Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkurler canim

Ooo ben 13. Haftadan beri ufak tefek indirimli ne bulduysam aldım
Kızlar emzirme yastığı aldınız mı?
Bana eltim verdi görsel atayım canım. Çok beğendim

Eklentiler

• image.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 18
Alt üst takım çok önermedi benim arkadaşlarım Sanırım toparlanıp beli açılabiliyormuş

kızlar selam. dün çok hızlı iş yaptım kalçama doğru ağrı girdi bugün de devam ediyor o ağrı yürürken belime doğru vuruyor. Sizde de olduysa kaç güne geçti
Ben de kendimi yorunca bacak bel tam birleşme yeri mi artık ne diyorsanız yürürken hareket ederken ağrı oluyor genelde. 1-2 güne geçmiş oluyor 3 günü geçerse acile gidip bi sorardım yine de bilmiyorum

Kizlar mukemmelsiniz, alisverislerinizi bayaa tamamlamissiniz ben bebege sadece tummy time kitabi aldim siyah beyaz henuz, o da Met’ten ani olsun diye, esim israr etti geriden gelip her seyi okudum, listeyi de guncelledim, arada kacirdigim varsa soyleyin 24. Haftadayiz, haftaya seker yuklemem olucak. Son iki haftadir asiri sagliksiz beslendim, misafirim vardi hem arabayla hem de ucakla bol bol seyahat etmek zorunda kaldim ama cok zorladi beni ozellikle araba yolculugu ki 5 saatti sadece ama ayak bileklerim davul oldu. Hatta gidip bir numara buyuk ayakkabilar aldim kendime, boyle olmayacak diye aldigim kilo da 10 civari oldu su an biraz dikkat etsem fena olmayacak gibi

bu arada gümüş kapak ne aldınız kızlarr onu alamadım henüz
Arkadaşım verdi Başkasının bir şey vermesi ne güzelmiş
arabalarımız aynı değil ama içindekiler aynı Benim de bir poddle ım var Cinsiyeti ve yaşı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…