- 14 Mayıs 2021
- 4.458
- 8.715
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.001
Yok canım olmamıştır. Kendini korkutma. Ben geçen hafta düğün nişan gezdim durdum.Kızlar dün kına vardı gittik. Çok müzik sesi vardı haliyle benim ki ilk başlarda aşırı tekmeledi sonra duruldu ama korktum bişi olmamıştır di mi? Stres vs.. Kendimi suçlu hissediyorummm
Yok canım nıye bısey olsun uyumustur annesıKızlar dün kına vardı gittik. Çok müzik sesi vardı haliyle benim ki ilk başlarda aşırı tekmeledi sonra duruldu ama korktum bişi olmamıştır di mi? Stres vs.. Kendimi suçlu hissediyorummm
Sat 3 temmuz 220 gr 18-19 cm dedi bebis icin pazartesi günü gitmistim dr aayy aynı benim ilk haller :)) Yenidoğanın etiketi yenidoğan oluyor. 0-3 ayrı amaa o yenidoğanlar çok kısa süre kullanılıyor minnak bir bebik doğmazsa. benimki minnaktı biz bir süre kullanabildik.
Yiaa ne kadar yakınız.. MaşallahSat 3 temmuz 220 gr 18-19 cm dedi bebis icin pazartesi günü gitmistim dr a
Yok canım olmamıştır. Kendini korkutma. Ben geçen hafta düğün nişan gezdim durdum.
Geceden beri kendimi rahatlamadım bir türlü az önce sert tekmelerini yedim rahatladım. Sağolun kızlarYok canım nıye bısey olsun uyumustur annesıbende bazen hıssedemıyorum korkuyorum zor mesele karnında bır canlı tasımak insanın aklı hep onda oluyor.ama merak etme mayoş yorulduysa uyumustur mınnos.
Dün bi tepik yedim gibi ama djfja ilk tekme olacak 18 haftayizBir soru, bebikoların hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Ben unutmuşum kızımda ne zaman hissettiğimi…
18. Haftada azda olsa hissetmeye basladim. 20 den sonra net hissediyorum hergunBir soru, bebikoların hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Ben unutmuşum kızımda ne zaman hissettiğimi…
Yaa inanmicaksın ama 12 haftalikken yuzustu yuzen hoplayan zıplayan bebem 18 hafta kontrolunde uyuyodu doktor olcum yapmak icin bam bam diye karnıma vurdu uyansın diye. Cocuk elinin tersiyle git git yaptıKızlar dün kına vardı gittik. Çok müzik sesi vardı haliyle benim ki ilk başlarda aşırı tekmeledi sonra duruldu ama korktum bişi olmamıştır di mi? Stres vs.. Kendimi suçlu hissediyorummm
Aa tamam çok teşekkür ederm. Haftaya tam 24 olunca giderim o zaman o daha kolay olur sağlık ocağı sakinSağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor. İlacı biz alacakmisiz sadece doktorumuz yazdıktan sonra. 24. Haftada gel yapalım dediler bana. 2. Tetanoz için de o tarihte gideceğim. Aile hekiminiz ve oradaki ebe ile görüşün mutlaka
Eski anneler çok kullanmış onlar çok öneriyor Şimdi hatırladım bu yasaklı madde mevzusu yeni, sudokrem iptal o zaman .Mustela kullanıyorum çok olursa sarı kantoron yağı bire bir, sudokremin içinde yasaklı maddeler var diye bazı yerlerde kaldırıldı ama burda hala satılıyor #reklamdeğil jokeranne diye sayfada makalesi vardı
Bende gönendeyim bu arada ay sonu taşıncam
MasallahGünaydın hanımlar
Kontrolumuz güzel geçti, bebiş yaklaşık 450 gram olmuş. 20+5 fakat gelişim 22. Hafta olarak görünüyor, boyunu sormayı unuttum
Oldu olduuu erkek bebiş geliyorMasallahsenin hala belli olmadimi cinsiyet ?
Aaa hadi gozunaydin sonunda gostermis kendini beyefendiOldu olduuu erkek bebiş geliyor
Geçen hafta detaylıda erkek denmişti bugün de kendi doktorum onayladı
Evt saglkocagina birturlu gelmiyor aşi. 32. Haftaya kdr zamanimiz var bekle dedi hemsireBu arada kızlar tetanoz aşısı sıkıntısını konuştum doktorla, hastanede enfeksiyon bölümüne yönlendirdi ellerinde aşı varsa vursunlar diye. Şimdi enfeksiyondan çıktım fakat maalesef ellerinde yok, eczaneden almamı da önermedi, sağlık ocağından haber bekle dedi
Teşekkür ederim kuzumAaa hadi gozunaydin sonunda gostermis kendini beyefendisaglikla buyusun
Bu aşı kıtlığı kadar saçma bir şey de duymadım hiç, bizi bulur zaten hepEvt saglkocagina birturlu gelmiyor aşi. 32. Haftaya kdr zamanimiz var bekle dedi hemsire