Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Merhaba 2022 Ekim annelerinden sonra 2. Hamilelikle 2025 Kasım annelerine giriş yapmaktan mutluluk duyuyorum. Herkesi tebrik ediyor ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. :)

lütfen listeye beni de ekler misiniz?

Yaş:31 2.çocuk kese:5+6 Sat:4 Şubat Tahmini doğum: 14.11.25
Aaa aramıza hosgeldin bende 2022 Eylül annesiydim üçüncü ile sahalara dönüş yaptım 😂 sağlıkla alalım kucağımıza 🧿
Günaydın kızlar heyecandan daha fazla uyuyamadım kalktım kontrole gideceğim bugün 15 gibi dualarınızı bekliyorum inşallah kanama alanı küçülmüştür ya da yok olmuştur risk gitmiş olsunn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canim
Selam kızlar maviss_34 maviss_34 hatırlatıp düşündüğün icin sağol canım .çok şükür iyiyim .aşırı şişkinlik mide bulantısı harici bı sorunum yok kontrolüm 2 hafta sonra heyecanla bekliyorum.bir kaç gün sosyal medya detoksu yaptım girmedim buraya da
İyi olmana sevindim geçecek insallah 🙏
Benimde kardeşimle annem geliyor bugün Alanyada yaşıyorlar geldiklerinde söyleriz diye beklettik. Şimdi kapıdan girerken ultrason kağıdı ile karsiliyim de evimi ayiplamasinlar diye düşünüyorum:))
Annenle kardeşin sonuçta düşünmezler öyle canım 😃
aa bak 15 haftalık olmuş gizlemişler
Ayyy nasıl gizlemişler kız ben akrabaların yüzüne bakınca suçluluk duyuyorum hele yakın arkadaşlarıma söyleyemiyorum ya içim içimi yiyor 😂
Kızlar şimdi size bir soru
Benim oksapar 9 tane kaldı raporlu alıyorum doktorumun reçete etmesi lazım benim randevum 16 nisanda yani randevuya kadar 4 5 tane yapamıcam ne yapıyım sizce ?
Canım doktorunla bir görüş sağlıkocago da yazıyor olabilir yada tanıdık eczacı varsa alırsın yazdirunca verirsin reçeteyi

Arkadaşlar kacıncı haftada sık idrara cıkmaya başladınız ben 2 gündür sürekli gıdıp gelıyorum gece kac kez kalktım normalmı

Evet ya en başından beri tek duam var sağlıklı olması. Buraya kadar geldikten sonra Allah acı yaşatmasın artık
Canım bizde bilinen öyle bi durum olmamasına rağmen inan bende korkuyorum acaba sağlıklımıdır herşey yolundamıdır diye. İnşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için aklımıza olumsuz şeyler getirmemeye çalışalım. 🙏

Selam kızlar, dün kalp atışını duyduk çok şükür ama kanama alanım da büyümüş. Yatmaya devam dedi doktor. Özel muayenehaneye gidiyorum, rapor yazamıyor. Yalvar yakar iki kez 10 günlük rapor alabildim farklı yerlerden, doktorum yine 10 günlük rapor al dedi ama söylemesi kolay gerçekten.

Kızlar ben su içemiyorum ya öyle pis kokuyor ki beklemiş bayatlamış gibi .denemediğim marka kalmadı Abant su damla su erikli kayın ne ararsanız evde var yok olmuyor .su icmem lazim içemiyorum.sudan midem bulanıyor 🥹1 lt içsem şükrediyorum
Canım cam damacana deneyebilirsin çok serin tutuyor suyu. İçimi daha güzel geldi bana

Dayan canim geçecek su 12 haftayı bı atlatalim hepsi gececek
İnşallah canım bu dayanağa sıkı sıkı tutundum şafak sayıyorum. Geçmezse yandım, yıkanmaya dermanım yok o derece
tabiki geçecekk, ben de eski enerjik halimi çok özlüyorum ama hep böyle gidemez geçecek bir gün inşallah 🥹
İnşallah canım, sanki bir anda hayatım alt üst oldu gibi, şikayetlerimin yanında psikolojikte çok etkiledi benı son günlerde.
geçer canım yaa çok az kaldı az daha sabret bakalım nazlı olacak bu bebişler. Bu sabah düşündüm dedim Melina nın hiç sesi çıkmıyor 😊
Sesim içime kaçtı canım, ay tövbe Allahım beterinden korusun ama gerçekten çok kötüyüm.

Canım bizde bilinen öyle bi durum olmamasına rağmen inan bende korkuyorum acaba sağlıklımıdır herşey yolundamıdır diye. İnşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için aklımıza olumsuz şeyler getirmemeye çalışalım. 🙏
Biraz strese girdim ya günlerdir ağrımayan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne güzel sakin ilerliyordum, fetal dnayı araştırırken tesadüfen morfoloji durumu çıktı karşıma bütün modum düştü yine.
Tabi iyi düşünelim iyi olsun ne diyeyim artık kendimi parçalasam ne olacak sanki

Kızlar herkese selam, uzun zamandır ne bir şey okumaya ne de yazmaya halim vardı🤭 çok Perişanım bulantılar beni mahvediyor bir haftadır, Prilam işe yaramıyor, metpamid almaya da içim elvermiyor, sabredeyim sıkayım dişimi diyorum ama diş kalmadı. 1 haftadır evden çıkamadım, kimseyi de görmek istemiyorum. Bambaşka bir hayatım vardı pijamalar üstüme yapıştı. Biri geçecek ve düzelecek desin🥹
Hepimiz geçeceğine inanmak istiyoruz. Daha ben az önce evde isyan ettim. 10 dakika zar zor bir işle uğraştım. Saatlerce ayakta kalmışım gibi başım döndü, sırtım ağrıdı. Geri yattım.Sinirim bozuluyor. Günlük işlerimi yapamıyorum. Sosyal medya herseye koşan,yetisen hamilelerle dolu.Ben kafamı kaldıramıyorum. Bu seferde kendimi daha kötü hissediyorum.

Ayyyy takıntım başladı göğüs hassasiyetim azaldı ya üstelik bugün enerjik hissediyorum kendimi 🥹 normaldir dimi kızçeler

Vajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum
Canım dış gebelikte çok fazla sancı olur ve rahimde kese oluşmaz senin henüz öyle bi durumun yok kese ilerde gözükebilir biraz bekle 🙏🏻 benim betam 25000 ken devlet acilindeki doktor göremedi yatışa çağırdı beni. Aynı gecenin sabahı başka doktor bebeği gördü. Ultrason cihazı da çok farkediyor. İnşallah korktuğun olmaz hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

biraz önce çatlak kremi aldım bu bile iyi geldi kızlar🤣 her şeyi salmış durumdayım biraz değişiklik oldu😅😅
Senin aldıgın yine iyi kısa süre sonra lazım olacak, benım aldıgıma bak😂😂 gögüs ucu kremi ve gümüş kapak😂 çok araştırdım bunları, krem özellikle çok iyiymiş. Dogal, silmeye bile gerek yokmuş bebek emerken.

Eklentiler

• IMG_7689.webp
    IMG_7689.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 48
Senin aldıgın yine iyi kısa süre sonra lazım olacak, benım aldıgıma bak😂😂 gögüs ucu kremi ve gümüş kapak😂 çok araştırdım bunları, krem özellikle çok iyiymiş. Dogal, silmeye bile gerek yokmuş bebek emerken.
Simdilik bunlari favorilere ekliyorum neler neler var yeni doğan şampuanı bile ekledim. Temiz icerikli urunler denk gelince araştırıyorum.

Kızlar ben su içemiyorum ya öyle pis kokuyor ki beklemiş bayatlamış gibi .denemediğim marka kalmadı Abant su damla su erikli kayın ne ararsanız evde var yok olmuyor .su icmem lazim içemiyorum.sudan midem bulanıyor 🥹1 lt içsem şükrediyorum
Ben de öyleyim ama soğuk su içebiliyorum, soğuk içmeyi dene belki daha iyi gelir 🙏🏻

Hepimiz geçeceğine inanmak istiyoruz. Daha ben az önce evde isyan ettim. 10 dakika zar zor bir işle uğraştım. Saatlerce ayakta kalmışım gibi başım döndü, sırtım ağrıdı. Geri yattım.Sinirim bozuluyor. Günlük işlerimi yapamıyorum. Sosyal medya herseye koşan,yetisen hamilelerle dolu.Ben kafamı kaldıramıyorum. Bu seferde kendimi daha kötü hissediyorum.
Tam yaşadıkladımı yazmışsın, duş alamıyorum duş, gözümde büyüyor 4 gün oldu yazarken utanıyorum valla.

Kızlar herkese selam, uzun zamandır ne bir şey okumaya ne de yazmaya halim vardı🤭 çok Perişanım bulantılar beni mahvediyor bir haftadır, Prilam işe yaramıyor, metpamid almaya da içim elvermiyor, sabredeyim sıkayım dişimi diyorum ama diş kalmadı. 1 haftadır evden çıkamadım, kimseyi de görmek istemiyorum. Bambaşka bir hayatım vardı pijamalar üstüme yapıştı. Biri geçecek ve düzelecek desin🥹

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki , 1 haftada 5 kilo verdim , mide bulantısı ve istifradan gozumu açamadım, kimseyi görmeyi bırak seslerini bile duymaya tahammülüm kalmadı, 2 gündür ehh iste sayılabilecek durumdayım, Allah'ım yardımcımız olsun inşallah.

Back
X