Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zeypha marka mı kuzum
Evet onunda musinler cokmguzel görünüyor biraz daha büyük boyutuda sanırım ☺️trendyoldan bakabilirsiniz kalitesini bilmiyorum ama yorumları guzel

Eklentiler

• Screenshot_20241103-220930.png
    Screenshot_20241103-220930.png
    471,1 KB · Görüntüleme: 48
Sevinçten ağlicam şimdi, davul zurna falan çağırıcam kdjd

OH BE!
Bebek arabamı aldım sonunda

Bu sitede indirimli şuan kızlar bakmak isteyen varsa 🩵

Eklentiler

• Screenshot_20241103_221710_Chrome.jpg
    Screenshot_20241103_221710_Chrome.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 46
Tinylamb tulumlar da flaanda indirim gördüm ama bunlar bana hep erkeksi geliyor bizim bebiş kız☺️☺️☺️
Evet benimde bebiş kız. Ben tinylamb dan 3-6,6-9 aylık bunlardan aldım 5 li 224 TL ydi. Bana da diğerleri renk tonu olarak erkeksi geliyor. Bunlardan aldım

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-03-22-21-19-973_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2024-11-03-22-21-19-973_com.mi.globalbrowser.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 46
Sevinçten ağlicam şimdi, davul zurna falan çağırıcam kdjd

OH BE!
Bebek arabamı aldım sonunda

Bu sitede indirimli şuan kızlar bakmak isteyen varsa 🩵
Güle güle kullan canım 🙏🏻 bende geçen gün bebek arabası siparişi verdim ama şuan hala başka bakıyorum. Sipariş verdiğim için pişmanım. İkizler burcu sorunları agagsgsgajka 😄

Chicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladı 😄😄
Tam bir ikizler burcu 😅 Bence sadece pusetini al ve bakma hiç bişeye 😅😅 Yoksa bu bir kuyu girdin mi çıkamıyosun jdjdj

Chicco one4ver aldım. Çok iyi bir indirim denk geldi ama şimdi puseti ayrıca almak falan gözümde büyüyor. Bir de onu alınca diğer bebek arabaları gözüme daha güzel gözükmeye başladı 😄😄
Of sorma benim de Cybex ye aynı sorunum var puseti, adaptörü… zengin arkadaşıma uyup indirimde yakaladım diye koşa koşa aldım pişman gibiyim şuan 😂😂😂 ama araba çok rahat yok gibi

X