- 25 Ekim 2022
- 636
- 461
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.161
Beyaz renkse domol dene istersen canımKızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Uyku setinde sarı lekeler çıkmamış
Bebek için leke çıkarıcılar var onunla deneyebilirsin canım.Kızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Ben daha onları yıkamadım ya oğlum çok kusardı kaldırdığım da temizlerdi şimdi hepsinde sarı leke var nasıl gidecek bilmiyorum yıkamayla çıkmaz gibiKızlar, özellikle bir önceki bebeğinden kalan kıyafetleri yıkayan arkadaşlarım. Sandık lekeleri için ne yaptınız?
Yok çıkmadı zaten. Sirke karbonat demişler o da çıkarmadı. Arkadaşların dediği gibi leke cikarici alıp deniycem bakalimBen daha onları yıkamadım ya oğlum çok kusardı kaldırdığım da temizlerdi şimdi hepsinde sarı leke var nasıl gidecek bilmiyorum yıkamayla çıkmaz gibi
BennnKızlar numaralı lens kullanan var mı? Doktora sormayı unuttum haftaya soracağım ama muhtemelen doğumda çıkarttıracakmiyop ve astigmat var yakınla problemim yok ama ilk defa ameliyathaneye girmek yeterince stresli bir de bulanık görmek iyice gerecek beni
Ben kullanıyorum da lensin çıkarılacağıni sanmıyorum ya ne gibi bı zararı olabilir ki bize yani umarım çıkmaz hipermetrop astigmat bende de varKızlar numaralı lens kullanan var mı? Doktora sormayı unuttum haftaya soracağım ama muhtemelen doğumda çıkarttıracakmiyop ve astigmat var yakınla problemim yok ama ilk defa ameliyathaneye girmek yeterince stresli bir de bulanık görmek iyice gerecek beni
Ay ne yapacağızBennniki göz de miyop 3.50 numara ben de düşünmüştüm bunu lens taksam sonra pişman olur muyum diye, gözlük taksam rahat eder miyim diye. Hala da düşünüyorum
Lense izin vermiyorlarmış okuduğum kadarıyla genele dönerse sıkıntı olabilirmiş.Ben kullanıyorum da lensin çıkarılacağıni sanmıyorum ya ne gibi bı zararı olabilir ki bize yani umarım çıkmaz hipermetrop astigmat bende de var
Çıkarsa banada haber et canım zaten ancak eve geçersem yıkarım bendeYok çıkmadı zaten. Sirke karbonat demişler o da çıkarmadı. Arkadaşların dediği gibi leke cikarici alıp deniycem bakalim
Evet evet doğum sancısı çok fena vuruyor gerçekten yatırmayı bırak sağdan sola döndürmezUyuyabiliyorsan o doğum sancısı değildir dedi bir ebe. Doğum sancısı uyutmazmış canım duramazsın öyle ses tonun bile değişir diyorlarben uyuyabiliyorsam rahatlıyorum
İyi hamd olsun canım, 1900 oldu kilosu yarın bidaha gidecez bakalım, çıkarılacağı günü bekliyorum sabırsızlıkla
Canim ben baska bir ameliyata girmistim cikarttirmislardiKızlar numaralı lens kullanan var mı? Doktora sormayı unuttum haftaya soracağım ama muhtemelen doğumda çıkarttıracakmiyop ve astigmat var yakınla problemim yok ama ilk defa ameliyathaneye girmek yeterince stresli bir de bulanık görmek iyice gerecek beni
Eben yanlış söylemiş benim 5 dk da bire düşene kadar mışıl mışıl uyudum sancı gelince gözümü açıp geri kapatıyordum oda meraktan sancı mi var ne diyeUyuyabiliyorsan o doğum sancısı değildir dedi bir ebe. Doğum sancısı uyutmazmış canım duramazsın öyle ses tonun bile değişir diyorlarben uyuyabiliyorsam rahatlıyorum
Acil Sezeryana alırlar canım sen Sezeryan yapacağın için eğer öyle bişe olursaKızlar mutlu pazarlar
Sezeryan günü aldık diyelim ve ondan önce doğum sancısı başlasa normal doğuma çevrilme durumu olur murüyamda Sezeryan günü almıştım ama sancılarım oluyor ve beni normal doğuma alıyorlardı
Sezeryanda nasıl olur bilmiyorum canım ama ben normal doğumda taktım çıkarmadım hiç zaten normal doğumda bi sorun teşkil etmezKızlar numaralı lens kullanan var mı? Doktora sormayı unuttum haftaya soracağım ama muhtemelen doğumda çıkarttıracakmiyop ve astigmat var yakınla problemim yok ama ilk defa ameliyathaneye girmek yeterince stresli bir de bulanık görmek iyice gerecek beni
Eben yanlış söylemiş benim 5 dk da bire düşene kadar mışıl mışıl uyudum sancı gelince gözümü açıp geri kapatıyordum oda meraktan sancı mi var ne diye
Hemen hemen herkes böyle diyor. Senin acı eşiğin mi yüksek acabaEvet evet doğum sancısı çok fena vuruyor gerçekten yatırmayı bırak sağdan sola döndürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?