-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.261
Link var mı
Bu ayicikli kıza gidermi sizceLink var mı
Cybex in hangi modelini almıştın? Onunda ıvır zıvırı çok pahalıOf sorma benim de Cybex ye aynı sorunum var puseti, adaptörü… zengin arkadaşıma uyup indirimde yakaladım diye koşa koşa aldım pişman gibiyim şuanama araba çok rahat yok gibi
Kenya değil tokyoydu galibaCybex in hangi modelini almıştın? Onunda ıvır zıvırı çok pahalıAslında aklımda hep cybex eezy twist vardı. Dönüşü hoşuma gitmişti. Kraft kenya da varmış aynı özellik ona hiç bakmadığıma pişmanım şuan
Başıma bi iş gelmeyecekse Cybex bana abartılmış bi ürğn gibi geliyor jsjsjsCybex in hangi modelini almıştın? Onunda ıvır zıvırı çok pahalıAslında aklımda hep cybex eezy twist vardı. Dönüşü hoşuma gitmişti. Kraft kenya da varmış aynı özellik ona hiç bakmadığıma pişmanım şuan
Ben nisan annelerindenim ama burayida takip ediyorum fiyati cok iyiymis bende aldim hemen tesekkurler
Yaa gerçekten mi? Dikkat etmek lazım o halde. Cybex fiyatları yurt dışında yarı fiyatına geliyor. O da insanın sinirini bozuyor valla. Beni caydıran bu oldu.Başıma bi iş gelmeyecekse Cybex bana abartılmış bi ürğn gibi geliyor jsjsjs
Arkadaşımda var o 360 derece dönenden, 9 aylık bebeği, çocuğun ayaklarını falan kaldırıp döndürmesi gerekiyor ayağı sıkıştı bi kere döndürürken
Aaa niye öyle dedin gayet güzel arabaChicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladı
yok yok gayet güzel sen bana bakmaAaa niye öyle dedin gayet güzel arabapuset bana da arkadas vercek o yüzden rahat rahat aldım
Kız bebesi ne uyarmi sizce bu ben daha almadımBen nisan annelerindenim ama burayida takip ediyorum fiyati cok iyiymis bende aldim hemen tesekkurler
Hayırlı olsun linkini atabilir misiniz ben bulamadımKızlar tinylamb dan mesaj geldi organik battaniye 279 TL mustela dan sürpriz hediyesiyle birlikte diye. Sipariş verdim
O huy bende de var cmmvm m ama aldık bi kere o yüzden en güzeli buyok yok gayet güzel sen bana bakmabenim huyum kötü almadıklarım daha güzel geliyor işte ahahsgsg
Uyar bence ayıcıklı sonuçtaKız bebesi ne uyarmi sizce bu ben daha almadım
Uyar bence neden uymasin ayicik her iki cinse de hitap ediyorKız bebesi ne uyarmi sizce bu ben daha almadım
Güle güle kullan canımm evet gayet güzel gözüküyorO huy bende de var cmmvm m ama aldık bi kere o yüzden en güzeli bu
Bak gayet güzel hahaha tutma kolu kıvrılıyor o çok hoşuma gitti. Benim boyum kısa çok rahat edicem
Ay hepsi çok güzel renklerinUyar bence ayıcıklı sonuçta
Ama benim kız bebiş bu renk indirimdeymiş saha çok hoşuma gitti
Zeypba Kiremit 4 Katlı Müslin Bebek-Çocuk Battaniyesi %100 Pamuk 110x110cm
Onu aldım ben işte. Sorma ya iPhone gibi herşeyi kendine münhasırCybex in hangi modelini almıştın? Onunda ıvır zıvırı çok pahalıAslında aklımda hep cybex eezy twist vardı. Dönüşü hoşuma gitmişti. Kraft kenya da varmış aynı özellik ona hiç bakmadığıma pişmanım şuan
Aldım ben bundan 3 lü set olarak battaniye bebek bakım çantası alt açma örtüsü. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde aldım bi deBunlarda çok kullanışlı oluyormuş. Trendyol inirim yapar diye bekliyorum henüz almadım.
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Melis Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Melis yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl