Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Kızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Ben daha hamileliğimi bilmiyorken gemi yolculuğu yapmıştım 4 saat falan hiç kalkmadan. Sonrasında tatilden dönerken artık öğrenmiştim hamileliğimi. Midem falan bulanmıştıgezebilceğim bi gemiydi. Turlamıştım arada. Şimdi tabii aylar büyüdü ama yolculuk için en iyisi 2. Trimestermış değerlendir bence

Önceki fiyatlarını bilmiyordum kuzum çok mantıklı öyle yapabilirim bakayım bende teşekkür ederim

Günaydın kızlar
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum epey alışveriş yapılmış ben de pazar günü oda takımını alacağım anne yanı beşiği getirdi arkadaşım onu kuracağız bugün de ablam da bebek arabası puset ve port bebeyi getiriyor bugün
maya91 canım sen mi almıştın Chicco ya bana da chicconun eski bir modeli geliyor bugün bir yakınımız kullanmış bebeğine bana verecek şimdi. Chicco Trio love modeli. Hantal bir model ama bakalım kullanamazsak yeni bir araba alacağız biz de. Benim de tamamlananlar şöyle
Bebek arabası
Anne yanı beşiği
Mama sandalyesi
Süt sağma pompası
Biberon
Emzik
Sizleri Göğüs ucu pedi
Bebek bezi
Bebek temizleme pamuğu
Yenidoğan ıslak mendil
Alıştırma bardağı
Kitaplar
Hastane çıkışı takım
Müslin battaniyeler
Pamuk battaniye
Örgü battaniye ve yelekler, hırkalar, patikler
Uyku arkadaşı
Banyo havlusu
Diş kaşıyıcı
Mustela bakım seti
Kirli sepeti

Kendime,
Emzirme sütyeni Ve hastane pijaması alt üst iki takım aldım iki takım da gecelik alacağım bir de hastane için panduf ev babetlerinden istiyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sizi takip ettikçe eksikleri görüp listeye eklemeye devam ediyorum canım kadınlar

Güle güle kullanılsıın evet canım ben de chicco one4ever aldııım. Arkadasım puset vericeek

Kızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Ben 2 aylıkken gitmiştim canım. Doktorum 2 saatte bir 15 er dakika yürümemi söylemişti. O şekilde gittik hiç sorun yaşamadım. İyi yolculuklar şimdiden

Günaydın kızlar. Anne yanı yatağı için tavsiyeleriniz var mı? Kendi kendine sallananlar iyi midir? Bu ay içerisinde onu da almak istiyorum ama pek fikrim yok

Günaydın kızlar. Anne yanı yatağı için tavsiyeleriniz var mı? Kendi kendine sallananlar iyi midir? Bu ay içerisinde onu da almak istiyorum ama pek fikrim yok
Günaydın bende elele ile kraft arasında kaldım ama kendi kendine sallanan hic bir seyi tercih edesim gelmiyor nedense benim

bebek arabasıda yoyko alacağım galiba son karar artık herkes bir yıl sonra kabin boy alıcaksın bosuna fazla para verme diyor

Bana eltim prego atlanta max verdi ama henüz kurmadık. Sallanabiliyormuş ama tek kötü yanı anne yanı olmuyor
Ah kaçırmışım kodun süresi dolmuş . Tekrar görürseniz yazarsanız sevinirim kızlar
İnşallahh olur canım da haber veririizz tabii ki. Trendyol falan yapar belkii

Kızlar selam AYRINTILI ULTRASON dan çıktık. Çok şükür her şey yolunda 20+4 de geldik. Bu haftada sadece makat görünmüyormuş pek. Sadece makat kontrolü için 1 ay sonra tekrar geleceğim.
Şimdi gelelim asıl meseleye
BU KIZÇE BABASININ KOPYASIIII. hiç mi gen gelmedi benden anlamadım ki hahahahaha. Bir de kim daha çok seviliyorsa ona benzermiş çocuk. Eşime trip atıyorum benim seni sevdiğim kadar sen bana benzemiyorsun diye ahhahahahaha

Benim oğluşum da babasına benziyor gibi görünüyor. Ama ben çok dua etmiştim huyu benzesin de kendi de benzese olur diye. Eşimin de benim de çok tatlı bebekliklerimiz

Benim oğluşum da babasına benziyor gibi görünüyor. Ama ben çok dua etmiştim huyu benzesin de kendi de benzese olur diye. Eşimin de benim de çok tatlı bebekliklerimiz
Tabi canım benzesin ben şaka takılıyorum bana benzeseydi de o bana diyecekti ben seni daha çok seviyormuşum bak diye hahaha. Huyları bahtları güzel olsun inşallahhh

Kızlar detaylı ultrason a kaçıncı haftada girdiniz? 20+5 uygun olur mu yoksa 21. Haftayı tamamlamak gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…