Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Yok artık ya. Ona neymiş bu sadece senin bileceğin bir iş. Her kim olursa olsun ben de cidden birilerinin bi şey söylemesine karışmasına dayanamıyorum. Bazı şeyleri cidden yardımcı olmak için söylüyorlar ama gıcık ettiklerinin farkında değiller. Bak ben de sana bizden örnek vereyim Biz eşimle iki farklı takımı tutuyoruz ikimiz de fanatiğiz ortak kararımız da ilerde çocuğu etkilememek hiçbir şekilde. Kayınpeder ve kayınvalide bu konuya karışmaya çalıştılar. Ben verdim cevaplarını ama yani cidden olaya güler misin ağlar mısın Boş yapmaktan başka bi işe yaramıyorlar

Nst deki hareket çizgisi hangisi ki daha önce de hamilelik geçirdim ama onu bilmiyorum benim nst de genelde hareket etmiyor geçen 20 dk durdum hiç hareket etmedi bişey de demediler şeker var diye çikolata falan da yiyemiyorum

Nst deki hareket çizgisi hangisi ki daha önce de hamilelik geçirdim ama onu bilmiyorum benim nst de genelde hareket etmiyor geçen 20 dk durdum hiç hareket etmedi bişey de demediler şeker var diye çikolata falan da yiyemiyorum
Oradaki çizgi sanırım bebek hareketiyle ilgili çünkü benimki nst’de de rahat durmadı rapor bildiğin mat1 hız problemlerindeki grafikler gibi karmakarışıktı

Canım geçmiş olsun bend e bugün çok az hissettim hareketlerini endişeliyim doktorlar da hep izinde napsam bilmiyorum cumaya randevu aldım belki bugün hep hareket halindeydim ondan oldu
Teşekkür ediyorum canım hiç endişelenme benimki öğlen uyuyordu bana göre şimdi tekrar girdim hareketleri baya ritmik çıktı
Tamamen hareketsizdi çizgi dümdüz çıktı kalp atışıyla birlikte ritmik hareket bekleriz o sende çıkmamış dedi doktor iki defa cekinip ikisindede aynısı çıkınca tedbir amaçlı yatırdı erken doğum önleyici tadaviye başlandı biraz önce nstye tekrar aldılar hareketi normal seyirde çıktı
Keşke beni de böyle tedirgin edeceğine ısrarla nst ye sokmak isteyen doktorum olsaydı gerçekten doktordan doktora çok fark ediyor ona kalsa ilk nst sonucunda yatış yapalım dedi ikinci nst yi ben istedim düşün benim bebişte gün içerisinde belirli saatlerde belirli pozisyonlarda hareketli oluyor ama anlatamiyorsun bunu doktora. Kendi ultrasonda baktı bebeğin gelisimiyle ilgili sorun yok plesenta veya kordon kaynaklı beslenmede sıkıntısı da yoktu boşu boşuna beni tedirgin edip yatış verdi şuan emin oldum çünkü bebiş içerde kuduruyor
Ben hastanede yatarken böyle kalp atışı sabit çıkarsa bana buhar takıyorlardı hareketleri düzelsin diye bu haftadan sonra artık zaten su azalacak sabit kalmaz önlem de alınmış zaten endişe etme
Buhar takılınca hareketleri başlıyor muydu? Kadın zaten suyunun azalmasına takmadı hareketine taktı bendede

Nst kağıdında ki üst kısım bebeğin kalp atışıyle hareketini gösteriyor alttaki de sancını ölçüyor

Bazı dr lar uğraşmak istemiyor kolaya kaçıyor bir çok konuda Allahdan ben dr umu özellikle didik didik edip öyle seçmiştim tam benim kafa yapıma uygun son an'a kadar sukunetini koruyan cinsten o yüzden tecrübesine kararlarına güveniyorum

Dün bende acilde nst ye girdim devlet hastanesi idi hiç kalp atışı duyulmadı sürekli durdu falan 150 gibiydi kalp atışı sancı 30lardaydi hiç bişey demediler ama bende korktum sesi gelmiyo diye kağıdı bile Vermedi ebe gidip geldim bişey anlamadım ama

Ya valla üstüne vazife olmayan şeylere karistiklarinda ben de cinnet geçiriyorum. Ayıp olmasın da demiyorum ağızlarının payını veriyorum ama ona rağmen akillanmiyorlar. Ben ilk zamanlar sıkıntı yaşarım diye kendi yattıkları misafir odasına beşik istiyorlar bebeği gece yanlarina alacaklarmis ben kalkamazmisim Birinin gırtlağına çökmeden geçirsem bari şu sureci. Seninkilerin de benimkilerden pek kalır yeri yok sanırım

Gece kendisi mi emzirecekmiş kayınvaliden hay Allah yaşlandıkça tuhaflaşıyorlar valla, lohusa depresyonu yok bence çevreki insanların davranış bozuklukları var. Bizimkiler çalıştıkları için çok az süre annemde kalabilcem, sonrasında yalnızım bende korkuyorum kimse olmadan becerebilir miyiz diye, iki ucu da kötü yerlere gidiyor işte

Hahah kayınvalidene de emzirme çayı al bari çok istiyorlarsa bir tane kendileri yapsınlar

Hayırlısı diyelim belki de tam tersi olur, umut fakirin ekmeği
Benim ilk çocuğum kızdı çok çok fenaydı cebinden 10 erkek çocuğunu cebinden çıkaracak kadar, 2 yıl sonra oğluma hamile kaldım annem öğrendiğinde panik atak geçirdi senin evinde 10 çocuk var 1 tanesine daha gerek varmıydı diye rabbim acıdı bana oğlumda bir o kadar sessiz sakin bir çocuk oldu kendi halinde büyüdü yavrum. Şimdi yaşım ilerledi Allah'ım madem verdin bu bebeği sen yüzüme bak diye dua ediyorum kızıma benzeyecek korkusundan

Benim kayınvalide bir iki sahiplenmek adına bir şey söyleyince gerek yok ben hallederim 2 çocuk büyüttüm artık tecrübeliyim diyince anlaşıldı doğduğunu göreyimde ben yazlığa gideyim yoksa hiç iyi şeyler olmayacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…