Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben xiaomi aldım arkadaşımın tavsiyesiyle. Wifi ye bağlı olduğu için güvenlik kamerası olarak kullanılabiliyor yani izleyebiliyorsunuz evde olmasanız bile. Harekete duyarlı, direkt bildirim geliyor. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi, gece görüşü de. Sesli iletişim de kurabiliyorsun benim aldığım modelde. Yani bebek kameralarının ve telsizlerinin fiyatlarına bakınca bu çok f/p geldi açıkçası. Herkes farklı şeylere önem veriyor ama ben bebeğimden çok ayrılmayacağım için kamera veya telsize o kadar bütçe ayırmayı kendim için mantıklı bulmadım onun yerine daha çok kullanacağım ve sağlığıyla ilgili olan şeylere yüksek bütçe ayırmayı tercih ettim

Cok deli yattığım için güvenmiyorum kendime, öyle bir şartladım ki kendimi sadece sağ ve sol diye artık eşimi tembihledim gece sırt üstü görürsen beni çevir diye biraz fazla evham yapıyoruz maalesef

Yapma yapma, ne kadar evham o kadar sorun getiriyor. Bütün hayatımız böyle, biliyorsun. Önlem alabiliyorsan tabii al ama çok da kendini gerip üzme.

Yapma yapma, ne kadar evham o kadar sorun getiriyor. Bütün hayatımız böyle, biliyorsun. Önlem alabiliyorsan tabii al ama çok da kendini gerip üzme.
Kesinlikle çok haklısın
Gün içerisinde yoğun bir tempoda çalışıyorum ve baya yürüyorum o yüzden maalesef akşamları dinlenmek için saliyorum kendimi, artık ne kadar olursa Göbekler iyice buyudukten sonra napacagiz bakalım

Bu arada burada bahsetmek yasak mı bilmiyorum ama bi uygulamaya denk geldim mompathy diye, kullanan var mı acaba? Yakın çevrede bulunan anne veya anne adaylarını bulabiliyorsun ve yine bir forum ortamı gibi galiba tam çözemedim henüz

Sağlık ocağında yapıyorlar mı acaba? Rv beklemek yerine belki o da çözüm olabilir he şimdi aklıma geldi. İstersen bir sor ebene.
Sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor. İlacı biz alacakmisiz sadece doktorumuz yazdıktan sonra. 24. Haftada gel yapalım dediler bana. 2. Tetanoz için de o tarihte gideceğim. Aile hekiminiz ve oradaki ebe ile görüşün mutlaka

Ben peanut kullaniyorum, o flort uygulamalari gibi, ama sadece anneler kullaniyor, anneleri kaydiriyorsun herkes sorular sorabiliyor, bir suru degisik grup var, onlara uye oluyorsun falan. Bir tane Turk arkadas edindim kendime hatta burada, birlikte lahmacun yiyoruz arada Bu app de ona benziyor biraz, sans verilebilir:)

Yarin ekleyecegim sizi listeye, hosgeldiniz
Benim bebis 20+2 detayli ultrasonda 400 grammis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…