- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.001
Bende öyle zaten normalde yatıyorum. Ama bugün niyeyse daha rahatsızdım. Yoksa bayramlaşma filan hikaye zaten. Hiç kalkmadım.Canım bugün bayramlaşma falan gidemedim yataktan çıkmadım hiç
Aaaa hayırlı olsun canım inşallah zaten kesin nişan ayında baslicaz teker teker dökülmeye yavaştanKızlar günaydın. Herkese sevdikleriyle, bebişleriyle nice güzel bayramlar diliyorum. Biz dün günümüzü aldık 21 nisanda Allah izin verirse oğlumuzu kucağımıza alacağız.
Teşekkür ederim canım, bana da öyle geliyor sağlıkla alalım kucağımızaAaaa hayırlı olsun canım inşallah zaten kesin nişan ayında baslicaz teker teker dökülmeye yavaştansağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah
Ayy inşallah ağrın olmaz canım ya, ben yattığım halde bugün rahatsız oldum. Hiçbişe olmasın vakti zamanında gelsin bebişlerimiz.Bende bugün gelen gidenden yatamadım fazla sonra eşim annen gile gidelim dedi halbuki onlar benim yanıma gelmişti kendi tek gitmemek için beni de götürdü orda da oturdum kalabalık diye İnş bugünün sonu ağrı sızı olmaz
Bende bugün gdicektim acile. Dedim kasılma değil bu ağrı ve batma biraz daha sabretdemek bi tek bende yokmuş.
Canım bugün bayramlaşma falan gidemedim yataktan çıkmadım hiç
İdrar tahlili yaptırın kızlar, benim idrarımda kristal çıktı. Kum döküyormuşum yani. Bu da ağrı yapar dediler belki sizde de bu tarz bi şey var. En az 3lt su için.Bende öyle zaten normalde yatıyorum. Ama bugün niyeyse daha rahatsızdım. Yoksa bayramlaşma filan hikaye zaten. Hiç kalkmadım.
Ben aslında idrar yolumda enfeksiyon var diye 2 haftadır tedavi görüyorum. 3 lt de su içiyorum kesin. Hatta ilacım daha bugün bitti.İdrar tahlili yaptırın kızlar, benim idrarımda kristal çıktı. Kum döküyormuşum yani. Bu da ağrı yapar dediler belki sizde de bu tarz bi şey var. En az 3lt su için.
Belki hala devam ediyordur o yüzden ağrın vardır. Bir sonraki kontrolünde tekrar tahlil yaptır bence canım.Ben aslında idrar yolumda enfeksiyon var diye 2 haftadır tedavi görüyorum. 3 lt de su içiyorum kesin. Hatta ilacım daha bugün bitti.
Aynen cuma günü gidicem zaten tahlil isticem canım. Bazen hemen geçmiyo.Belki hala devam ediyordur o yüzden ağrın vardır. Bir sonraki kontrolünde tekrar tahlil yaptır bence canım.
İnş valla o kadar yattım yattım bugün şeytana uydum her yediğimizde pirinç oldu şekerim de yükseldi galiba ayağım yanmaya başladı çünkü yarın çok dikkat etmem lazımAyy inşallah ağrın olmaz canım ya, ben yattığım halde bugün rahatsız oldum. Hiçbişe olmasın vakti zamanında gelsin bebişlerimiz.
Bende ayni canim dun tatlilar falan derken bu sabah 97 cikti sekerim ne yapalim birgunden birsey olmaz diyete yine devamİnş valla o kadar yattım yattım bugün şeytana uydum her yediğimizde pirinç oldu şekerim de yükseldi galiba ayağım yanmaya başladı çünkü yarın çok dikkat etmem lazım
Eee düşük çıkmış canım benim hastanedeyken normalde öyle çıkıyordu cihaz bulsam bende ölçerdim ama tatlı yemedim ben yemekler hep pirinçleydi azar azar onlardan yedim Bi de Bi kaç kurabiye yedim bir tanecikte şeker az yemişim gibi de anlatıyorum dahaBende ayni canim dun tatlilar falan derken bu sabah 97 cikti sekerim ne yapalim birgunden birsey olmaz diyete yine devam
Canım hamişler öncelikle herkesin bayramını kutlarımbiz bu hafta 32 haftayı bitireceğiz. Çalışabilir raporu almam gerekiyor ya benim doktorumun özel kliniği olması sebebiyle raporu o veremiyor değil mi? Ya devlet ya da özel hastanede hekim olması gerekiyor değil mi? Sağlık ocağı doktorları verebiliyorlar mı bir de bu raporu ?
tokluk 97 gayet iyi 100-140 olması gerekiyor tokluk sanırımBende ayni canim dun tatlilar falan derken bu sabah 97 cikti sekerim ne yapalim birgunden birsey olmaz diyete yine devam
Aaa tamam çok teşekkür ederim, doktoruma söyleyeyim o haldeCanım çalışabilir raporunu özel klinik doktoru da veriyor anlaşmalı olduğu hastahane üzerinden veriyorlar genelde
Yakınım öyle aldı
Günaydın canım. Bence erken değil. Sorabilirsin. Ben de ilk kontrolde günü sorucam şekli belli deKızlar günaydın
32+6 yım doktorumla doğumu konuşmak için şuan erken mi33+3 de dr giidicem kontrole konuşsam mı emin değilim
Bence de erken değil. 31+5’deyiz perşembe kontrolümüz var. O gün konuşacağız tarihi biz de.Kızlar günaydın
32+6 yım doktorumla doğumu konuşmak için şuan erken mi33+3 de dr giidicem kontrole konuşsam mı emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?