Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bin kere doğurayım da emzirmeyeyim diyordum oluk oluk intihap akıyordu ilaçlarda bir yere kadar sonra tekrar bunda olmasın diye ne varsa bir de ilki tecrübesiz oluyorsun çevrendekilerin tek derdide aa sütü yok mama başladı olmuştu o dönem

Ya işte kavrayamama problemi için kurslar filan var asıl çatlatan o ya, memenin ucunu değil de tamamen o renkli kısmı ağzına tıkmak gerekiyormuş ben de katılıcam kurslara rjfjdj ayva cekirdegini suyla azıcık ısıtıp surmek ve gumus kapak vs kurtarıyormus. Annem de ilk basta tamamını agzıma sokmadgı icin cok cekmis ama sonra boyle cozum bulmus

Kızlar günaydın
Ben de ilk etap için elektrikli değil de manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum . Bir de bugün kendi kendine biriktiren sanırım mochi onu gördüm önerilerde Bir göğüsten süt verirken diğerini sağmak için kullanılabiliyormuş Bilgisi olan var mı ? İkisi için yorumu olan var mı

Mochi Manuel Göğüs Pompası

Bu arada bulamadım mesajları ama kabızlık sorunu yaşayan varsa kuru kayısı çok iyi geliyormuş haberiniz olsun başka faydaları da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…