- 8 Ağustos 2023
- 5.135
- 4.839
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.241
Zeypha marka mı kuzumAy ben zeypba müslin almayı düşünüyordum kararsız kaldım suan
Evet onunda musinler cokmguzel görünüyor biraz daha büyük boyutuda sanırımZeypha marka mı kuzum
Bakarım bunlara da 4 katlı bir tane daha almayı düşünüyorum. Birini de buradan alabilirimmEvet onunda musinler cokmguzel görünüyor biraz daha büyük boyutuda sanırımtrendyoldan bakabilirsiniz kalitesini bilmiyorum ama yorumları guzel
Tinylamb tulumlar da flaanda indirim gördüm ama bunlar bana hep erkeksi geliyor bizim bebiş kızBakarım bunlara da 4 katlı bir tane daha almayı düşünüyorum. Birini de buradan alabilirimm
Evet benimde bebiş kız. Ben tinylamb dan 3-6,6-9 aylık bunlardan aldım 5 li 224 TL ydi. Bana da diğerleri renk tonu olarak erkeksi geliyor. Bunlardan aldımTinylamb tulumlar da flaanda indirim gördüm ama bunlar bana hep erkeksi geliyor bizim bebiş kız
Di mi insan aşırı rahatlıyorSevinçten ağlicam şimdi, davul zurna falan çağırıcam kdjd
OH BE!
Bebek arabamı aldım sonunda
Kraft Kenya Bebek Arabası I-Sıze ( Black )
Kraft Kenya Bebek Arabası I-Sıze ( Black )www.bebeceyizsarayi.com
Bu sitede indirimli şuan kızlar bakmak isteyen varsa
Uykudan uyanıp uyanıp indirim takip ettim artık delirmek üzereydim kjsjsjDi mi insan aşırı rahatlıyor
Güle güle kullanın canımmUykudan uyanıp uyanıp indirim takip ettim artık delirmek üzereydim kjsjsj
Bunlar çoook güzel, arkadaşım kullanıyor onda gördüm yumuşacık ben de bunlardan alıcamEvet onunda musinler cokmguzel görünüyor biraz daha büyük boyutuda sanırımtrendyoldan bakabilirsiniz kalitesini bilmiyorum ama yorumları guzel
Amin canım inşallahAaay hadi gönlüne göre sağlıklı olsun canım insallah
Güle güle kullan canımSevinçten ağlicam şimdi, davul zurna falan çağırıcam kdjd
OH BE!
Bebek arabamı aldım sonunda
Kraft Kenya Bebek Arabası I-Sıze ( Black )
Kraft Kenya Bebek Arabası I-Sıze ( Black )www.bebeceyizsarayi.com
Bu sitede indirimli şuan kızlar bakmak isteyen varsa
OyyGüle güle kullan canımbende geçen gün bebek arabası siparişi verdim ama şuan hala başka bakıyorum. Sipariş verdiğim için pişmanım. İkizler burcu sorunları agagsgsgajka
Chicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladıOyySen ne aldınn
Hepsi burada da ayicikli olan indirimde bilginizeBunlar çoook güzel, arkadaşım kullanıyor onda gördüm yumuşacık ben de bunlardan alıcam
Tam bir ikizler burcuChicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladı
Link var mıHepsi burada da ayicikli olan indirimde bilginize
Muhtemelen çıkamayacağım o kuyudan ama bakalım kısmetTam bir ikizler burcuBence sadece pusetini al ve bakma hiç bişeye Yoksa bu bir kuyu girdin mi çıkamıyosun jdjdj
Of sorma benim de Cybex ye aynı sorunum var puseti, adaptörü… zengin arkadaşıma uyup indirimde yakaladım diye koşa koşa aldım pişman gibiyim şuanChicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladı