Yeeaaa heyecan dorukta demek
ben henüz hareketlerini hissetmediğim için mi ne öyle ağladığım olmadı. Ama bugün hastanede karşıma hep 1 yaşından küçük çok tatlı erkek çocukları gördüm o an duygulandım
Ya bende de kaşıntı çok oluyor. Özellikle banyo yaptıktan sonra nemlendirici sürmezsem gece uyuyamıyorum. Çok kalın ve bedenime iyi gelmeyen kumaşları giymemeye çalışıyorum ama hamilelik hormonlarıdır, göbüşlerimiz de kaşınıyor diye doktora söylenmesi gerektiği aklıma gelmedi. Cumartesi kontrolüm var sorayım bakayım
Merhaba
benim 17 Haziran ben de hissetmiyorum erken olduğunu düşünüyorum. İnşallah 10 güne falan hissederim diye düşünüyorum
Benim erkek dkdkslla. Ben de hissetmiyorum
Yaaa benim de kafamı çok karıştırıyor bu aylar
alacağım eşyaya göre değişir bence. Bir de martta doğanlar zaten 1 aya yakın evde olacak. Sonra da mevsim geçişi falan derken karmaşık biraz. O yüzden ben yazlık kıyafetleri inşallah 3-6 ay (çok olmamak kaydıyla çünkü her bebek farklı büyüyor) sonbahar kıyafetlerini de 6–9 ay almayı düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. 2021 de sivilce için 7-8 ay ilaç kullanmıştım, tedavi sonrası azaldı gibi ama cildim hep kuruyor. Hamilelikte daha da arttı.
Ya ben sanki rahmimi parmakları ile kurcalıyormuş gibi birşeyler hissettim ama rahimde biraz sızlama da olabilir