- 2 Ağustos 2024
- 750
- 1.104
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.701
Eşinin doktorun yaptığı terbiyesizlikten haberi yok mu nasıl takıyor doktora kendi gıcık olup değişmeli. Böyle saçma doktor görmedim son haftayı niye bekliyorsun ki daha zamanın varken değiştir mutlaka içine sinen bi doktorla geçsin son ayınSon hafta kabul eder mi başka doktor bilmiyorum ki bi de eşim taktı adama ben değiştircem dedim diye kavga ettik
Haftamiz ayni seninle ama bakalim bize supriz yapicaklar mi yoksa tam gununde mi geliceklerAnne karnındaki gibi oluyor diyorlar ama bakalım. Son günlerde iyice coştular
Kasıklarına bacağına falan vurmuyorsa bir şey olmaz benceBelimin sol tarafına ağrı geliyor ama yayılmıyor pazartesi kontrol var o zamana kadar dayansak hiç olmazsa doktor görüşü alırdım acilde de doktor varda takipli doktorum iyi olurdu ama o zamana gitmeyecek gibi
Eşim zaten doktoru destekliyor onaylıyor doktor ondan yüz buluyor benim erken doğum olacak o yüzden bir haftam kaldıEşinin doktorun yaptığı terbiyesizlikten haberi yok mu nasıl takıyor doktora kendi gıcık olup değişmeli. Böyle saçma doktor görmedim son haftayı niye bekliyorsun ki daha zamanın varken değiştir mutlaka içine sinen bi doktorla geçsin son ayın
Kasılmalar uygulamasını indirip takip et bence ordan eğer sıklaşırsa en azından acilde bir nst çekilirsinBana nidicard ı vermediler 30 haftada ciğer geliştirici yapıldı promester iğne başlandı progestan fitil fitil ama işte bugün o akıntı gelince doğum stresim başladı arada kasılıp aşağı baskı yapıyor gibi ama şiddetli değil bebek hareketi düzenli ama güçlü değil ben mi evham yapıyorum bilmiyorum burda telaş yapmayın diyordum ben şuan telaştayım
Esine biraz kizdim acikcasi doktorun prof flnmi ondanmi cok guveniyor acaba esinEşim zaten doktoru destekliyor onaylıyor doktor ondan yüz buluyor benim erken doğum olacak o yüzden bir haftam kaldı
Gebeliğim riskli geçti hep o yüzden bu doktor takip etti evet alanında çok iyi bir doktor tecrübeli baya eşimde o yüzden değiştirmek istemiyor 1 hafta kala ve doktorun tavrını normal buluyor destekliyor hattaEsine biraz kizdim acikcasi doktorun prof flnmi ondanmi cok guveniyor acaba esin
Anladm esinde ciddi bir guven olusturmus demkki bazi doktorlar ozellikle alaninin onde gelen doktorlari egoist ve agresif oluyorlar cok gereksizGebeliğim riskli geçti hep o yüzden bu doktor takip etti evet alanında çok iyi bir doktor tecrübeli baya eşimde o yüzden değiştirmek istemiyor 1 hafta kala ve doktorun tavrını normal buluyor destekliyor hatta
Aa sizinde mi tüp bebek bizim de öyle. Zaten zorlu bir süreçten geçip bebek sahibi oluyoruz bi de bunlarla uğraşmak çok yorucuBenim.ankarada prof doktorum var burdakide opr doktor ikiside cok iyiler sagolsunlar ankaradaki doktoruma gittigimizde esimle tup bebegi orda yaptim ben konusurkn doktorla esim hocam vajinal dogum daha iyi degil mi ben ikna edemiyorum siz ikna edin bari dedi doktorum ne dedi biliyormusun ki esimlede arasi cok cok iyidir seni vajinal dogurturuz kardesim istersen esin ne istiyorsa o olcak dedi
Allah iyi insanlar karşılaştırsin curetinin sebebi belli oldu.Biz hastaneyle anlaştığımız için artık dönüşümüz biraz zor o hastaneden başka doktora da gidemiyorum benim doktor hastanenin ortağı kabul etmez diğer doktorlar
Ben de onu düşünüp duruyorum hazırlığım da yok korkuyorum biraz.Haftamiz ayni seninle ama bakalim bize supriz yapicaklar mi yoksa tam gununde mi gelicekler
Doktorum başla dedi bana son kontrolde ama henüz başlamadım. Yarın başlayayım ya sürekli erteliyorumNormal doğum düşünen arkadaşlar perine masajı yapmaya başladınız mı
Ben yapamıyorum o masajı öff şimdiden korku sardı beniDoktorum başla dedi bana son kontrolde ama henüz başlamadım. Yarın başlayayım ya sürekli erteliyorum
Az önce denedim de ben uzanamıyorum nasıl yapcam bunuBen yapamıyorum o masajı öff şimdiden korku sardı beni
Ne zaman başlanıyor onaNormal doğum düşünen arkadaşlar perine masajı yapmaya başladınız mı
Geçen hafta söyledi bana başla diye 34+ 1 dim. Ben uzanamadım ya rahatsız hissettirdi bir de. Yarın tekrar deneyeceğim oturur pozisyondaNe zaman başlanıyor ona
Doktoruma sormadım hiç
Daha 34+3üm
Şimdiden başlanır mi ki ?
Yapabilir miyim onu da bilmiyorum
Kasıklarına bacağına falan vurmuyorsa bir şey olmaz bence
Hepsi bir anda olmuyor sırayla ağrı giriyor düzenli olmadığı için takmadım sabah ola hayrola bakalım ne olacak pazartesine kadar bişey olmamasını çok isterim en azından doktor bakarsa belki serklajı alalım artık der normalde 37 de alınıyor ama riskli görürse erken alırKasılmalar uygulamasını indirip takip et bence ordan eğer sıklaşırsa en azından acilde bir nst çekilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?