- 8 Ağustos 2024
- 162
- 405
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.081
Ben bir araştırayım bu isimleri teşekkür ederimbaya uzaktasın ya, sana en yakın yenibosna medipol de derya hanım var onu öneririm. Ama normal doğum yanlısı mı onu bilemiyorum. Normal doğum yanlısı bir doktor olarak; Rami hastanesinde Nehir Bayram var ama sana aşırı uzaak
Benimde oluyor ara sıra rahim büyüyor diye kendi kendimi rahatlatıyorumSelam kasıklarınızda ara sıra iğne batması gibi bir ağrı oluyor mu? 12 haftalık hamileyim,dün kontrole gittim bir sorun yoktu. Bugün birden batma gibi bir ağrı girdi anlık
Çok şükür sağlıkla mutlulukla gelsin oğluşunFetal dna testi çıktı tertemiz şükür muayenede doktor kıza benzetmisti ama bı oğlum oluyor
Teşekkürler canımÇok şükür sağlıkla mutlulukla gelsin oğluşun
Bu arada sma sonucumuz geçen hafta çıktı bizim şükür o da iyi senin sayende yaptırmıştık sağlık ocağıyla ilgili sen bilgi vermiştinTeşekkürler canım
Oh cok şükür canım hamile olunca erken cikiyoBu arada sma sonucumuz geçen hafta çıktı bizim şükür o da iyi senin sayende yaptırmıştık sağlık ocağıyla ilgili sen bilgi vermiştin
Yaaaa göbüşünü yesinler seninBendee göbüşümüü atıcaaambenımkı sabahları boyle aksam bıraz daha buyuyor.
Ben de bpaşa kolan hastanesi cemile hanıma gidiyorum ve memnun kaldım tavsiye ederiiim. pozitif bi doktorBen bir araştırayım bu isimleri teşekkür ederim
Uzun zamandır bu anı bekledıgımız ıcındır kuzucumYaaaa göbüşünü yesinler seninduygulandım buna niye duygulandım ya
Evet canım benim de oluyoorkızlaar akıntısı yoğun olan var mı ben doktora sordum da normal hormonlardan dedi korkuyorum ama bu kadar yoktu sanki
Evet bebişim uzun zaman aynı yolda yan yana yürüdükUzun zamandır bu anı bekledıgımız ıcındır kuzucumartı senın beta sımdı yenı yukselıyo ya bır ay yandın herseye duygulancaksın
O da bir şey mi arka sokaklarda mesut rıza baba Hüsnü sezon finalinde hapisteydi ya yeni sezonda mahkeme oldu çıktılar diye ağladım eşim yüzüme bakıyor algılayamadıEvet bebişim uzun zaman aynı yolda yan yana yürüdükohoo benim duygulanma daha döllenme olurken başladı galiba aşkım çok kere ben buna neden ağlıyorum ki dememe rağmen ağlıyordum, bir kere eşim eve geç geldi diye ağlamıştım taziyedeydi sen beni uzun süre niye yalnız bırakıyorsun falan demiştim ki normalde hiç takilmam böyle şeylere, kitap okur yalnız kalmanın keyfini çıkarırdım
Kız kaçırdım ben mesajları hep cinsiyeti belli oldumu senin miniğinBen de bpaşa kolan hastanesi cemile hanıma gidiyorum ve memnun kaldım tavsiye ederiiim. pozitif bi doktor
Ay yok kız göstermedi nazlı çıktı bebeKız kaçırdım ben mesajları hep cinsiyeti belli oldumu senin miniğin
Ama eğlenceli oluyor ya ben de bir yandan ağlarken bir yandan eşimin tepkisine gülüyordumO da bir şey mi arka sokaklarda mesut rıza baba Hüsnü sezon finalinde hapisteydi ya yeni sezonda mahkeme oldu çıktılar diye ağladım eşim yüzüme bakıyor algılayamadı
Gerçekten öyleAma eğlenceli oluyor ya ben de bir yandan ağlarken bir yandan eşimin tepkisine gülüyordum
Ben ev dağınık diye ağladım gece saat 1 ev topladık sonraO da bir şey mi arka sokaklarda mesut rıza baba Hüsnü sezon finalinde hapisteydi ya yeni sezonda mahkeme oldu çıktılar diye ağladım eşim yüzüme bakıyor algılayamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?