- 26 Temmuz 2024
- 442
- 1.139
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #17.061
Updetaylu ultrasona gidenler böbreklerde genişleme ile ilgili bilginiz var mı? bu ay sonu detaylı var ama dr böbreklerde genişleme olduğunu bol su içmem gerektiğini geçebileceğini söyledi? hiç bilen duyan var mı?
Canım benim buralarda okuduğum kadarıyla genellikle erkek bebeklerde görülüyormuş, endişe edilecek bir durum değilmiş zamanla düzeliyormuşBu konu hakkında bilgisi fikri olan kimse yok mu?
Bende bende şuan onunla devamo günleri kolay atlatmamızın sebebişimdi de kabız olunca activia shot içiyorum çok iyi
Oy güzel haberler ile gel inşallah rabbim safi ismiyle şifa versinCikti suan yogunbakımda. Doktorlar sabah bilgi vercez dediler bekliyoruz ama cok sukur sag salim cikti allah razi olsn
İshal olduktan sonra hiç çıkmadım bi dahaBende bende şuan onunla devam
Ben de cigit müslin Hastane cıkısı seti aldım ama müslin üşütür mü acaba hastane soğuk olur, tabiki battaniyeye saracagız ama cocugu götürüp siliyolar falan giydirince hemen sarmazlar belki
Ben de çok istiyordum ama içine penye bişiler giydirsek ? Olmaz mı ki acaba. Bir de hastaneler sıcak oluyor ya belki üşümezBen de cigit müslin Hastane cıkısı seti aldım ama müslin üşütür mü acaba hastane soğuk olur, tabiki battaniyeye saracagız ama cocugu götürüp siliyolar falan giydirince hemen sarmazlar belkibilemedim
Valla risk almak istemiyorum aldıgım takım da cok cok tatlı ama ben direkt pamuklu takım götürebilirim müslin ince duruyor geçirgen duruyo yaniBen de çok istiyordum ama içine penye bişiler giydirsek ? Olmaz mı ki acaba. Bir de hastaneler sıcak oluyor ya belki üşümez
İade edebiliyor musun? Süresi mi geçti?Valla risk almak istemiyorum aldıgım takım da cok cok tatlı ama ben direkt pamuklu takım götürebilirim müslin ince duruyor geçirgen duruyo yanialmasaydım keşke (
Ay almıyım o zaman ben de yaMüslüm almayın diye bir arkadaşım söylemişti hastane için risk almayın isterseniz
Kodu bende çıkmadı ben alacağım ama indirim bekliyorummAlacak olan var mı kızlar? Hepsi buradada kodla 1600 e falan düşüyor
EV15 kodu canımmKodu bende çıkmadı ben alacağım ama indirim bekliyorumm
Ne yazacağız arama butonunaEV15 kodu canımm
Juno yatak yaz canım sonra kod eklemeye de EV15 yaz düşüyorNe yazacağız arama butonuna
Ayy oldu gercekten cok tesekkür ederiimEV15 kodu canımm
Ay ben de aldım canooAyy oldu gercekten cok tesekkür ederiimmaya teyzesinden kızıma juno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?