- 20 Temmuz 2010
- 384
- 925
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.981
Hiç duymadım sanmıyorum ama yrın sabah bir sorayım aç karnına gel derse giderim Teşekkürler fikir içinSağlık ocağında yapıyorlar mı acaba? Rv beklemek yerine belki o da çözüm olabilir he şimdi aklıma geldi. İstersen bir sor ebene.
Ben xiaomi aldım arkadaşımın tavsiyesiyle. Wifi ye bağlı olduğu için güvenlik kamerası olarak kullanılabiliyor yani izleyebiliyorsunuz evde olmasanız bile. Harekete duyarlı, direkt bildirim geliyor. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi, gece görüşü de. Sesli iletişim de kurabiliyorsun benim aldığım modelde. Yani bebek kameralarının ve telsizlerinin fiyatlarına bakınca bu çok f/p geldi açıkçası. Herkes farklı şeylere önem veriyor ama ben bebeğimden çok ayrılmayacağım için kamera veya telsize o kadar bütçe ayırmayı kendim için mantıklı bulmadım onun yerine daha çok kullanacağım ve sağlığıyla ilgili olan şeylere yüksek bütçe ayırmayı tercih ettimKızlar bir soru daha geceye bırakıyorum Bebek kamerası olarak şu telefon ya da tabletle kullanılanları almak hakkında ne düşünüyorsunuz Tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum . Fiyatı daha uygun görünüyor . Tabletim var ona bu işi ayırabilirim . Kullanışlı olur mu Ve gerekli mi Uzaktan da izlenebiliyor mu
Yaaa ben bunu sordum doktorum güldügerinmediğin sürece bence de sorun olmaz. Uyurken o aylarda ben de yattım geçen gebeliğimde bir şey olmadı. Sonrasında yatamayacaksın zaten bu arada, sonra çok özleniyor gergin olmadan şimdilik tadını çıkartmaya çalış bence
Yapma yapma, ne kadar evham o kadar sorun getiriyor. Bütün hayatımız böyle, biliyorsun. Önlem alabiliyorsan tabii al ama çok da kendini gerip üzme.Cok deli yattığım için güvenmiyorum kendime, öyle bir şartladım ki kendimi sadece sağ ve sol diye artık eşimi tembihledim gece sırt üstü görürsen beni çevir diyebiraz fazla evham yapıyoruz maalesef
Kesinlikle çok haklısınYapma yapma, ne kadar evham o kadar sorun getiriyor. Bütün hayatımız böyle, biliyorsun. Önlem alabiliyorsan tabii al ama çok da kendini gerip üzme.
Sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor. İlacı biz alacakmisiz sadece doktorumuz yazdıktan sonra. 24. Haftada gel yapalım dediler bana. 2. Tetanoz için de o tarihte gideceğim. Aile hekiminiz ve oradaki ebe ile görüşün mutlakaSağlık ocağında yapıyorlar mı acaba? Rv beklemek yerine belki o da çözüm olabilir he şimdi aklıma geldi. İstersen bir sor ebene.
Süpermiş H HermonieGrenger duydun muuu, varmışSağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor. İlacı biz alacakmisiz sadece doktorumuz yazdıktan sonra. 24. Haftada gel yapalım dediler bana. 2. Tetanoz için de o tarihte gideceğim. Aile hekiminiz ve oradaki ebe ile görüşün mutlaka
Ben peanut kullaniyorum, o flort uygulamalari gibi, ama sadece anneler kullaniyor, anneleri kaydiriyorsunBu arada burada bahsetmek yasak mı bilmiyorum ama bi uygulamaya denk geldim mompathy diye, kullanan var mı acaba? Yakın çevrede bulunan anne veya anne adaylarını bulabiliyorsun ve yine bir forum ortamı gibi galiba tam çözemedim henüz
Yarin ekleyecegim sizi listeye, hosgeldinizHerkese merhabalar, 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve 2. bebeğime hamileyim. Evet, aşırı erken bir gebelik ama gelesi varmış muzur çocuğumun yapacak bir şey yok :)) Sayfaya yeni girdim bir kaç soru okudumm henüz bilgilerim tazeyken de size bir kaç bilgi vermek isterimmm. Umarım işinize yarar..
Gördüklerimden ilk soru bebek için ıslak mendil almayı düşünen anneler içinn...
Bebeğinize ilk aylarda lütfen ne kadar doğal içerikli deseler de ıslak mendil almayın. Dikdörtgen pamuklar var onları minik minik ıslatarak silmeniz en uygunu veeee ennn önemli bilgiyi veriyorum.. BEBEĞİNİZE HİÇBİR ÜRÜNÜ DENEMEDEN STOK YAPMAYIN...
2. gördüğüm soru bebek beziydi..
Yukarıda söylediğim deneme olayına bebek bezi dahil... ama şunu söyleyebilirim ki ilk 40 gün için Prima Premium bence önemli, kalite pek şaşmaz diye düşünerek alıp memnun da kaldım. Sen ne kullanıyorsun derseniz şuan sleepy bionatural kullanıyorum ve ondan da memnunum ama normal sleepy çiş kaçırdı ve pişik yaptı ama yinee bu deneyimler herrr bebekte farklı sonuçlar doğuruyor onun için denemeden edinmeyin dedim...
3. gördüğüm soru şampuan ben mustela kullanıyorum ve gayet memnunum bu ürünle alakalı da kimseden hiç şikayet duymadım... Pişik kremi de mustela idi ama ona çokk iyi etkili diyemem evet engelliyor minik minik kullanınca ama pişik olunca kurtarmıyor bilginiz olsun, siz alınn ama yine doktorunuza başka ne kullanabilirim diye lütfen sorun...
4. gördüğüm soru da zıbınla alakalı bunları zaman zaman edinebilirsiniz 5-6 tane işinizi görüyor aslında ama diyelim 2 defa kaka kaçtı işte o zaman o leke, yıkama narin olduğu için geçmiyor, takıntılı bir anneyseniz -ki ben öyleyim hep attım öyle olunca- illa ki ilave olarak alıyorsunuz bunların da kullanım süresi bebeğinizin büyüme hızına çok bağlı ama klasik e bebek alışverişi 6 al 5 öde sizin için şimdilik güzel kampanya diyebilirim :) bir de mart başı değilse ya da çok soğuk bir şehirde değilseniz uzun kollu değil yarım kollu zıbın size yeterli olurr son olarak da göbeği düşene kadar incecik üst zıbın kullanacağınızı unutmayın bu da size 3-4 tane yetecektir tabi allah korusun sorun yaşamazsanız ...
Bu arada kayıt yapılabilirse sevinirimm, sat 2 temmuz 18+2 deyiz bebeğim erkek ve Balıkesir'de yaşıyoruz...
şimdi kendi soruma geliyorum :)) 18+ haftasında olan bebeklerin anneleri içinn, bebeğinizin gramı ve boyu ne kadar? :)