Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Son hafta kabul eder mi başka doktor bilmiyorum ki bi de eşim taktı adama ben değiştircem dedim diye kavga ettik
Eşinin doktorun yaptığı terbiyesizlikten haberi yok mu nasıl takıyor doktora kendi gıcık olup değişmeli. Böyle saçma doktor görmedim son haftayı niye bekliyorsun ki daha zamanın varken değiştir mutlaka içine sinen bi doktorla geçsin son ayın

Belimin sol tarafına ağrı geliyor ama yayılmıyor pazartesi kontrol var o zamana kadar dayansak hiç olmazsa doktor görüşü alırdım acilde de doktor varda takipli doktorum iyi olurdu ama o zamana gitmeyecek gibi
Kasıklarına bacağına falan vurmuyorsa bir şey olmaz bence

Eşim zaten doktoru destekliyor onaylıyor doktor ondan yüz buluyor benim erken doğum olacak o yüzden bir haftam kaldı

Kasılmalar uygulamasını indirip takip et bence ordan eğer sıklaşırsa en azından acilde bir nst çekilirsin

Benim.ankarada prof doktorum var burdakide opr doktor ikiside cok iyiler sagolsunlar ankaradaki doktoruma gittigimizde esimle tup bebegi orda yaptim ben konusurkn doktorla esim hocam vajinal dogum daha iyi degil mi ben ikna edemiyorum siz ikna edin bari dedi doktorum ne dedi biliyormusun ki esimlede arasi cok cok iyidir seni vajinal dogurturuz kardesim istersen esin ne istiyorsa o olcak dedi

Esine biraz kizdim acikcasi doktorun prof flnmi ondanmi cok guveniyor acaba esin
Gebeliğim riskli geçti hep o yüzden bu doktor takip etti evet alanında çok iyi bir doktor tecrübeli baya eşimde o yüzden değiştirmek istemiyor 1 hafta kala ve doktorun tavrını normal buluyor destekliyor hatta

Gebeliğim riskli geçti hep o yüzden bu doktor takip etti evet alanında çok iyi bir doktor tecrübeli baya eşimde o yüzden değiştirmek istemiyor 1 hafta kala ve doktorun tavrını normal buluyor destekliyor hatta
Anladm esinde ciddi bir guven olusturmus demkki bazi doktorlar ozellikle alaninin onde gelen doktorlari egoist ve agresif oluyorlar cok gereksiz

Aa sizinde mi tüp bebek bizim de öyle. Zaten zorlu bir süreçten geçip bebek sahibi oluyoruz bi de bunlarla uğraşmak çok yorucu doktorun en güzel cevabı vermiş tebrik ederim

Kasıklarına bacağına falan vurmuyorsa bir şey olmaz bence

Kasılmalar uygulamasını indirip takip et bence ordan eğer sıklaşırsa en azından acilde bir nst çekilirsin
Hepsi bir anda olmuyor sırayla ağrı giriyor düzenli olmadığı için takmadım sabah ola hayrola bakalım ne olacak pazartesine kadar bişey olmamasını çok isterim en azından doktor bakarsa belki serklajı alalım artık der normalde 37 de alınıyor ama riskli görürse erken alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…