- 26 Temmuz 2024
- 442
- 1.139
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #17.101
Ben daha hamileliğimi bilmiyorken gemi yolculuğu yapmıştım 4 saat falan hiç kalkmadan. Sonrasında tatilden dönerken artık öğrenmiştim hamileliğimi. Midem falan bulanmıştıKızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Önceki fiyatlarını bilmiyordum kuzum çok mantıklı öyle yapabilirim bakayım bende teşekkür ederimBen onda yatırmayı planlıyorum heppark yatağımız var içine koyarım. Zaten ilk zamanlar yanımdan ayırmayacağımı düşünüyorum onunla yanımda taşırım hep bayadır düştüğünü hiç görmediiim. İlk kez bu kadar düştüü. Muadil marka da var ama çok içe göçük olduğunu falan yazmışlar
Güle güle kullanılsıınGünaydın kızlar
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorumepey alışveriş yapılmış ben de pazar günü oda takımını alacağım anne yanı beşiği getirdi arkadaşım onu kuracağız bugün de ablam da bebek arabası puset ve port bebeyi getiriyor bugün
maya91 canım sen mi almıştın Chicco ya bana da chicconun eski bir modeli geliyor bugün bir yakınımız kullanmış bebeğine bana verecek şimdi. Chicco Trio love modeli. Hantal bir model ama bakalım kullanamazsak yeni bir araba alacağız biz de. Benim de tamamlananlar şöyle
Bebek arabası
Anne yanı beşiği
Mama sandalyesi
Süt sağma pompası
Biberon
Emzik
Sizleri Göğüs ucu pedi
Bebek bezi
Bebek temizleme pamuğu
Yenidoğan ıslak mendil
Alıştırma bardağı
Kitaplar
Hastane çıkışı takım
Müslin battaniyeler
Pamuk battaniye
Örgü battaniye ve yelekler, hırkalar, patikler
Uyku arkadaşı
Banyo havlusu
Diş kaşıyıcı
Mustela bakım seti
Kirli sepeti
Kendime,
Emzirme sütyeni Ve hastane pijaması alt üst iki takım aldım iki takım da gecelik alacağım bir de hastane için panduf ev babetlerinden istiyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sizi takip ettikçe eksikleri görüp listeye eklemeye devam ediyorum canım kadınlar
Ben 2 aylıkken gitmiştim canım. Doktorum 2 saatte bir 15 er dakika yürümemi söylemişti. O şekilde gittik hiç sorun yaşamadım. İyi yolculuklar şimdidenKızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Günaydın bende elele ile kraft arasında kaldım ama kendi kendine sallanan hic bir seyi tercih edesim gelmiyor nedense benimGünaydın kızlar. Anne yanı yatağı için tavsiyeleriniz var mı? Kendi kendine sallananlar iyi midir? Bu ay içerisinde onu da almak istiyorum ama pek fikrim yok
Benim tanıdığım biri yeni hamileyken 12 saat yol gitti Rabbim koruyorBen 2 aylıkken gitmiştim canım. Doktorum 2 saatte bir 15 er dakika yürümemi söylemişti. O şekilde gittik hiç sorun yaşamadım. İyi yolculuklar şimdiden
Cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsnCanım çok büyük geçmiş olsunnnn
Rabbim şifalar versin sizlere bağışlasın aminnnnn
Ah kaçırmışım kodun süresi dolmuş . Tekrar görürseniz yazarsanız sevinirim kızlarAlacak olan var mı kızlar? Hepsi buradada kodla 1600 e falan düşüyor
Bana eltim prego atlanta max verdi ama henüz kurmadık. Sallanabiliyormuş ama tek kötü yanı anne yanı olmuyorGünaydın kızlar. Anne yanı yatağı için tavsiyeleriniz var mı? Kendi kendine sallananlar iyi midir? Bu ay içerisinde onu da almak istiyorum ama pek fikrim yok
İnşallahh olur canım da haber veririizz tabii ki. Trendyol falan yapar belkiiAh kaçırmışım kodun süresi dolmuş . Tekrar görürseniz yazarsanız sevinirim kızlar
Gittim ben. Uyuyarak geçtiKızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Benim oğluşum da babasına benziyor gibi görünüyor. Ama ben çok dua etmiştim huyu benzesin de kendi de benzese olur diye. Eşimin de benim de çok tatlı bebekliklerimizKızlar selam AYRINTILI ULTRASON dan çıktık. Çok şükür her şey yolunda 20+4 de geldik. Bu haftada sadece makat görünmüyormuş pek. Sadece makat kontrolü için 1 ay sonra tekrar geleceğim.
Şimdi gelelim asıl meseleye
BU KIZÇE BABASININ KOPYASIIII. hiç mi gen gelmedi benden anlamadım ki hahahahaha. Bir de kim daha çok seviliyorsa ona benzermiş çocuk. Eşime trip atıyorum benim seni sevdiğim kadar sen bana benzemiyorsun diye ahhahahahaha
Tabi canım benzesinBenim oğluşum da babasına benziyor gibi görünüyor. Ama ben çok dua etmiştim huyu benzesin de kendi de benzese olur diye. Eşimin de benim de çok tatlı bebekliklerimiz
Aldım canım sağol
Almak isteyen varsa baya iyi düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?