Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru göbeği düşene kadar olabilir ismi ne diye geçiyor

Teşekkür ederim yenidoğan bunlar. Ben o sade üste de bakayım teşekkür ederim tekrar

Öff ben yanlışlıkla yeni doğanı çok aldım galiba Yurt dışına gitmiştim uygun ve daha kaliteli diye karışık bir şeyler almışım keşke bir yaş
Merhaba bilgiler için teşekkürler ıslak mendil ben de almayı düşünmüyorum Bu önerinize katılıyorum Pişik ile ilgili sudokrem denediniz mi Öneriyor musunuz?
Balıkesirin neresinde yaşıyorsunuz acaba Merkezdeyim ben de Hoş geldiniz bu arada aramıza

merhaba hoşbuldumm.. sudokrem kullanmadım ben kullandığım ilaç olduğu için yazmadım. mustela dışında bebiko için bir şey denemedim. ben de merkezdeyim bu arada :))

merhaba hoşbuldumm.. sudokrem kullanmadım ben kullandığım ilaç olduğu için yazmadım. mustela dışında bebiko için bir şey denemedim. ben de merkezdeyim bu arada :))
Mustela aldım ben de bakalım Son olarak da şeker yüklemesi yaptırdınız mı daha önce . Ve kime gitmiştiniz şimdi randevuya bakıyordum da şehir hastanesinde Çok dolu. İlla sabah mı olmalı bilginiz var mı ?

Aslında markadan markaya değişiyor bence e bebekte mesela 0-3 ay yenidoğanla aynı gibi ama başka markanınki belki daha büyüktür

Ben şok ben 0-3 aldım galiba Bir bakıyım tekrar

Haydaaa ben ne aldım acaba yaa

Bakın Kartaliçe'nin yorumu da çok doğru illa 0-3 ve yenidoğan olarak takılmayın... Boyutuna göre anlamaya çalışın mümkün olduğunca...

Ben özele, Nurettin Bey'e gidiyorum. Kızımda da ona gitmiştim. şeker yüklemesi yaptırdım bununla alakalı eskilerde bir önyargı var yapılınca çocuk ya da anne şeker hastası oluyor falan diyenler var lütfen duymazdan gelin ve yaptırın çünkü çok önemli, size belki diyet verecek belki potansiyel şeker hastası çıkacaksınız... Bunlar önemli. Yaptırın bence. bir de evet aç olmalı diye hatırlıyorum ama isterseniz yarın yine bir teyit alayım size yazayım.

Benim kardeşimin eşi orda yaptı yeni mikemmel orası arkadaşımda 10 gün önce yaptı hatta benim bütün çevrem oraya gidiyor siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ben Alaattin e gidiyorum biliyorsundur onu da :) geçen detaylı için üniversite hastanesine gitmiştim Oradaki prof yaptırmamı söyledi Kime yaptıracağımı sormak aklıma gelmedi Allattine de randevum bu ay sonu ve bundan bahsetmedi 10 gün önce gittiğimde Geç kalmıyayım diye kendim halledeyim dedim ama o noktada kafam karıştı Şeker yüklemesinin süresi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…