Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Hepsi aynı kafa heralde bunların ben anlamıyorum ya gerçekten. Canım ben mesafe nasıl koyabilirim önemli olan eşimin mesafe koyması o mesafe koymadığı sürece ben koysam ne olacak yine gidip gelecekler oğlumun evi diyen insana ben ne diyebilirim ki yaa
Valla benim de midem felaket bulaniyor insan değiller artık bıktım bu saat olmuş hala eşim gelmedi cinnetin eşiğindeyim hamile halimle bana neler yaşatıyorlar ya Allah belalarını versin başka bir şey demicem artık yıllardır çektiğim yeter terkedip gitmek istiyorum şuan bu evi
Benim eşim asla mesafe koymaz ben kovsam o davet eder sen gelirsin saygili ol der benim mücadelem boşuna yani o yüzden. Beni adam yerine koymadiklari icin mesafe koyması gereken ben değilim

Benimde aynı hayatın boyunca hep üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu şimdi pencere kenarından ayrılmıyorum menopoz teyze gibi oldum
Üşütme dikkat et ondan korkuyorum zaten üşütürum diye biraz hava alıp geri kapatıyorum yaşadığım yer soğuk biraz

Aslında biz yanlış kişilere kiziyoruz eşlerde sikinti malesef ben degiştiremedim eşim ailesine çok düşkün bize karşıda iyidir bazen sıkıntı yaşıyoruz ama genel anlamda iyi bir eş benim ailemede saygıda kusur etmez ama ailesine karşı sessiz kaldığı doğru ne diyim inşallah sizde orta yol bulursunuz aile çok önemli gerçekten sadece kocanın iyi olması yetmiyo

Canim ben cok arastirdim doktorum da gereksiz oldugunu soyledi. Biraz para kazanma stratejisi gibi dusun dedi. Cunku o kordondaki kok hucreler bir tedaviye asla yetmiyo cok az sayida var dedi. Ben de vazgectim
Biz de soralım bakalım tanıdığımız bir kaç doktor var. Çok saol canım bende kararsız kaldım.

Benim regl ağrısı gibi oluyor sancım canım . Birazdan adet olacakmışım gibi his, nst ye de girdiğimde geldi daha net anladım. Anlık gelip gidiyor mu senin ki ?
Benim bayramın 3 günü girdiğimde devlete gitmistim sancı yoktu bugün sabahtan beri adet sancısı çekiyorum ama dayanilmayacak gibi değil belden vurmuyo ayy bizmi çok pimpirikliyiz anlamadım

Ay bizde odasını kıyafetlerini bitirdik sadece hastahane çantası kaldı çok üşeniyorum
İyi ki 32 de bitirmişim ki geçen hafta bile tamamlamak çok ağır gelmişti sizi düşünemiyorum

Ayy ben eşimin ailesi konusunda bazen şikayet ediyordum ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım 12 senedir tanıyorum 7 senedir evliyim biz genelde kendilerine gideriz ilk başlarda çok gelirdik kalırdık çocuk olduktan sonra bıraktık ara sıra geliyoruz benim evime ben çağırmadım sürece gelmezler gelselerde yerlerinden kalkmazlar eşimle aramızda bazen eleştiriyoruz dedikodu gibi ama onlar bilmiyor ilk başta eşim çok düşkündü şimdi ben demesem yaklaşmayacak bile Wiraya sakin ol canım serklajın var seninde sanırım dikkat et eşini ara gelince kavga etme telefonla arayıp bu kadar huzur bozdular sanırım telefonlarını açmasan eşin kızmazsa doğuma kadar konuşma doğumda gelirlerse çocuğu emzirme bahanesiyle odandan çıkma bizim evimiz derlerse aynen rahat olun ben odamda takılacağım sadece falan yapsan küsüp gitmezler mi benim kayınbabamı bırak kaynanam bile emzirmeme söz edemez ettirmem de zaten İnş sorunu çabucak çözersiniz Allah yardımcın olsun madem huzur bozacaklar oğullarını niye evlendiriyorlar anlamıyorum

Ayyyy sağlıkla gelsin yuvanıza huzur mutluluk getirsin normalde hiç duygusal biri değilimdir bu son zamanlarda doğum haberlerinden çok etkileniyorum ya
Çok teşekkür ederim ben normalde de çok duygusalım tipik bir balık burcuyum. şuan her şeye ağlıyorum sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.

Benim bayramın 3 günü girdiğimde devlete gitmistim sancı yoktu bugün sabahtan beri adet sancısı çekiyorum ama dayanilmayacak gibi değil belden vurmuyo ayy bizmi çok pimpirikliyiz anlamadım
Bugün ben girdim nst ye karnım sert benim sürekli zaten, adet ağrısı gibi ağrı geliyor kasılırken tam o sırada 60 lara çıkıyor nst de bir kere 78 filan çıktı. Benim de bu kasılma sırasında her zaman belden gelmiyor. Bazen belime yayılıyor bazen kasığımı zorluyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…