Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar bir haftadır mide üstü iki göğsümun ortası ama aşağı kısmı mide üstü çok ağrıyor bebek mi baskı yapıyor acaba varmı öyle ağrı yaşayan

Kızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış
Ben daha onları yıkamadım ya oğlum çok kusardı kaldırdığım da temizlerdi şimdi hepsinde sarı leke var nasıl gidecek bilmiyorum yıkamayla çıkmaz gibi

Ben daha onları yıkamadım ya oğlum çok kusardı kaldırdığım da temizlerdi şimdi hepsinde sarı leke var nasıl gidecek bilmiyorum yıkamayla çıkmaz gibi
Yok çıkmadı zaten. Sirke karbonat demişler o da çıkarmadı. Arkadaşların dediği gibi leke cikarici alıp deniycem bakalim

Kızlar numaralı lens kullanan var mı? Doktora sormayı unuttum haftaya soracağım ama muhtemelen doğumda çıkarttıracak miyop ve astigmat var yakınla problemim yok ama ilk defa ameliyathaneye girmek yeterince stresli bir de bulanık görmek iyice gerecek beni

Bennn iki göz de miyop 3.50 numara ben de düşünmüştüm bunu lens taksam sonra pişman olur muyum diye, gözlük taksam rahat eder miyim diye. Hala da düşünüyorum

Ben kullanıyorum da lensin çıkarılacağıni sanmıyorum ya ne gibi bı zararı olabilir ki bize yani umarım çıkmaz hipermetrop astigmat bende de var

Bennn iki göz de miyop 3.50 numara ben de düşünmüştüm bunu lens taksam sonra pişman olur muyum diye, gözlük taksam rahat eder miyim diye. Hala da düşünüyorum
Ay ne yapacağız
Ben kullanıyorum da lensin çıkarılacağıni sanmıyorum ya ne gibi bı zararı olabilir ki bize yani umarım çıkmaz hipermetrop astigmat bende de var
Lense izin vermiyorlarmış okuduğum kadarıyla genele dönerse sıkıntı olabilirmiş.

Uyuyabiliyorsan o doğum sancısı değildir dedi bir ebe. Doğum sancısı uyutmazmış canım duramazsın öyle ses tonun bile değişir diyorlar ben uyuyabiliyorsam rahatlıyorum
Evet evet doğum sancısı çok fena vuruyor gerçekten yatırmayı bırak sağdan sola döndürmez

Canim ben baska bir ameliyata girmistim cikarttirmislardi kor gibi olmustum mmiyopum valla cok zor

Kızlar mutlu pazarlar
Sezeryan günü aldık diyelim ve ondan önce doğum sancısı başlasa normal doğuma çevrilme durumu olur mu rüyamda Sezeryan günü almıştım ama sancılarım oluyor ve beni normal doğuma alıyorlardı

selam canlar. Bu sabah göbüs sanki aşağı düstü gibi geldi bana. Belim vs incelmis aşağı tarafa dolgunluk var ama alt kısımda ağırlık ağrı vs bisi yok. Acaba oğlus doğum pozisyonu mu alıyor

Uyuyabiliyorsan o doğum sancısı değildir dedi bir ebe. Doğum sancısı uyutmazmış canım duramazsın öyle ses tonun bile değişir diyorlar ben uyuyabiliyorsam rahatlıyorum
Eben yanlış söylemiş benim 5 dk da bire düşene kadar mışıl mışıl uyudum sancı gelince gözümü açıp geri kapatıyordum oda meraktan sancı mi var ne diye

Acil Sezeryana alırlar canım sen Sezeryan yapacağın için eğer öyle bişe olursa

Sezeryanda nasıl olur bilmiyorum canım ama ben normal doğumda taktım çıkarmadım hiç zaten normal doğumda bi sorun teşkil etmez

Eben yanlış söylemiş benim 5 dk da bire düşene kadar mışıl mışıl uyudum sancı gelince gözümü açıp geri kapatıyordum oda meraktan sancı mi var ne diye
Evet evet doğum sancısı çok fena vuruyor gerçekten yatırmayı bırak sağdan sola döndürmez
Hemen hemen herkes böyle diyor. Senin acı eşiğin mi yüksek acaba LifeandFeel maşallah ben çok yoğun regl ağrısı yaşıyordum iğne yaptırıp atlatanlardanım. Bir yandan da anlamayacağım diye korkuyorum. Nst de çıkan sancılar yüksek mesela ben onları çok normal hissediyorum günlük hayatıma hiç engeli yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…