Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
Çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsun

Kızlar merhaba benim fetal çıktı çok şükür düşük risk olarak saptanmış hersey, cinsiyetteeee belli olduuu çevremde çoğunluk erkek diyordu ki bende erkek hissediyordum ne kadar ilk kızım olsun istesemde, eşim rüyasında erkek gördü yalnız eşler daha iyi tahmin yürütüyor sanırım ve sonuçççç erkek isim olarak yağız düşünüyoruz kız olursa da İlay düşünüyorduk belki fikir olur sizlere de

Cemile hanıma daha önce bende gitmiştimm bayrampaşa kolana gectiğini bilmiyordum tesekkür ederim çarpıntı tarif ediyorsun sanki ben doktoruma sorduğumda demirle ilgili olabilir demişti başka şeylerle birlikte sormustum ama, istersen sen de bir danış magnezyum demir vs takviye verebilir

S sophia2025
Derya hanıma acil bi durumda ulaşamıyosunuz ama arkadaş düşünürse sıkıntı olmasın sonrasında. Bende gittim kendisine numara vs verdi mesaj attım mesajıma bile bakmadı
Bağcılar mega medipolde duygu hanım çok ilgili birde nagihan hanım çok ilgili düşünürsen

ulaşabilmek de önemli bir de her hastanede gece kadın doğumcu nöbetçi olmuyor sanırım ona da bakıyorum çok kriterimiz var teşekkür ederimm

Merhaba, günaydın. Ben 14. Haftamdayım 2 haftadır falan çok rahatım. Ama bu değişir kişiden kişiye hamilelik sonuna kadar bulantı çekeni de duydum geçip çok rahat edeni de. Seni çok zorluyorsa doktorun ilaç yazsın

Ben 15teyim. Hala devam ama bulantisi gecip rahat edenlerde var. Insallah sizinkide gecer skmayin caninizi bebisler icin her skntiya deger

Selammm bebişim bugün el salladı bize
yaaa yerim o minik parmacıklarıııı
Gözün aydıınnn canımmm

Demirim yüksek o yüzden vermedi ama dediğin gibi magnezyum olayını sormam gereek. Sen şu an kime gidiyorsun

aaaa o çok kötü ama ya onu bilmiyordum. 2 kuzenim ona gitti şimdi arkadasıma önerdim o da gidiyor çok memnun
Ben 15. haftadayım çarşambadan beri bulantı tiksinti sıfır, ama benim çok yoğun değil ilaçsız atlatabiliyordum . Taze zencefil diyordu burda arkadaşlar, suya koyup içiyorlardıı. İyi geliyormuş onu dene. Folik asidinin içinde b6 vitamini var mı?

13. Hafta sonunda bitti benim şu an 14+4 teyim sıfır bulantı . Tabi kişiden kişiye değişir sizinz ki daha uzun da sürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…