- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #6.921
canım bebeğinde bişey ik yoktur Allahın izniyle merak etme. kırmızı kan görmediğin sürece korkma ama evet bi süre ara vermekte fayda varTekrar başlayınca çok korktum gerildimde açıkcası. Neyse ben 1 ay 1.5 kaçayım eşimden yapacak birşey yok progestana da devam ediyorum inşallah bebeğimde birşey yoktur
MaşallahTekrardan günaydın hanımlar
Simdi kontrolden geldim. Biraz tatli yedim girmeden ve bebişin elleri ayakları devamlı hareketli haldeydiayrıca 9+5 den 10+3e güncellendi haftamız… 2 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı doktor.
Evet öyle gözüküyor doktor kanama bitince yasak yok diyincecanım bebeğinde bişey ik yoktur Allahın izniyle merak etme. kırmızı kan görmediğin sürece korkma ama evet bi süre ara vermekte fayda var
Hala heyecandan kıpır kıpır yüreğim Allahım nasıl güzel bir duyguymuş buMaşallahDemek ki benim bebişim de Perşembe günü böyle görünecek 9+6 olmuş olucaz
Geçen hafta bir kız isteme için pantolon giyeyim dedim uzuun zamandır giymemiştim, koltuğun ucunda oturdum resmen. Hep şort veya elbise giyiyorum. Bir de geniş paça keten beli lastikli pantolonlardan. Dar devri bitmiş. Havalar serinleyince işte nasıl idare edeceğim bilemiyorum henüz. Bir de hanımlar ben sürekli kg veriyorum. 80 ile başladım sürece şu an 10 haftalık hamileyim ve 5 haftadır her kontrolde kilo azalıyor. Bugün tartıldım 75.65 geldim. Çok fazla iştahım yok eskisine göre porsiyonalarımı bitiremiyorum. Göbeğim ise her geçen gün daha da büyüyor. EndişeleniyorumHahaha aynısı dün başıma geldi, düğme açık gezdim üzerini gömlekle kamufle edip
Bürümcük kumaş bol pantolonlarim var onları tercih ediyorum, henüz yaz bitmemişken efil efil rahat oluyor :) benim asil endişem kısa doğru göbeğimiz iyice belirginleştığı zaman ne giyeceğiz
Çoook. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahHala heyecandan kıpır kıpır yüreğim Allahım nasıl güzel bir duyguymuş bu
12 bitti kuzucum 13e başlıyoruz inşallah10 +2 canim sen
Endişelenme canım hepimiz aynı durumdayız :) kilolar ya eksi ya da sabit ama göbüşler büyüyoo :)Geçen hafta bir kız isteme için pantolon giyeyim dedim uzuun zamandır giymemiştim, koltuğun ucunda oturdum resmen. Hep şort veya elbise giyiyorum. Bir de geniş paça keten beli lastikli pantolonlardan. Dar devri bitmiş. Havalar serinleyince işte nasıl idare edeceğim bilemiyorum henüz. Bir de hanımlar ben sürekli kg veriyorum. 80 ile başladım sürece şu an 10 haftalık hamileyim ve 5 haftadır her kontrolde kilo azalıyor. Bugün tartıldım 75.65 geldim. Çok fazla iştahım yok eskisine göre porsiyonalarımı bitiremiyorum. Göbeğim ise her geçen gün daha da büyüyor. Endişeleniyorum
Eskiden bu siyah beyaz ultrasonlar bana bi anlam ifade etmezdi :) şu an dünyanın ennnn güzeeel şeyiiiTekrardan günaydın hanımlar
Simdi kontrolden geldim. Biraz tatli yedim girmeden ve bebişin elleri ayakları devamlı hareketli haldeydiayrıca 9+5 den 10+3e güncellendi haftamız… 2 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı doktor.
Cidden bambaşka bir duyguuuu Allahım kucagimiza alıp doya doya sevmeyi de nasip etsinEskiden bu siyah beyaz ultrasonlar bana bi anlam ifade etmezdi :) şu an dünyanın ennnn güzeeel şeyiiiGözün aydıııınnn
MAsallah canim bulantin olmus muydu?12 bitti kuzucum 13e başlıyoruz inşallah
Benim saçlarım genetik olarak 20 yaşından beri beyaz. Ama maalesef doktorum ilk 4 ay yasak sonrasında bitkisel boya ile boyarsın onlarda kimyasal gerçi ama dedi :)Kızlar aranızda bu süreçte saçlarını boyayan ya da boyatan oldu mu
Ben de çok merak ediyorum bunu :) benim doktorum yasak dedi 9 ayKızlar aranızda bu süreçte saçlarını boyayan ya da boyatan oldu mu
Evet ya bende korktğum için bekliyorum boyatmak sakıncalı mıKızlar aranızda bu süreçte saçlarını boyayan ya da boyatan oldu mu
Kaç haftalıkBenim saçlarım genetik olarak 20 yaşından beri beyaz. Ama maalesef doktorum ilk 4 ay yasak sonrasında bitkisel boya ile boyarsın onlarda kimyasal gerçi ama dedi :)
Şuan saç rimelleriyle falan saklamaya çalışıyorum.
Bir de sanırım grupta en küçük bebiş benim daha çok var 4. ayaa
8+2 şuanKaç haftalık
Bi an kızın olcak gibi doğdu içime ne alakaysa anlamadım :)Cidden bambaşka bir duyguuuu Allahım kucagimiza alıp doya doya sevmeyi de nasip etsin
Ben yıllaaar oldu boyatmayalı bi ara sarı maceram vardıKızlar aranızda bu süreçte saçlarını boyayan ya da boyatan oldu mu
Sarı komple uzayıp gidene kadar boyatmadın mı? O süreç nasıl oldu? :)Bi an kızın olcak gibi doğdu içime ne alakaysa anlamadım :)
Ben yıllaaar oldu boyatmayalı bi ara sarı maceram vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?