- 8 Ağustos 2023
- 5.090
- 4.782
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.081
Tutarı düşer mi acaba daha bekliyorum ben. Anne yanı olarak kullanılır dimi bu
Ben onda yatırmayı planlıyorum hepTutarı düşer mi acaba daha bekliyorum ben. Anne yanı olarak kullanılır dimi bu
Teşekkür ederimCanım ben kendı takıplı doktoruma 2.850 tl ye baktırdım,ssk sı olmayanlara 5.600 tl ymiş.
Güzel günlerde kullanalımmmm Mayam
Ay ben de aldım canım teşekkür ederimmmJuno yatak yaz canım sonra kod eklemeye de EV15 yaz düşüyor
Bence hastanedekiler uğraşmak istemezler. Hem pratik hem de sıcak tutacak şeyler daha iyi gibime geliyor. İçine penye giydirmekle vs kimse uğraşmaz. Ki annelerin de bunun için gücü olmayacak benceBen de cigit müslin Hastane cıkısı seti aldım ama müslin üşütür mü acaba hastane soğuk olur, tabiki battaniyeye saracagız ama cocugu götürüp siliyolar falan giydirince hemen sarmazlar belkibilemedim
Bebek arabası ve park yatakta hangilerini tercih ettinn bende battı balık yan gider alıyorumBatmış durumdayım ama olsunnn
Bebek arabası
Park beşik
Park yatağı
Buharlı pişirici
Şampuan yağları
Göğüs kremi
Telsizi
Reflü yatağı
Gümüş kapak
Müslin örtüleri
Banyo havluları
Kitapları
Battaniyeleri
Mama sandalyesi
Nebülizatörü
Islak mendili
Emzik
Fotograf çerçevesi
Tarağı
Organize çantası
Anne bebek çantası
Gögüs pombası
Azcık kıyafet alındı
Evet ya o müslinleri de evde giydiririm ev sıcak rahat ederBence hastanedekiler uğraşmak istemezler. Hem pratik hem de sıcak tutacak şeyler daha iyi gibime geliyor. İçine penye giydirmekle vs kimse uğraşmaz. Ki annelerin de bunun için gücü olmayacak bence
Al canım al ben her yıl kasımda gerekeni yaparımBebek arabası ve park yatakta hangilerini tercih ettinn bende battı balık yan gider alıyorum
Anne bebek çantası ve battaniyeleri neler aldınız acabaBatmış durumdayım ama olsunnn
Bebek arabası
Park beşik
Park yatağı
Buharlı pişirici
Hastane çıkış seti
Şampuan yağları
Göğüs kremi
Telsizi
Reflü yatağı
Gümüş kapak
Müslin örtüleri
Banyo havluları
Kitapları
Battaniyeleri
Mama sandalyesi
Nebülizatörü
Islak mendili
Emzik
Fotograf çerçevesi
Tarağı
Organize çantası
Anne bebek çantası
Gögüs pombası
Azcık kıyafet alındı
Canım gözünüz aydın inşallah böyle geçmiş gitmiş olsunCikti suan yogunbakımda. Doktorlar sabah bilgi vercez dediler bekliyoruz ama cok sukur sag salim cikti allah razi olsn
Allah razi olsun canim. Ben dune gore biraz daha iyiyim ilac rahatlatti şukurCanım gözünüz aydın inşallah böyle geçmiş gitmiş olsunsen nasıl oldun
İyi bari canım çok geçmiş olsun tekrarAllah razi olsun canim. Ben dune gore biraz daha iyiyim ilac rahatlatti şukur
Anne bebek çantası PUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil Fiyatı, Yorumları - TrendyolAnne bebek çantası ve battaniyeleri neler aldınız acaba
Canım çok büyük geçmiş olsunnnnCikti suan yogunbakımda. Doktorlar sabah bilgi vercez dediler bekliyoruz ama cok sukur sag salim cikti allah razi olsn
Ben de prego concorde yle yoyko markası arasında gidip gidip geliyorumm teşekkür ederim yanıtladığın icinAl canım al ben her yıl kasımda gerekeni yaparımbenim ikizler bebek arabasını prego ibiza tercih ettim.Ama süper indirimli çok güzel arabalar indirimdeydi
Park beşiği prego 8044 miami plus anne yanı 70x120 yatağını da yataş twiny tercih ettim indirimde kaptığımı düşünüyorum
Rica ederim canım yoyko arasında çok kaldım ama prego tercih ettik indirim de 3300 e aldıkBen de prego concorde yle yoyko markası arasında gidip gidip geliyorumm teşekkür ederim yanıtladığın icin
Evet canım, rahat rahat evde giydirirsinEvet ya o müslinleri de evde giydiririm ev sıcak rahat ederkitikateye bakicam hastane cıkıs icn