- 26 Temmuz 2018
- 6.598
- 7.677
- 198
- 32
Aaa aramıza hosgeldin bende 2022 Eylül annesiydim üçüncü ile sahalara dönüş yaptımMerhaba 2022 Ekim annelerinden sonra 2. Hamilelikle 2025 Kasım annelerine giriş yapmaktan mutluluk duyuyorum. Herkesi tebrik ediyor ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. :)
lütfen listeye beni de ekler misiniz?
Yaş:31 2.çocuk kese:5+6 Sat:4 Şubat Tahmini doğum: 14.11.25

Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canimGünaydın kızlar heyecandan daha fazla uyuyamadım kalktım kontrole gideceğim bugün 15 gibi dualarınızı bekliyorum inşallah kanama alanı küçülmüştür ya da yok olmuştur risk gitmiş olsunn![]()
İyi olmana sevindim geçecek insallahSelam kızlarmaviss_34 hatırlatıp düşündüğün icin sağol canım .çok şükür iyiyim .aşırı şişkinlik mide bulantısı harici bı sorunum yok kontrolüm 2 hafta sonra heyecanla bekliyorum.bir kaç gün sosyal medya detoksu yaptım girmedim buraya da

Annenle kardeşin sonuçta düşünmezler öyle canımBenimde kardeşimle annem geliyor bugün Alanyada yaşıyorlar geldiklerinde söyleriz diye beklettik. Şimdi kapıdan girerken ultrason kağıdı ile karsiliyim de evimi ayiplamasinlar diye düşünüyorum:))

Ayyy nasıl gizlemişler kız ben akrabaların yüzüne bakınca suçluluk duyuyorum hele yakın arkadaşlarıma söyleyemiyorum ya içim içimi yiyoraa bak 15 haftalık olmuş gizlemişler

Canım doktorunla bir görüş sağlıkocago da yazıyor olabilir yada tanıdık eczacı varsa alırsın yazdirunca verirsin reçeteyiKızlar şimdi size bir soru
Benim oksapar 9 tane kaldı raporlu alıyorum doktorumun reçete etmesi lazım benim randevum 16 nisanda yani randevuya kadar 4 5 tane yapamıcam ne yapıyım sizce ?