Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Canım uzanıp ellerini karnının altından birleştirdiğin zaman pıt pıt kalp atışı gibi atışlar duyuyor musun eğer duyuyorsan endişe etme. Her zaman tekme atmıyor kii

Aynen doğum pozisyonunda duruyormus öyle erken doğum olmaz stres yapma dedi ebe ama böyle nasıl yürüyebiliyorsun falan dedi şaşırdı.
Canım benımkıde dogum pozısyonuna gecmıs bugunku kontrolde.28.haftadan sonra normal sanırım bu pozısyonvajınada bı baskı kemıgınde bı agrı yapıyor ama erken dogum olmaz bencede ınsallah

Yok canım biz de yeni yeni başlıyoruz hastane kapı süsü hediyelik bakıyorum kapı süsünü ablası kıskandı 5 yıl önce ona da yaptırmıştık duvara astık şimdi yani yeniler çıkmış ama onunki daha güzel olacak diyor yandık şimdiden başladı bakalım ne yapacağız halbuki çok istiyordu kardeşini hiç şimdiden kıskanmaya başlayacağını düşünmemiştik Öyle olunca da biraz ara verdim her şeyi bıraktım kararsızlığımın üstüne bu kıskançlık eklenince

Canım uzanıp ellerini karnının altından birleştirdiğin zaman pıt pıt kalp atışı gibi atışlar duyuyor musun eğer duyuyorsan endişe etme. Her zaman tekme atmıyor kii
Evet söylenilen her şeyi yapıp hissedemedim ondan sebep endişelendim aslında ama sanırım bebeğim pozisyon değiştirdiği için hissedememişim Bugün hissettirdi kendini çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için

Canım benımkıde dogum pozısyonuna gecmıs bugunku kontrolde.28.haftadan sonra normal sanırım bu pozısyonvajınada bı baskı kemıgınde bı agrı yapıyor ama erken dogum olmaz bencede ınsallah
Korkma erken doğum olmaz dedi ama benim hamileliğimin başından beri hep kafası aşağıda o pozisyonda durmayı seviyormus

Ya kıyamam ama o da minik dahaa neyse eksikler tamamlanır nasılsa minikler iyi olsun kendilerini kötü hissetmesinler

Kızlar güno... Kendime nazarim değdi galiba ayağıma kramp girdi onun acisina uyandim rsndevum var bu hafta magnezyum talep edeyim madem artık djjfjfjf

Bi de gülerek değil yüzüm ekşi yazıyorum. Bebek mi yapiyo gaz mi var ne var cozemedim sol en alt kaburgam ve o kısımdaki boşluk yerim aşırı acıyor olduğum yerde sabah sabah hiç hoş durumda değilim anlayacağınız

Canım tam olarak neresi? İki göğüsün tam altının ortası mı? Benimde orası acıyordu. Hatta bir gece uykumdan uyandım bağırarak ilk ufak bir yanma oldu. Sonra bir süre sonra tekrar acırken orada bir hareket hissettim bebek olduğunu düşünüyorum. Pozisyon ya da yer farklılığından dolayı olduğunu düşünüyorum. Şimdi hareketleri altta olduğu için acımıyor orası. Sende telaş yapma bebekten dolayıdır

Valla canım hala uyanigim bebiş de uyanik, o ağrı acı neyse artık o da aynı devam. Tam iki kaburga ortası değil de sol kaburganin hemen altindaki boslugum. Elimi oraya götürüyorum az ovalama amaçlı bebek de tepiklemeye basliyo elimi koydum diye hem bebisten darbe yiyom hem darbeliyim korkmuyorum da öğlene kadar geçmezse acilden bi girip baktiririm. Belki de bebişin başka bir tarafinin baskısıdır net fikrim yok daha önce olmadı çünkü gaz sancısı demek istiyorum ama o daha aşagilarda acı ağrı yapıyor bu yukarıda kalıyo baya bilemedim soğuk mu aldım acaba

Diyafram yukarı çıktığı için oralarda acı oluyormuş maya91 de de olmuştu galiba anlattığın yerde acı. Öyle söylemişti. Benim dediğim yer başka ama dediğin gibi bebeğin başka bir yeri de olabilir. Diyafram yukarı çıktığı için onun acısı da olabilir

Tişkür ederim eğer öyle ise normal karşılayarak biraz daha sıkayım dişimi geçer umarim Daha 30 olmadım diye biliyorum şimdiden böyle ise Allah'ım ileriki haftalarda hepimize hem sabir hem de güç versin gerçekten 3. Trimesterin tek güzel yanı bebeğin hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…