- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.101
Çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsunarkadaşlar hep güzel güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınızannemi normal odasına aldılar çok şükür çok iyi. entübeden çıkardılar uyanmış normal oksijen maskesine geçirdiler, şimdi ona bile gerek yok sanırım onsuz da nefes alabiliyorum dedi. sondasını bile çıkardılar yürüyüş falan yapıyo ufak ufak. hızlıca toparlandı güçlü kahraman şampiyon annem hepimizi de korkudan zıp zıp zıplattı dünyalar bizim oldu tabiki
Cemile hanıma daha önce bende gitmiştimm bayrampaşa kolana gectiğini bilmiyordum tesekkür ederimKızlar ilk hamile kaldığım haftalar yemek yedikten sonra nabzım çok hızlanıyordu. Ordan anlamıştım zaten bişeyler olabilceğini. Şimdi gene aynı şey oluyor. Acaba beta düşüşe geçtiği için aynı belirtiler olabilir mi? Yani beta ne zaman düşüşe geçer?
Teşekkür ederimAkıntı ile ilgili soru soranlar olmuştu şimdi denk geldim
S sophia2025baya uzaktasın ya, sana en yakın yenibosna medipol de derya hanım var onu öneririm. Ama normal doğum yanlısı mı onu bilemiyorum. Normal doğum yanlısı bir doktor olarak; Rami hastanesinde Nehir Bayram var ama sana aşırı uzaak
hehe zaten genler onlardan geliyor hissediversinler bi zahmetBen bu yüzden hiç tahminde bulunmadım hissetmedim de yanılmamak içineşim sürekli soruyodu his yokmu içinde yok diyodum ama bence babaların hisleri tutuyo eşim kız hissediyo sizinki de erkek hissetmiş
ulaşabilmek de önemli bir de her hastanede gece kadın doğumcu nöbetçi olmuyor sanırım ona da bakıyorumS sophia2025
Derya hanıma acil bi durumda ulaşamıyosunuz ama arkadaş düşünürse sıkıntı olmasın sonrasında. Bende gittim kendisine numara vs verdi mesaj attım mesajıma bile bakmadı
Bağcılar mega medipolde duygu hanım çok ilgili birde nagihan hanım çok ilgili düşünürsen
Merhaba, günaydın. Ben 14. Haftamdayım 2 haftadır falan çok rahatım. Ama bu değişir kişiden kişiye hamilelik sonuna kadar bulantı çekeni de duydum geçip çok rahat edeni de. Seni çok zorluyorsa doktorun ilaç yazsınSelam kızlar; Nisan annelerinden geliyorumBulantılarınız geçti mi? 10+4’teyim aşırı zorlanıyorum; 6. haftadan beri çok bulanıyor midem ve gün içinde asla durmadan sürekli bulanıyor 12. haftada biter mi cidden…
Ben 15teyim. Hala devamSelam kızlar; Nisan annelerinden geliyorumBulantılarınız geçti mi? 10+4’teyim aşırı zorlanıyorum; 6. haftadan beri çok bulanıyor midem ve gün içinde asla durmadan sürekli bulanıyor 12. haftada biter mi cidden…
Bitmiyor canim ama azaliyor prilam kullaniyorum ben halaSelam kızlar; Nisan annelerinden geliyorumBulantılarınız geçti mi? 10+4’teyim aşırı zorlanıyorum; 6. haftadan beri çok bulanıyor midem ve gün içinde asla durmadan sürekli bulanıyor 12. haftada biter mi cidden…
Bana onzyd verdi; bi süre kullandım ama baktım hiç fayda etmiyor bıraktım. Doktora da söyledim onzyd işe yaramadıysa diğerleri hiç yaramaz dediBitmiyor canim ama azaliyor prilam kullaniyorum ben hala
yaaa yerim o minik parmacıklarııııSelammmbebişim bugün el salladı bize
Gözün aydıınnn canımmmKızlar merhaba benim fetal çıktı çok şükür düşük risk olarak saptanmış hersey, cinsiyetteeee belli olduuu çevremde çoğunluk erkek diyordu ki bende erkek hissediyordum ne kadar ilk kızım olsun istesemde, eşim rüyasında erkek gördü yalnız eşler daha iyi tahmin yürütüyor sanırım ve sonuçççç erkekisim olarak yağız düşünüyoruz kız olursa da İlay düşünüyorduk belki fikir olur sizlere de
Demirim yüksek o yüzden vermedi ama dediğin gibi magnezyum olayını sormam gereek. Sen şu an kime gidiyorsunCemile hanıma daha önce bende gitmiştimm bayrampaşa kolana gectiğini bilmiyordum tesekkür ederimçarpıntı tarif ediyorsun sanki ben doktoruma sorduğumda demirle ilgili olabilir demişti başka şeylerle birlikte sormustum ama, istersen sen de bir danış magnezyum demir vs takviye verebilir
E yani bi zahmethehe zaten genler onlardan geliyor hissediversinler bi zahmet
aaaa o çok kötü ama ya onu bilmiyordum. 2 kuzenim ona gitti şimdi arkadasıma önerdim o da gidiyor çok memnunS sophia2025
Derya hanıma acil bi durumda ulaşamıyosunuz ama arkadaş düşünürse sıkıntı olmasın sonrasında. Bende gittim kendisine numara vs verdi mesaj attım mesajıma bile bakmadı
Bağcılar mega medipolde duygu hanım çok ilgili birde nagihan hanım çok ilgili düşünürsen
Ben 15. haftadayım çarşambadan beri bulantı tiksinti sıfır, ama benim çok yoğun değil ilaçsız atlatabiliyordum . Taze zencefil diyordu burda arkadaşlar, suya koyup içiyorlardıı. İyi geliyormuş onu dene. Folik asidinin içinde b6 vitamini var mı?Selam kızlar; Nisan annelerinden geliyorumBulantılarınız geçti mi? 10+4’teyim aşırı zorlanıyorum; 6. haftadan beri çok bulanıyor midem ve gün içinde asla durmadan sürekli bulanıyor 12. haftada biter mi cidden…
Ayy benimki baş aşağı dönmüştü gördü doktor yine öncesinde çikolata yedim bide soğuk çay içmiştim faydası varmı bilemedimAy yok kız göstermedi nazlı çıktı bebebu haftaiçi gene gidiceeemm taktikk veriiin
13. Hafta sonunda bitti benim şu an 14+4 teyim sıfır bulantı . Tabi kişiden kişiye değişir sizinz ki daha uzun da sürebilirSelam kızlar; Nisan annelerinden geliyorumBulantılarınız geçti mi? 10+4’teyim aşırı zorlanıyorum; 6. haftadan beri çok bulanıyor midem ve gün içinde asla durmadan sürekli bulanıyor 12. haftada biter mi cidden…
ya saat kaçta haber ver mutlakaaaGünaydınnnn güzel annelerBugün öğlen kontrolüm var çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?