- 9 Ağustos 2016
- 6.925
- 22.630
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.921
o sana yeşil alan mı ne açıyor sonra sen perinatoloğa randevu alabiliyorsun. 182 yi arıcaksınCnm bise sorcam. Devlette detayli icin once kadin doguma gitmek gerekio dimi. Benim yarin randevum var devlette. Ordan perintologa nasl yönlendircekler
Bende 22. Haftada hakan kalaycıya gitmeyi düşünüyorum. Henüz fiyat almadım amaKızlar detaylı ultrason için ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz 18-23 arası imiş. Bir hafta öncesinde randevu almak yeterli oluyormuş Adana için konuşuyorum, fiyatları 3000-6000 arası biraz pahalı geldi bir ikisi bana çalıştığım için sürekli izin alamıyorum maalesef düşünmekteyim o yüzden. Genellikle 21.haftayı önerdiler gitmek içinde bilginiz olsun
Canım bu arada alt ast önemli onlara baktır bir kan tahlili verip regenesis kullandığın içinVallahi canim korkiyorum artik birsey cikacak degerlerimde diye acaba besleniyor mu ? artik yediklerimizdrn beslendigi icin yeterli geliyor mu hic bilmiyorum
Nisan grubu da tam tersi kız çoğuSanırım erkek senesi ahhahahhahah
N
Nisan grubu da tam tersi kız çoğu
Kuzum safra kesesi ve karaciğere baktırmaya ihmal etme.Dun gece bebe yagı sürüp öyle uyudum cok sukur hic kaşintidan uyanmadim. Gün icinde yine sürcem ara sira oluo cnku kaşinti. Yarinda doktora sorcam bakalım
Pembe düşmanıyaa evet çook haklısın o zaman onu doğum sonrasına erteliyoruz. Zaten şehrin göbeğindeyiz yarım saatte ulaşılabilecek bir şey
kızım olsa pembe hiç giyemicekti bebe djskfa nefret ediyorum pembedennn
bana 19+0 a randevu verdilerrrr
ctesi günü akrabalar gördü 1,5 2 aylık sandılar beni sdkfjs
Kız öyle deme ben de nefret ediyordum bir anda her şeyimiz pembe oldu ben bile kullanmaya başladım öyle bir pembeci oluyor ki kızçeler alışıyorsun sen de akışa uyum sağlamaya başlıyorsunyaa evet çook haklısın o zaman onu doğum sonrasına erteliyoruz. Zaten şehrin göbeğindeyiz yarım saatte ulaşılabilecek bir şey
kızım olsa pembe hiç giyemicekti bebe djskfa nefret ediyorum pembedennn
bana 19+0 a randevu verdilerrrr
ctesi günü akrabalar gördü 1,5 2 aylık sandılar beni sdkfjs
nisan annesi de olsak bizim erkek olurdu sjhsdN
yok süslü püslü giydirirdim kesim ama pembe kendi aklı erene kadar almazdım sdjhakdPembe düşmanıkızcağızın pembe masallarını çalacaktın. Benim annem de beni hep erkek çocuğu gibi giydirirdi. Kızlar elbise bense pantolon giyerdim. Psikolojik travma oldu bende kız . Bende sevmiyorum zannederken meğer hayallerimi çalmışlar
işte kendi aklı erene kadar almazdım ama tabi kendi isteyince mecbur alırdım :)Kız öyle deme ben de nefret ediyordum bir anda her şeyimiz pembe oldu ben bile kullanmaya başladım öyle bir pembeci oluyor ki kızçeler alışıyorsun sen de akışa uyum sağlamaya başlıyorsunHatta okulunda pembe kalem , pembe sandalye vs kavgası bile çıkıyor bunları dinleyip teselli ediyorsun
Kim ne derse desın femometerdaki çin takvimi %80 tutuyorN
Yok canim ya, ugrastim da olmadi telefondan. Ben telefondan listeyi guncellerken cok sorun yasiyorum, kalkiyor ismi baska kutucuga yaziyor. O yuzden tablet ya da laptop acmam gerekiyor her seferinde. Cinsiyeti kabul etti bir sekilde ama ismi gidip sehre yaziyor surekli. Uc bes defa denedim, gecenin 2.30 uydu sonra biraktimE elektroforez ismini Kerem diye güncellemeyi unutmuşsun canımbir yaz da oğluşumun adı nasıl görünüyor bakayım
Tamam canim sagolo sana yeşil alan mı ne açıyor sonra sen perinatoloğa randevu alabiliyorsun. 182 yi arıcaksın
Geçen hafta saglk ocaginda genel tahlil yaptilar. Hepsi normal cikti. Karaciger enzimleride normal cikms. Ama safra kesesine baktilarmi bilmiormKuzum safra kesesi ve karaciğere baktırmaya ihmal etme.
Bizde Alp düşünüyoruzYok canim ya, ugrastim da olmadi telefondan. Ben telefondan listeyi guncellerken cok sorun yasiyorum, kalkiyor ismi baska kutucuga yaziyor. O yuzden tablet ya da laptop acmam gerekiyor her seferinde. Cinsiyeti kabul etti bir sekilde ama ismi gidip sehre yaziyor surekli. Uc bes defa denedim, gecenin 2.30 uydu sonra biraktimsimdi diger belli olan isimlerle eklicem listeye. Hayirli olsun Kerem
Olabilir artık canım 19. Haftadasın 20. Haftadan itibaren hissedilmeye başlanıyorKızlaaar deneyimli anneler buna cevap bekliyorum noluraz önce elim karnımda otururken resmen avcuma bir seğirme oldu öyle incecik bir his değil baya avcumu doldurur gibi attı resmen öyle kaydı mı ne falan gibi de değil. 19. Haftadayım tekme olabilir mi ya veya hareket bu kadar net hissetmemiştim daha önce hep bir küçük kayma gibi hareketler hissettim hep şimdiye kadar
Daha önce de ufak kaymalar sertleşmeler hissettim ama bu kez resmen tekmeydi o kadar duygulandım ki anlatamam yaOlabilir artık canım 19. Haftadasın 20. Haftadan itibaren hissedilmeye başlanıyor
Bana doktor 20. Haftada baslarsin hissetmeye dedi. Sizinkide daha erken bence
Amin cnm şuan varya resmen duygular tavan oldu yaa hangi gruplardan hangi gruplara geldik yaşıyoruzEvet canım dün grupta paylaştım cinsiyeti öğrendik oğluş geliyorben de seni hatırladım canım ne günlerdi çok mücadele ettik rabbim şükürler olsun bugünleri gösterdi cinsiyet belli olunca beni de etiketle hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah
Yaaa evet çok tatlı gerçekten kıyamam yakında daha da çok hissedeceksinDaha önce de ufak kaymalar sertleşmeler hissettim ama bu kez resmen tekmeydi o kadar duygulandım ki anlatamam ya