet olacakmışım gibi his, nst ye de girdiğimde geldi daha net anladım. Anlık gelip gidiyor mu senin ki ?Kizlar sancim oluyo galiba elektrik carpmasi gibi sol kasigimda boule mi nisan falan kan falan yok
Ozel hastaneye acilde nstye geldim cekmiyolarBenim regl ağrısı gibi oluyor sancım canım . Birazdan adet olacakmışım gibi his, nst ye de girdiğimde geldi daha net anladım. Anlık gelip gidiyor mu senin ki ?
Biz de soralım bakalım tanıdığımız bir kaç doktor var. Çok saol canım bende kararsız kaldım.Canim ben cok arastirdim doktorum da gereksiz oldugunu soyledi. Biraz para kazanma stratejisi gibi dusun dedi. Cunku o kordondaki kok hucreler bir tedaviye asla yetmiyo cok az sayida var dedi. Ben de vazgectim
Benim bayramın 3 günü girdiğimde devlete gitmistim sancı yoktu bugün sabahtan beri adet sancısı çekiyorum ama dayanilmayacak gibi değil belden vurmuyo ayy bizmi çok pimpirikliyiz anlamadımBenim regl ağrısı gibi oluyor sancım canım . Birazdan adet olacakmışım gibi his, nst ye de girdiğimde geldi daha net anladım. Anlık gelip gidiyor mu senin ki ?
Neden bana drum takipli hastalarımıza çekliyo nst acilde demiştiOzel hastaneye acilde nstye geldim cekmiyolar
Evet eve yakin takipli olmadogim hastane boyle dediNeden bana drum takipli hastalarımıza çekliyo nst acilde demişti
Ayyyy sağlıkla gelsin yuvanıza huzur mutluluk getirsinKızlar 21 nisan sabah saat 8.30da spinal anestezi ile kavuşuyorum oğluma
Kızlar dün bebişin kıyafetleri yıkadım bugün de ütülemeye başladım bi kaç tane ütüledim çok yoruldum hemen dinlenmeye geçtim ayaklarım şişti 36. Haftadan bildiriyorum ayakta durmak zorlaştı iyice
Çok teşekkür ederim ben normalde de çok duygusalım tipik bir balık burcuyum.Ayyyy sağlıkla gelsin yuvanıza huzur mutluluk getirsinnormalde hiç duygusal biri değilimdir bu son zamanlarda doğum haberlerinden çok etkileniyorum ya
Devlette çekiyorlar varsa yakında sancım var de gidince nst ye alırlarOzel hastaneye acilde nstye geldim cekmiyolar
Hmm ozaman farklı tabi dayanilmiycak gibi sancılarınız ben dinleniyorum sanki bıçak batiyo alttan doğru kendimi yordugum zaman sancım oluyodu ama bugün sadece yemek yaptım hep yattımEvet eve yakin takipli olmadogim hastane boyle dedi
Bugün ben girdim nst ye karnım sert benim sürekli zaten, adet ağrısı gibi ağrı geliyor kasılırken tam o sırada 60 lara çıkıyor nst deBenim bayramın 3 günü girdiğimde devlete gitmistim sancı yoktu bugün sabahtan beri adet sancısı çekiyorum ama dayanilmayacak gibi değil belden vurmuyo ayy bizmi çok pimpirikliyiz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?