Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Of sorma benim de Cybex ye aynı sorunum var puseti, adaptörü… zengin arkadaşıma uyup indirimde yakaladım diye koşa koşa aldım pişman gibiyim şuan ama araba çok rahat yok gibi
Cybex in hangi modelini almıştın? Onunda ıvır zıvırı çok pahalı Aslında aklımda hep cybex eezy twist vardı. Dönüşü hoşuma gitmişti. Kraft kenya da varmış aynı özellik ona hiç bakmadığıma pişmanım şuan

Başıma bi iş gelmeyecekse Cybex bana abartılmış bi ürğn gibi geliyor jsjsjs
Arkadaşımda var o 360 derece dönenden, 9 aylık bebeği, çocuğun ayaklarını falan kaldırıp döndürmesi gerekiyor ayağı sıkıştı bi kere döndürürken

Yaa gerçekten mi? Dikkat etmek lazım o halde. Cybex fiyatları yurt dışında yarı fiyatına geliyor. O da insanın sinirini bozuyor valla. Beni caydıran bu oldu.

Chicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladı
Aaa niye öyle dedin gayet güzel araba puset bana da arkadas vercek o yüzden rahat rahat aldım

Herkese merhaba
Çok giremiyorum, geriden geliyorum mesajların çoğuna bakamıyorum ama umarım bebişlerinizle beraber iyisinizdir.

Gebeliğimin 23.haftası içindeyim. 2 hafta önce taşındık. İlk hamileliğimde de bu dönemlerimde ev taşımıştım. Evi toplamak, yerleştirmek küçük bir çocukla hamile bir anne olarak çok zorladı ama yerleştik çok şükür.
Bebeğim kıpır kıpır maaşallah. İlk hamileliğimde bu kadar yoğun hissedemiyordum hareketleri. Çok güzel bu hisler.
Alış verişlere de başlanmış ne güzel. Ben daha hiçbir şey almadım. Miniğimin ablasından ayırdıklarımı kontrol edip eksiklerini 7. ay dolmadan tamamlamayı planlıyorum. Beşik, puset, ana kucağı gibi büyük parçalar zaten mevcut. 0-3 ay birkaç kıyafet alsam yeterli olacaktır. İnstagram da ilk çocuk, ikinci çocuk ihtiyaç listeleri oluyor ya çok doğru sadece bebek bezi ve ıslak mendil eksiğimiz var gibi hissediyorum şu an.

yok yok gayet güzel sen bana bakma benim huyum kötü almadıklarım daha güzel geliyor işte ahahsgsg
O huy bende de var cmmvm m ama aldık bi kere o yüzden en güzeli bu

Bak gayet güzel hahaha tutma kolu kıvrılıyor o çok hoşuma gitti. Benim boyum kısa çok rahat edicem

Eklentiler

• IMG_2181.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 54
O huy bende de var cmmvm m ama aldık bi kere o yüzden en güzeli bu

Bak gayet güzel hahaha tutma kolu kıvrılıyor o çok hoşuma gitti. Benim boyum kısa çok rahat edicem
Güle güle kullan canımm evet gayet güzel gözüküyor
Benimkinin rengi biraz tuhaf gelsin de bakıcam. Sürekli yeni bahaneler buluyorum şimdi de rengi ahshshhsgs

Onu aldım ben işte. Sorma ya iPhone gibi herşeyi kendine münhasır universal pusetleri kullanabiliyormuşuz adoptörünü alıp.

Aldım ben bundan 3 lü set olarak battaniye bebek bakım çantası alt açma örtüsü. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde aldım bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…