Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neler alacağımızın bir listesi vardı sanki O listesi mevcut olan varsa paylaşabilir mi . Artık kalanları 11.11 e bırakıyım Ev de kargo doldu İşten güçten açamadık da
Sanırım kalanlar

Ateş ölçer (indirim bekliyorum)
Emzirme yastığı
Banyo araç gereçleri
Anne bebek çantası (benim çantalarımdan mı kullansam diyorum)
Yatak için alez çarşaf takım
Alt açma bezi
Pamuk çok sayıda
Bana gecelik?
Eşyaları için bir dolap gardrop
Çocuktan hiç farkları yok, her anının tadını çıkar
hem de nasıl bakalım iki bebek nasıl olucak

hayırlı olsun vallahiii battık bu ay :)

gümüş kapak alamadım ya onu aldınız mı ne alsam bilemedim çok indirim de yok
Canım ben n11 den aldım indirim vardı iki gün önce. Bir de yeni üye olursan ekstra kupon veriyor.
Yaa şeker yüklemesi galiba benden de isteyecek doktorum haftaya 24 oluyorum ben de. Bu arada ben de on civarında aldım kilo yalnız değilsin

Direkt tulum mu alın diyorlar. Yani içine ne giydircez nasıl olcak of ben bu cocugu giydirmeyi beceremicem galiba alttan da tekmeleyip duruyor
Yemin ederim kafayı yemek üzereyim. Ben evlilik hazırlığı yaparken bu kadar alışveriş sitelerinde kendimi kaybetmedim. Bir de indirim koşturma malum alcak şey çok, beynim döndü. Yengem de alt üst takımların, alt alma sırasında kolaylık olduğunu söyledi. Valla anam babam usulü, üst pijamayı, alt pijamanın içine sokcam ben o zaman çıkmaz heralde

Ya son iki sayfa yorumları okudum ama bu yorumla koptum bence de biz de öyle büyüdük nasıl giydireceğimm ben de hiç bir fikrim yok dediğin gibi yaparız baktık olmuyor hepimiz birbirimizden ve deneyimli annelerden öğreneceğiz artkk bir şekil

Canım hosgeldınevet bız bı alısverıs batagına düştükdetaylın ıyı gecmıstır umarım
Hoşbuldumm canım benim
Bende bu hafta düşeceğim o batağa detaylım iyi geçti çok şükür. Bebek gayet iyi elhamdülillah bir sorun sıkıntı yok. Bende enfeksiyon çıktı vajinal enfeksiyon ona canım sıkıldı sadece biraz. Sen nasılsın neler yaptın detaylıya girmişsindir herşey yolunda mı?

Bunu almayacaktım ben normal yastıkla hallederim demiştim Bunu da mı alıyoruz
Ya ben de almıcaktım zaten eltim yollamış sağolsun. Ben de şu hamile yastıklarımızdan destek alırım diyordum
Ay ben evlenirken aynı telaşe memuruydum

Ooo ben 13. Haftadan beri ufak tefek indirimli ne bulduysam aldım

Bana eltim verdi görsel atayım canım. Çok beğendim
Bana kuzenim verecek, o vermese kesinlikle alırdım
Tummy time yaptırırken de lazım olcaaak
Hediye geldi bana bence kullanışlı olacal bebeği doğru tutabilmek adına ve kollarımız kopmasın diye
Bana hediye gelmedi ya hiç Bakayım yarın bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…