- 30 Nisan 2018
- 1.807
- 2.175
- 37
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.301
Teşekkür ederim canım bizim gibi çocuklu yaş farkı az olan anneler hep telaşlı bir yere yetişmek zorunda malesef. Allah beterinden korusun hepimizi.Ah canım ya çok geçmiş olsun ben bile korku içinde okudum seni tahmin edemiyorum çok şükür hepiniz iyisinizAcele insanın başına getirmeyen kalmıyor Çok çok geçmiş olsun beterinden korusun rabbim
Aynı durum bende de var yatarsam kalkamıyorum oturursam kalkamıyorum. Yürürsem kalçayla bel arasındaki fıtık olan yer parcalanıyor gibi. Kalçama vuruyor ağrısı. Sanırım cok ağırlasmadım o yüzden cok cok kötü değilim ama ilerleyen zamanda dahada kötü olacağı belli. Hamile yastığı iyi geliyor diye düsünüyorum ama yatakta bunalttığı icin geri atıyorum yastığı yanlardan belede destek verdiği icin rahatlatıyor kullanmıyorsan bi dene istersenHerkese merhaba, ben yine hiç şaşmaz bu kez 30. hafta güncellemesi yaşıyorumhiçbir ani hareket vs yapmamama rağmen bel fıtığından dolayı kalça kemiğim kırılmış gibi ne yürüyebiliyorum ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum hayat kalitem düştü resmen bir de bebek kıyafetlerini yıkayıp dolabını düzenleyecektim artık öylece kaldım bu grupta her şeyi en önce ben yaşıyorum sanırım benimle aynı durumu yaşayıp rahatlatıcı çözüm bulan var mı?
Selammm bende 28. Haftadan sonra hergün hissettirmeye başladı. Ondan önce bazen hissetmediğim yada cok az hissettiğim oluyorduKizlar selamm hareketler kaçınca haftadan sonra çok net şekilde artıyor. Mesela ben şuan 25. Haftadayım gün içinde bazen tekmeler oluyor ama çok sık değil. Birkaç kez sabah birkaç kez akşam vs gibi.
İleri haftalarda sürekli tekmeliyor mu? Ya da atıyorum saatte 1 mi oluyor bu tekmeler. 25. Haftaya göre az mı hareketler sizce ? Siz de durumlar nasıldı
Ben günde sabahları ve akşamları hissediyorum. Hergün oluyor mutlaka ama sabah biraz akşam biraz gibi. Normal o zaman bu durum öyle değil mi? Hareket etsin diye karnımı elliyorum, hareket ettiriyorum, konuşuyorum. Az hareket etmesinden korkuyorum sanırım hareketler bana az geldiği içinSelammm bende 28. Haftadan sonra hergün hissettirmeye başladı. Ondan önce bazen hissetmediğim yada cok az hissettiğim oluyordu
Benimki bir kıstas olmayabilir pozisyon vs de önemli, bebeğin canının istediği de tabiKizlar selamm hareketler kaçınca haftadan sonra çok net şekilde artıyor. Mesela ben şuan 25. Haftadayım gün içinde bazen tekmeler oluyor ama çok sık değil. Birkaç kez sabah birkaç kez akşam vs gibi.
İleri haftalarda sürekli tekmeliyor mu? Ya da atıyorum saatte 1 mi oluyor bu tekmeler. 25. Haftaya göre az mı hareketler sizce ? Siz de durumlar nasıldı
Hamilelik yastığı var ama hiç kullanamıyorum bi ben kullanamadım herhaldeAynı durum bende de var yatarsam kalkamıyorum oturursam kalkamıyorum. Yürürsem kalçayla bel arasındaki fıtık olan yer parcalanıyor gibi. Kalçama vuruyor ağrısı. Sanırım cok ağırlasmadım o yüzden cok cok kötü değilim ama ilerleyen zamanda dahada kötü olacağı belli. Hamile yastığı iyi geliyor diye düsünüyorum ama yatakta bunalttığı icin geri atıyorum yastığı yanlardan belede destek verdiği icin rahatlatıyor kullanmıyorsan bi dene istersen
Bi de elim sıcak mesela elimi karnima koyunca veya kolumu dayadiysam tam oraya doğru vurduğu çok oluyor sanki tepki veriyor gibi geliyo bana emin değilim tam test edemedim onuBenimki bir kıstas olmayabilir pozisyon vs de önemli, bebeğin canının istediği de tabi18 den beri tek tük hissediyordum tekme şeklinde, 25 den sonra daha belirgin oldu hareketler, içerde yüzer gibi süzülmesi falan daha farklı hareketleri, gece ben tam yatacagim zaman otururken yemek yedikten hemen sonra genel olarak 27 den sonra daha aktif tekmeler tek yerden değil aynı anda sağ sol indiriyor şuan bile oynaşıyor 29. Haftanin içindeyim şuan öyle diyim. Eğer bebiş de hareketli bir şeyse ve pozisyonu da müsaitse hissedersin yavaştan merak etme
Bende hamile yastığı yok normal yastigimi aldım bacak arası ve karın altına doğru koyuyorum arkadan da eşim destek veriyo bazen djxjdjdj öyle idare ediyorum. Uyuyamadaydim vs alacaktım henüz ihtiyaç duymadimHamilelik yastığı var ama hiç kullanamıyorum bi ben kullanamadım herhalde
Kendini kötü düşüncelere itme iyi kötü az bir şey bile hissediyorsan yeterli bence. Senin de 27-28 lere gelsin o zaman anlarsin bebişin karakterini hareketli zıpır mı değil mi diyeBen günde sabahları ve akşamları hissediyorum. Hergün oluyor mutlaka ama sabah biraz akşam biraz gibi. Normal o zaman bu durum öyle değil mi? Hareket etsin diye karnımı elliyorum, hareket ettiriyorum, konuşuyorum. Az hareket etmesinden korkuyorum sanırım hareketler bana az geldiği için
Bana diyabet hemşiresi ilk lokmayı attığın andan dakika tut dedi bitince değil canımKızlar benim problemimde şeker ölçümü yemek bittiği an saate bakıp 1 saat sonrası ölcüyorum. Google da bazı yerlerde ilk lokmayı yediğiniz saatten 1 saat sonrası diyor. Ama mesela yemeğimiz bittiğinde 20 dk yarım saat gecmis oluyor. O zaman yarım saat 40 dk sonra hemen ölçüm yapmamız gerekiyor. Kafam karıştı iyice
İlk lokmayı attıktan bir saat sonra ölçüm yapmalısın canım. Benim doktorumda o şekilde söyledi. Diyelim 9da başladın yemege yemek ister 20dk sürsün ister 30dk sürsün fark etmez. 9da ilk lokma attıysan 10da ölçüm yapmalısın.Kızlar benim problemimde şeker ölçümü yemek bittiği an saate bakıp 1 saat sonrası ölcüyorum. Google da bazı yerlerde ilk lokmayı yediğiniz saatten 1 saat sonrası diyor. Ama mesela yemeğimiz bittiğinde 20 dk yarım saat gecmis oluyor. O zaman yarım saat 40 dk sonra hemen ölçüm yapmamız gerekiyor. Kafam karıştı iyice
Yok cok normal böyle olması 28. Haftadan sonra hergün hissedilmesi lazımBen günde sabahları ve akşamları hissediyorum. Hergün oluyor mutlaka ama sabah biraz akşam biraz gibi. Normal o zaman bu durum öyle değil mi? Hareket etsin diye karnımı elliyorum, hareket ettiriyorum, konuşuyorum. Az hareket etmesinden korkuyorum sanırım hareketler bana az geldiği için
Teşekkür ederim ben sofradan kalktığım an bakıp öyle 1 saat sonra ölcüm yapıyordumBana diyabet hemşiresi ilk lokmayı attığın andan dakika tut dedi bitince değil canım
Çok teşekkürler yaaa. İçim rahatladı biraz. Sanki bu haftalarda herkesin sürekli hareket ediyor da benim günde 2 3 kez hareket ediyor gibi hissediyordum. Sürekli kontrol ediyordum dürtüyordum. Normal olmasına çok sevindimYok cok normal böyle olması 28. Haftadan sonra hergün hissedilmesi lazım
Anladım canım teşekkür ederimİlk lokmayı attıktan bir saat sonra ölçüm yapmalısın canım. Benim doktorumda o şekilde söyledi. Diyelim 9da başladın yemege yemek ister 20dk sürsün ister 30dk sürsün fark etmez. 9da ilk lokma attıysan 10da ölçüm yapmalısın.
Ben şuan rahatlıkla yazabiliyorum senin haftanda falan kafayı yiyordum evde doppler ultrason var aldım gecelerş onunla dinliyordum. Paikolojim bozulacaktı nerdeyse sabaha kadar uyuyamıyordum.Çok teşekkürler yaaa. İçim rahatladı biraz. Sanki bu haftalarda herkesin sürekli hareket ediyor da benim günde 2 3 kez hareket ediyor gibi hissediyordum. Sürekli kontrol ediyordum dürtüyordum. Normal olmasına çok sevindim
Herkese merhaba, ben yine hiç şaşmaz bu kez 30. hafta güncellemesi yaşıyorumhiçbir ani hareket vs yapmamama rağmen bel fıtığından dolayı kalça kemiğim kırılmış gibi ne yürüyebiliyorum ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum hayat kalitem düştü resmen bir de bebek kıyafetlerini yıkayıp dolabını düzenleyecektim artık öylece kaldım bu grupta her şeyi en önce ben yaşıyorum sanırım benimle aynı durumu yaşayıp rahatlatıcı çözüm bulan var mı?