- 11 Temmuz 2024
- 851
- 1.695
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.981
Bir paket daha alırım sonra uygun gelmişken alayım dedim
Bunu duymuştummbir de göğüs kremini bir ay önceden başlayıp alıştırmak lazım
Depend mi ne ki oLahusa külotları varmış alın diolla
Evet evet almıştım ben 35. Haftada başlıcaam canımmaya91 Almayın fazladan canım bir paketi ben bitirememiştim hala var birde acısına çok iyi gelmiyor gümüş kapağını çok öneriyorlar yaraları iyileştirici etkisi varmış onu alırsanız göğüs pedine de gerek kalmaz ilk gebeliğimde almadım ama şimdi düşünüyorum dün doğum yapan arkadaşımın bir günde yara olmuş kanamış bir de göğüs kremini bir ay önceden başlayıp alıştırmak lazım
Aynen depend mişDepend mi ne ki o
Evet evet almıştım ben 35. Haftada başlıcaam canım
Ben hiçbir zaman bilmiyorum ne istediğimi. Sadece ne istemediğimi biliyorumbazen bana da oyle oluyor canim birsey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Normal lohusa pedi aldım da lazımsa ondan da alırıızzAynen depend miş
Bende ilk hamileliğimde krem kullandım bir ay önceden başladım işe yaramadı şimdi gümüş kapak aldım inş o yarar, depent bir paket bitirmiştim ben sonra normal pedlere geçmiştimmaya91 Almayın fazladan canım bir paketi ben bitirememiştim hala var birde acısına çok iyi gelmiyor gümüş kapağını çok öneriyorlar yaraları iyileştirici etkisi varmış onu alırsanız göğüs pedine de gerek kalmaz ilk gebeliğimde almadım ama şimdi düşünüyorum dün doğum yapan arkadaşımın bir günde yara olmuş kanamış bir de göğüs kremini bir ay önceden başlayıp alıştırmak lazım
Ay yaramadı mı şansımızı deneyelim yine de evet bende gümüş kapak alcam çünkü o acıyı unutamıyorum bir de uç sıkıntısı olunca bende çok zorlu bir süreçti benim için çıkartmak için uğraşınca da baya tahriş olduBende ilk hamileliğimde krem kullandım bir ay önceden başladım işe yaramadı şimdi gümüş kapak aldım inş o yarar, depent bir paket bitirmiştim ben sonra normal pedlere geçmiştim
Yok uyumadan once alcam ama uyuyabilcegimi sanmiyorum cnku surekli wc ye koşuyorumçok geçmiş olsun. İlacı almaya başladın mı?
Bunları favorilerime ekledim düşerse alcam şuan 310 ile 250 TL görünüyorlarBiberon ve uçları
Deterjanlar derken ben bu akşamı kapatırım
Linki nasıl attınız ben az önce yapamadımKızlaar yoykonun oto koltuğu 5 bine düşüyor hepsiburada da almayı düşünen varsaaa
Yoyko Bear 360 ° Dönebilir Yatabilir İSize 036 Kg Oto Koltuğu Isofıx/Sıp/Latch Gri
#reklammeklamyok
Ben de yedim bişelerAn itibariyle acıktığım için mutfağa gitmiş bulunmaktayım benim diyet burada biter
üründeyken sağ kısımda paylaş butonundan linki direkt kopyalayıp gönderdimLinki nasıl attınız ben az önce yapamadım
Bende paylaş butonu a girdim ama link çıkmadı ya da ben dikkat etmedimüründeyken sağ kısımda paylaş butonundan linki direkt kopyalayıp gönderdim
Aynen öyle 4 tane aldım. Kulplular konsantreymiş. Diğerleri normalmişBunları favorilerime ekledim düşerse alcam şuan 310 ile 250 TL görünüyorlar
Ben soda içiyorum o saatlerde kesiyorAn itibariyle acıktığım için mutfağa gitmiş bulunmaktayım benim diyet burada biter
Alt kısımda direkt kopyala gözüküyor bendeBende paylaş butonu a girdim ama link çıkmadı ya da ben dikkat etmedim