- 20 Temmuz 2010
- 374
- 910
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.741
Bunu almayacaktım ben normal yastıkla hallederim demiştim Bunu da mı alıyoruzBana kuzenim verecek, o vermese kesinlikle alırdım
Bence bu en lazımlardan biriBunu almayacaktım ben normal yastıkla hallederim demiştim Bunu da mı alıyoruz
Benim ki de Mişa , 7 aylık kız bebişYaa o benim bitanem, Miço'm 18 aylık erkekSizin patican kaç yaşında
Çocuktan hiç farkları yok, her anının tadını çıkarBenim ki de Mişa , 7 aylık kız bebişŞu anda kucağımda uyuyor
hem de nasılÇocuktan hiç farkları yok, her anının tadını çıkar
Canım ben n11 den aldım indirim vardı iki gün önce. Bir de yeni üye olursan ekstra kupon veriyor.hayırlı olsun vallahiii battık bu ay :)
gümüş kapak alamadım ya onu aldınız mı ne alsam bilemedim çok indirim de yok
Yaa şeker yüklemesi galiba benden de isteyecek doktorum haftaya 24 oluyorum ben de. Bu arada ben de on civarında aldım kilo yalnız değilsinKizlar mukemmelsiniz, alisverislerinizi bayaa tamamlamissinizben bebege sadece tummy time kitabi aldim siyah beyaz henuz, o da Met’ten ani olsun diye, esim israr etti geriden gelip her seyi okudum, listeyi de guncelledim, arada kacirdigim varsa soyleyin 24. Haftadayiz, haftaya seker yuklemem olucak. Son iki haftadir asiri sagliksiz beslendim, misafirim vardi hem arabayla hem de ucakla bol bol seyahat etmek zorunda kaldim ama cok zorladi beni ozellikle araba yolculugu ki 5 saatti sadece ama ayak bileklerim davul oldu. Hatta gidip bir numara buyuk ayakkabilar aldim kendime, boyle olmayacak diye aldigim kilo da 10 civari oldu su an biraz dikkat etsem fena olmayacak gibi
Yemin ederim kafayı yemek üzereyim. Ben evlilik hazırlığı yaparken bu kadar alışveriş sitelerinde kendimi kaybetmedim. Bir de indirim koşturma malum alcak şey çok, beynim döndü. Yengem de alt üst takımların, alt alma sırasında kolaylık olduğunu söyledi. Valla anam babam usulü, üst pijamayı, alt pijamanın içine sokcam benDirekt tulum mu alın diyorlar. Yani içine ne giydircez nasıl olcak of ben bu cocugu giydirmeyi beceremicem galiba alttan da tekmeleyip duruyor
Bu soru mesela çok yerindeBunu almayacaktım ben normal yastıkla hallederim demiştim Bunu da mı alıyoruz
Ya son iki sayfa yorumları okudum ama bu yorumla koptumYemin ederim kafayı yemek üzereyim. Ben evlilik hazırlığı yaparken bu kadar alışveriş sitelerinde kendimi kaybetmedim. Bir de indirim koşturma malum alcak şey çok, beynim döndü. Yengem de alt üst takımların, alt alma sırasında kolaylık olduğunu söyledi. Valla anam babam usulü, üst pijamayı, alt pijamanın içine sokcam beno zaman çıkmaz heralde
Hoşbuldumm canım benimCanım hosgeldınevet bız bı alısverıs batagına düştük detaylın ıyı gecmıstır umarım
Neyse annelerimiz iyi ki varlar onlar bilirTulum içine zıbın giydireceğiz benim anladığım Ben de çok bilmiyorum
Ya ben de almıcaktım zaten eltim yollamış sağolsun. Ben de şu hamile yastıklarımızdan destek alırım diyordumBunu almayacaktım ben normal yastıkla hallederim demiştim Bunu da mı alıyoruz
Ay ben evlenirken aynı telaşe memuruydumYemin ederim kafayı yemek üzereyim. Ben evlilik hazırlığı yaparken bu kadar alışveriş sitelerinde kendimi kaybetmedim. Bir de indirim koşturma malum alcak şey çok, beynim döndü. Yengem de alt üst takımların, alt alma sırasında kolaylık olduğunu söyledi. Valla anam babam usulü, üst pijamayı, alt pijamanın içine sokcam beno zaman çıkmaz heralde
Of ben de kjsjdjs ya yetişmezse ya beğendiğim biterse hep bi anksiyete var çok şükürYa ben de almıcaktım zaten eltim yollamış sağolsun. Ben de şu hamile yastıklarımızdan destek alırım diyordum
Ay ben evlenirken aynı telaşe memuruydum
Ay teşekkür ederiz 20+4 dün gittim görmeyeMaşallah bal yanağakaç haftalık burda canim
Ooo ben 13. Haftadan beri ufak tefek indirimli ne bulduysam aldım
Bana eltim verdi görsel atayım canım. Çok beğendim
Bana kuzenim verecek, o vermese kesinlikle alırdım
Tummy time yaptırırken de lazım olcaaak
Bana hediye gelmedi ya hiçHediye geldi bana bence kullanışlı olacal bebeği doğru tutabilmek adına ve kollarımız kopmasın diye
Sen bensinOf ben de kjsjdjs ya yetişmezse ya beğendiğim biterse hep bi anksiyete var çok şükür
Ya şu hamile yastıklarımız işe yaramaz mı acaba? Belki bi denersin olmazsa alırsın?Bana hediye gelmedi ya hiçBakayım yarın bende alayım
Benimki bugün geldi indirimden aldımKızlar emzirme yastığı aldınız mı?
Ayy bak Flash indirime girmiişşBana hediye gelmedi ya hiçBakayım yarın bende alayım