Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hamilelikte çıktı 4.40 a öncesinde baya düşükmüş hep yok ben kendime kızdım ihmal ettim diye yarın bi gidip ölçtüreyim
Benim gebelikten önce 4tü. Gebelikte 3.80 görünce hemen 25 mg basladık hic aksatmadım. Bi ay sonra düştü ama diğer ay 3tü. Anlamadık ama mgyı artırmadı iyi devam et dedi

Bebeklerın kalbınde dogana kadar ıkı adet delık bulunuyormus canım.endıselencegıj bısey degıl yanı,ayrıca ne zaman gidersen gıt kapanmamıs olacak dogunca kapanıyormus detaylı olarak anlattı dr umuz bıze.senınkı nıye boyle bı acıklama yapmıs anlamadım.

Aa bunu ilk defa duyuyorum… doktor var doktor var işte bunu bildiğim için evham yapıp strese girmek istemiyorum, boş yere telaşlandırıyor bazı doktorlar

Aa bunu ilk defa duyuyorum… doktor var doktor var işte bunu bildiğim için evham yapıp strese girmek istemiyorum, boş yere telaşlandırıyor bazı doktorlar
Senın ıcın makalede buldum altı cızılı yerı okuman yeterlı canım.hıc canını sıkacagım bır durum degıl yani.dogunca yuzde 99 gecıyormus.bugun benımde detaylı vardı tek tek anlattı dr.sen yazınca aklıma geldı benım hatta,hıc aklımda yer bıle etmedı,dr bbekler dogmadan kalplerındekı delık kapanmıyor dogunca kendılıgınden yuzde 99 kapanıyor bu bır sorun degıl ama bılgılenın dıye anlatıyorum dedı

Eklentiler

• IMG_5715.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar bu detaylı ultrason fiyatları nedir kaça baktırdınız acaba? Ben ilkini unuttum fiyatını aradan da zaman geçti gerçi artmıştır da güncel fiyatlar nedir? Teşekkür ederim

Sebamed Yenidoğan şampuanı var bir de hangisi daha iyi acaba? Doktorum kendim için de ya mustela ya Sebamed kullan dedi. Farklı ürünlerini kullandım sebamedin çok da memnun kaldım. Kararsızım şimdi
Açıkçası sebamedi kullanmadım bilmiyorum Konak önleyici olarak da bana mustela önerilmişti ben onu kullandım

O kadar iyi anlıyorum ki unutamadığım tek şey göğüs yaralarım denemediğim şey kalmadı gümüş kapak duymamıştım o zaman zaten 3 ay anca emdi benimde oda çoğunluk sağarak yaralardan almadı bile

Hiç merak etmeyin bizde de vardı ilk 40 gün içinde kapanmıştı doğduktan sonra kapanmayanlarda oluyor mak 6 ayı buluyor kapanması ama herhangi bir sorun olmuyor ama geneli doğunca kapanıyor demişti doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…