- 3 Eylül 2015
- 1.540
- 1.960
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.361
Üzülme canım benim bebeğim nstde de hep uyuyor neredeyse. Arabada kıpır kıpır nstye girince keyif yapıyor. Doktorum gelip karnımı falan sallıyor ama pek oralı değil. Normalde hareketleri iyiyse sorun etmiyor. Önceki nstde de bende 2 kere girdim çikolata yedim, su içtim yine aynıydı. Kalp atışları nasıl?Aslında nstye bağlayan kadın baya yerini aradı baglarkende hareketliydi sonra ne oldu bende anlamadim ya uyudu ya pozisyonunu degistirdi
O kadqr basit yetrigin kadar yetemezsek hizde o kadarlik anne oluruz herkes bebegini nasil buyutuyor bizde buyuturuz o konuda icim cok rahat zorlanirim evet ama yaparim bu benim icgudulerimde var hepimizin zorlanicaz tabiki ama bebeklerimiz icin en guzel anne biz olucazÇok geçmiş olsun canım, aynen öyle elimizden geldiği kadar kendimiz idare edeceğiz artık, sağlık ve huzur olsun da gerisi boş gerçekten ♥
Benim son nst de kıpırdamıyordu ebemiz salladı biraz ondan sonra hareket oldu. Hiç hareket etmedikleri de olmuştu ama bu yüzden yatış vermediler. Genelde kalp atışı ile ilgili ya da sancı olursa sıkıntı oluyor diye biliyorum doktorun daha iyi bilir tabiiTeşekkür ederim yatışı bebek hareket etmediği için verdi suyu azaldığı için değil. İki kere cekildimm ikisindede aynı çıkınca takip etmek için yatış verdiler
Yok canım kalp atışları normaldi hareketlerini ölçen çizgi varya orası dümdüz çıktı ikinci kezde aynı çikinca yatirdi
Aynen canım elde değil dediğin gibi tedbir amaçlı yatış verelim diyince bile ağlama krizine girdim resmen kendimi durduramadim bir süre inşallah atlatalim hemen
Ben de geçenlerde girdim ilk kez hemşire 15 dk yerini aradı karnımın her yerini avuçladı elledi fln da öyle buldu. Sen zaten ultrasonda her şeyin normal olduğunu biliyorsun. Bi çelişki var gibi panik yapma olmazsa tekrar git kendi doktoruna benceAslında nstye bağlayan kadın baya yerini aradı baglarkende hareketliydi sonra ne oldu bende anlamadim ya uyudu ya pozisyonunu degistirdi
Aa tayin mi çıktı tanisamadan gidiyomusun nereyeeebenimde babam amputasyon hastasi bir bacagi diznustunden yok ve ameliyatida tam hamile.kaldifim zamana denk geldi yanindaydim hatta ama artik tek basina cok zor protez takana kdr ailem ankarada gelrmiyorlar tabiki kayinvalidem kusadasinda inan oda gelsin istemiyorum kadin yasli pek hali yok biseye faydasi olmaz kocamla brn bir yandanda ev topluyoruz tayin cikti 8 nisana esime ameliyat dediler burun bide o cikti yani arkadasm takmiycaz kafaya oldugu kadar elimizden geldigi kadar
Tayin cikti askm ywr belli degil ama cok yuksek ihtimalle van baskaleAa tayin mi çıktı tanisamadan gidiyomusun nereyeee
Oh maşallah cok uzakk sen bu durumda uçağa falan binebiliyo musun doğum ne olacak nerede yapacaksın 8 Nisan gidiş günü muTayin cikti askm ywr belli degil ama cok yuksek ihtimalle van baskale
Askm yokk burdayim dogm.burda 8 nisanda esim.ameliyat olcak onu yqzmistim agustos ortasijda evi tasiyabiliriz lojman vs cikmasini bekliycez dogm burda kuzum buralqrdaym dahaOh maşallah cok uzakk sen bu durumda uçağa falan binebiliyo musun doğum ne olacak nerede yapacaksın 8 Nisan gidiş günü mu
Evet canım 2 doz ciğer geliştiricinin ilk dozunu oldum ikincisi 24 saat sonra denildi 6saatte bir nst istemiş yarın çıkış verecek 1 gece yatıralım dedi inşaallah sağlıklıca döneriz evimizeCanım üzülme. Tedbir amaçlı ben de yatmıştım. Nst de kasılma çıkmıştı. Serum takıyorlar, 24 saat ara ile 2 tane ciğer geliştirici iğne yapılıyor. Sürekli kontroller oluyor. Daha güvende olursun canım. Muhtemelen de yarın çıkartırlar Allahın izni ile. Geçmiş olsun. Herşey düzelecek.
Aynisini bende dedim ultrasona alırken hareketliydi nst de pozistin kaynaklı hareketsiz çıkmış olabikir mi belkide uyumustur dedim ultrason yeterli olsa nst cihazına ihtiyaç duyulmazdi dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabiki. Bide ilk hamileliğim tecrubesizlikte var ne derseler inanıyoruz.Ultrasonda hareketliyken nst de hareket etmezse sorun oluyor muymuş bilmiyordum bunuçok geçmiş olsun canım önlemleri alırlar sağlıkla evinize dönersiniz inşallah
Benimde öyleydi normalde hareketleri duzenliydi nst ye girince hareketsiz olacağı tuttu ama doktor her ihtimale karşılık yatış verdi risk almamak adına. Kalp atışı 145 155 arasiydiÜzülme canım benim bebeğim nstde de hep uyuyor neredeyse. Arabada kıpır kıpır nstye girince keyif yapıyor. Doktorum gelip karnımı falan sallıyor ama pek oralı değil. Normalde hareketleri iyiyse sorun etmiyor. Önceki nstde de bende 2 kere girdim çikolata yedim, su içtim yine aynıydı. Kalp atışları nasıl?
Kalp atışı normal sancimda yoktu tek sorun hareket etmemesi ve suyunun azalmasi. Ama hareketsiz olmasına daha çok taktı doktorBenim son nst de kıpırdamıyordu ebemiz salladı biraz ondan sonra hareket oldu. Hiç hareket etmedikleri de olmuştu ama bu yüzden yatış vermediler. Genelde kalp atışı ile ilgili ya da sancı olursa sıkıntı oluyor diye biliyorum doktorun daha iyi bilir tabii
Kendi muayene olduğum doktor yatırdı zaten risk almayalım 1 gece takip edelim hareketlerini dedi ama benimde kafam bi bulanmadi değilBen de geçenlerde girdim ilk kez hemşire 15 dk yerini aradı karnımın her yerini avuçladı elledi fln da öyle buldu. Sen zaten ultrasonda her şeyin normal olduğunu biliyorsun. Bi çelişki var gibi panik yapma olmazsa tekrar git kendi doktoruna bence
Kalp atışları gayet güzel canım, stres yapma bir şey olmaz inşallahEvet canım 2 doz ciğer geliştiricinin ilk dozunu oldum ikincisi 24 saat sonra denildi 6saatte bir nst istemiş yarın çıkış verecek 1 gece yatıralım dedi inşaallah sağlıklıca döneriz evimize
Aynisini bende dedim ultrasona alırken hareketliydi nst de pozistin kaynaklı hareketsiz çıkmış olabikir mi belkide uyumustur dedim ultrason yeterli olsa nst cihazına ihtiyaç duyulmazdi dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabiki. Bide ilk hamileliğim tecrubesizlikte var ne derseler inanıyoruz.
Benimde öyleydi normalde hareketleri duzenliydi nst ye girince hareketsiz olacağı tuttu ama doktor her ihtimale karşılık yatış verdi risk almamak adına. Kalp atışı 145 155 arasiydi
Kalp atışı normal sancimda yoktu tek sorun hareket etmemesi ve suyunun azalmasi. Ama hareketsiz olmasına daha çok taktı doktor
Kendi muayene olduğum doktor yatırdı zaten risk almayalım 1 gece takip edelim hareketlerini dedi ama benimde kafam bi bulanmadi değil
Canım geçmiş olsun bend e bugün çok az hissettim hareketlerini endişeliyim doktorlar da hep izinde napsam bilmiyorum cumaya randevu aldım belki bugün hep hareket halindeydim ondan olduKızlar merhaba 34+3 günlük olduk rutin kontrole gelmiştim yatış verdiler nst de bebek hareketsiz çıktı 2 kere çekildim ikisindede aynıydı ultrasona girerken bebek hareketliydi aslında doktor cihazla bakarken geriniyordu nstde hareketsiz çıktı. Bide kesenin suyunda azalma olmuş. Serum takıldı Ciğer geliştirici iğne ve progestan fitil verildi. Ben hareketlerini hissediyorum o an ya uyuyordu yada pozisyonu farklıydı çok panik ve stres oldum
He anladım canım varmış vakit daha eşine de çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş stres yapma herşey halledilirAskm yokk burdayim dogm.burda 8 nisanda esim.ameliyat olcak onu yqzmistim agustos ortasijda evi tasiyabiliriz lojman vs cikmasini bekliycez dogm burda kuzum buralqrdaym daha
Ben cuma günü girmiştim nst ye ebe bebek umarım hareketlidir dedi tam da o an da hareket ediyordu zaten oda dedi ki dakika da 10 hareket olması lazım nst için falan dedi belki o an yetersiz gelmiştir bebek tamamen hareketsiz olsa sezeryana alırlardı bence önlem almış olabilirler sakin ol canımKızlar merhaba 34+3 günlük olduk rutin kontrole gelmiştim yatış verdiler nst de bebek hareketsiz çıktı 2 kere çekildim ikisindede aynıydı ultrasona girerken bebek hareketliydi aslında doktor cihazla bakarken geriniyordu nstde hareketsiz çıktı. Bide kesenin suyunda azalma olmuş. Serum takıldı Ciğer geliştirici iğne ve progestan fitil verildi. Ben hareketlerini hissediyorum o an ya uyuyordu yada pozisyonu farklıydı çok panik ve stres oldum
Sen hareket halinde olduğun içindir muhtemelen bide günden güne değişiyor gerçekten benimki de dün çok hareketsizdi gece gitmeyi düşünüyordum hatta ama bugün baya hareketli bazen biz hissetmiyoruz panik oluyoruz hemenCanım geçmiş olsun bend e bugün çok az hissettim hareketlerini endişeliyim doktorlar da hep izinde napsam bilmiyorum cumaya randevu aldım belki bugün hep hareket halindeydim ondan oldu
Canım merak etme biz değil insanlar kafayı yiyor. Benim etrafımdakiler de öyle suan her şeye burnunu sokuyorlar emrivaki yapıyorlar. Komik gelecek ama kayinbabam çocuğu kaç yaşına kasar emzirmem gerektiğine dair akıllar veriyor altını çiziyorum kayinbabamKızlar ben şimdiden lohusa oldum galiba, hiç sağlıklı düşünemiyorum. Sona yaklaştıkça hem doğum korkusu hem de hamileliğin sonlanacak olması yüzünden kendimi gergin hissediyorum. Birde son zamanlar kendi eşim dahil ailem ve yakın çevremden sürekli bana emrivaki yapılıyor ve en nefret ettiğim şeydir. Özetle sanırım kafayı yedim
Geçmiş olsun endişelenmeyin sorun yoktur kalp atışı normal ise bebeğiniz çok sakin yapılıdırKızlar merhaba 34+3 günlük olduk rutin kontrole gelmiştim yatış verdiler nst de bebek hareketsiz çıktı 2 kere çekildim ikisindede aynıydı ultrasona girerken bebek hareketliydi aslında doktor cihazla bakarken geriniyordu nstde hareketsiz çıktı. Bide kesenin suyunda azalma olmuş. Serum takıldı Ciğer geliştirici iğne ve progestan fitil verildi. Ben hareketlerini hissediyorum o an ya uyuyordu yada pozisyonu farklıydı çok panik ve stres oldum
30. Haftadan sonraki halleri gibi olacaklarsa Allah bana kolaylık ve sabır versin ben bitmişimGeçmiş olsun endişelenmeyin sorun yoktur kalp atışı normal ise bebeğiniz çok sakin yapılıdır
Ben geçen hafta 3.5 saat nst de kaldım o yüzden 4 defa girdim nst yebenim bebeğim de haraket etmedi çıktım çikolata yedim su içtim geri girdim yok yemek yedim yok acı yiyince haraketlenirdi yok dr dedi hep mi böyle belli saatlerde daha çok haraket ediyor dedim o zaman o zamanı bekleyelim dedi ona göre sonrasını konuşuruz dedi ki dediğim gibi o saat gelince benim ki partilemeye başladı içeride dr o zaman anlattı genelde bebekler 30. Haftadan sonra doğduktan sonra ki karakterleri gibi davranır sizin oğlunuz sakin olacak belli oldu dedi gülüştük
Eyvah, yandik30. Haftadan sonraki halleri gibi olacaklarsa Allah bana kolaylık ve sabır versin ben bitmişim
Ben hastanede yatarken böyle kalp atışı sabit çıkarsa bana buhar takıyorlardı hareketleri düzelsin diye bu haftadan sonra artık zaten su azalacak sabit kalmaz önlem de alınmış zaten endişe etmeKızlar merhaba 34+3 günlük olduk rutin kontrole gelmiştim yatış verdiler nst de bebek hareketsiz çıktı 2 kere çekildim ikisindede aynıydı ultrasona girerken bebek hareketliydi aslında doktor cihazla bakarken geriniyordu nstde hareketsiz çıktı. Bide kesenin suyunda azalma olmuş. Serum takıldı Ciğer geliştirici iğne ve progestan fitil verildi. Ben hareketlerini hissediyorum o an ya uyuyordu yada pozisyonu farklıydı çok panik ve stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?