- 26 Aralık 2014
- 1.100
- 1.732
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.221
Cümlemiz inşallah canımMasallah saglikla alalim kucagimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemiz inşallah canımMasallah saglikla alalim kucagimiza
Ben hala hissedemedim bazen pıt pıt biseler var ama emin değilim o günü bekliyorum sata göre 18+3 USG göre 19+3 ilk çocuk heralde 21 e kadar kendini belli eder oğluşumAy bende 18+2 yim. Bana da oldu çok heyecanlandım. Özellikle sabah açken oldu. Ben 10 senedir bunu bekliyorum çok şükür. doktorum 5 5 buçuk aylıkken anca hıssedersın ılk bebegın olduğu için demişti. ama emin olamadım ayırd edemiyorum. Bebek hareketı mı.
Birden başlıycak merak etme bende daha da geç olmuştu EndişelenmeBende bugün 19+0 ım. Hala hissetmedim bebişimi haftaya doktor kontrolüm var sabırsızlanıyorum görmek için
Bebek kamerasını kuzenim tavsiye etti çok memnunmuş ben şunu aldım canım.Kızlar kendimi kasıma şartlamışım alış verişe düştüm baya Yapmasam da sürekli bir araştırma içerisindeyim . İndirimini beklediğiniz almayı düşündüğünüz yada gerekli görmediğiniz ürünler hakkında yorum yapabilir misiniz ? Marka önerilerinize açığım.
1.sling/ana kucağı
2. Bebek şampuanı/pişik önleyici/masaj yağı ç
3.Bebek kamerası
4.uyku tulumu
5.şu tummy time için herhangi bir düzenek falan
Elelenin yatagini mi canim?Bunun içindeki yatağı önermiyorlardı zaten sünger gibi oluyor diye. Yataş da indirim var şimdi onu da oradan aldım
Ben de kaplan gibi bekliyorum tüm indirimleriKızlar kendimi kasıma şartlamışım alış verişe düştüm baya Yapmasam da sürekli bir araştırma içerisindeyim . İndirimini beklediğiniz almayı düşündüğünüz yada gerekli görmediğiniz ürünler hakkında yorum yapabilir misiniz ? Marka önerilerinize açığım.
1.sling/ana kucağı
3.Bebek kamerası
4.uyku tulumu
1-Sling ana kucağı almayı düşünmüyorum şu anKızlar kendimi kasıma şartlamışım alış verişe düştüm baya Yapmasam da sürekli bir araştırma içerisindeyim . İndirimini beklediğiniz almayı düşündüğünüz yada gerekli görmediğiniz ürünler hakkında yorum yapabilir misiniz ? Marka önerilerinize açığım.
1.sling/ana kucağı
3.Bebek kamerası
4.uyku tulumu
İnşallah canım. Benımkının cınsıyetı yarın netleşecek. 12. Haftada erkek dedı. 15 de kız. Bakalım yarın Kesın olarak ne diyecekBen hala hissedemedim bazen pıt pıt biseler var ama emin değilim o günü bekliyorum sata göre 18+3 USG göre 19+3 ilk çocuk heralde 21 e kadar kendini belli eder oğluşum
Olur bebişim, çok yorma kendini dinlen bol bol kuzumAyy ben bugun pertim kuzum,dün hep dısardaydım tüm gün,bugunde annemler kahvaltıya geldı benegın yatagını falan kurduk o kadar zordukı kurmak 2 saat sürdü,yatıyorum sabahtan beri,yarın atayım ama
Aaay hadi gönlüne göre sağlıklı olsun canım insallahİnşallah canım. Benımkının cınsıyetı yarın netleşecek. 12. Haftada erkek dedı. 15 de kız. Bakalım yarın Kesın olarak ne diyecek
Sling kolay takılır mı acaba ya? Sanki çok uğraştırcak gibi geldiğinden almıyorum tavsiyede ediliyor bilemedimKızlar kendimi kasıma şartlamışım alış verişe düştüm baya Yapmasam da sürekli bir araştırma içerisindeyim . İndirimini beklediğiniz almayı düşündüğünüz yada gerekli görmediğiniz ürünler hakkında yorum yapabilir misiniz ? Marka önerilerinize açığım.
1.sling/ana kucağı
3.Bebek kamerası
4.uyku tulumu
Ana kucağı evde var diye almadım marka hatırlamıyorum ama bel destekliKızlar kendimi kasıma şartlamışım alış verişe düştüm baya Yapmasam da sürekli bir araştırma içerisindeyim . İndirimini beklediğiniz almayı düşündüğünüz yada gerekli görmediğiniz ürünler hakkında yorum yapabilir misiniz ? Marka önerilerinize açığım.
1.sling/ana kucağı
3.Bebek kamerası
4.uyku tulumu
Hangisinden acaba linki varmiKızlar tinylamb dan mesaj geldi organik battaniye 279 TL mustela dan sürpriz hediyesiyle birlikte diye. Sipariş verdim
Ay ben zeypba müslin almayı düşünüyordum kararsız kaldım suanBEBEĞİNİZ BU KIŞ ÜŞÜMESİN!
%100 Organik 4 katlı krem renk müslin battaniye sadece 279 TL! Üstelik Mustela'dan sürpriz hediyesiyle size geliyor. Hemen almak için tıkla; Tiny Lamb | Brighton 80x100cm Organik 4 Katlı Krem Renk Müslin
Mesaj bu şekilde geldi 3 34brc34