Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabii biliyorum. Sevgi'de yapıyorlar istersen yaptırabilirsin boşa para vermeyeyim demiyorsan tabi. 24-28 hafta arası yazıyor ve galiba da öyle... sen kaçıncı haftadasın ki..

Benim kızım alerjik bir bebekti ki halen alerji sıkıntılarımız var bu nedenle ilk zamanlarda teşhis konulmadığı için çok fena pişik oluyordu birkaç çeşit krem denedim en iyi ve en çabuk etki eden bepantholün pişik kremi idi..belki çocuktan çocuğa değişiyordur ama gerçekten çok çabuk şekilde iyileştirdi

Merhaba, aramıza hoş geldiniz:) bilgiler için teşekkür ederiim benim 18+2 de 295 gramdı boyunu sormayı unutmuştum

Ben şeker yüklemesini 27. Haftada yaptırıcam. Eşimle benim kan uyuşmazlığım olduğu icin onunda kanını vericem ebe 2 iş olmasın ikisini aymı gün yaptırırsın dedi. Şeker yüklemes icin aç gidilmesi lazım. İlk aclık şekeri icin kan alacaklarmıs. Daha sonra şurubu icip 1 saat bekleyip tekrar verecekmisiz.

Teşekkür ederim bu bilgi cepte dursun gerekirse müdahale için o zaman değerlendirin artık
Tabii biliyorum. Sevgi'de yapıyorlar istersen yaptırabilirsin boşa para vermeyeyim demiyorsan tabi. 24-28 hafta arası yazıyor ve galiba da öyle... sen kaçıncı haftadasın ki..
23. Haftadayım aa acele ettim ben o zaman . Boşa para vermeyeyim diye düşünüyorum aynen. Madem zamanım var uygun bir zamana randevu alıyım. Yarın öğleden sonra şehir hastanesine gidecektim zaten oradaki doktora da sorarım . Teşekkürler

Bir de kızlar; 5. Aydan itibaren sırt üstü uzun süreliğine yatmak sakıncalı oluyormuş fakat istemsizce sırt üstü yattığım oluyor ve yoğun bir şekilde tekmeler başlıyor ne zaman uzansam, bebek rahatsız olduğu için olabilir mi acaba
Fark edince hemen yan dönüyorum sonrasında

Sağlık ocağında yapıyorlar mı acaba? Rv beklemek yerine belki o da çözüm olabilir he şimdi aklıma geldi. İstersen bir sor ebene.

Kızlar bir soru daha geceye bırakıyorum Bebek kamerası olarak şu telefon ya da tabletle kullanılanları almak hakkında ne düşünüyorsunuz Tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum . Fiyatı daha uygun görünüyor . Tabletim var ona bu işi ayırabilirim . Kullanışlı olur mu Ve gerekli mi Uzaktan da izlenebiliyor mu

Ben hiçbir pozisyonda uzun süre yatamıyorum zaten :/ o yüzden azar azar hepsinde yatmış oluyorum kendimi kısıtlamıyorum ya da suçlu hissetmiyorum güvendiğim birkaç doktor da aynı şeyi söylüyor

Yaaa ben bunu sordum doktorum güldü gerinmediğin sürece bence de sorun olmaz. Uyurken o aylarda ben de yattım geçen gebeliğimde bir şey olmadı. Sonrasında yatamayacaksın zaten bu arada, sonra çok özleniyor gergin olmadan şimdilik tadını çıkartmaya çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…