- 29 Temmuz 2024
- 49
- 141
- 32
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #6.901
Sağlıklı haberlerini al inşallah canım. Dönünce yaz mutlakaTeşekkür ederim
9+5 olduk teyzesi, sanırım biraz daha erken :)
İnşallah şaşırırız bacım ne diyimBenim de o zmaan kesin kiz çünkü benimde kusma ve bulantım vardı bu ara geçti gerçi ama şöyle soyleyim ikinci kızımda hiç yoktu o da kızdıher yol kıza çıkıyor bende galiba
Benim de senin gibi kahve lekelenmelerim oldu ve doktor 3 ay ilişki yok dedi. Başka bir doktora daha sordum. Lekelenmen bittikten 1 ay sonra girebilirsiniz demiştiKızlar günaydın :)
Size birşey sormak istiyorum.
7+3 iken kahverengi lekelenme yaşadım 15 gün lekelenmem devam etti ama bebeğimde bir problem yok çok şükür kalp atışı büyümesi gelişmesi iyi
Doktorumuz lekelenme bitince ilişkiye girebilirsiniz dedi bittiğinde yani dün sabah eşimle ilişki yaşandı bu sabah kalktığımda da ped de yine kahverengi leke gördüm. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Şuan 8+6 dayız
Tekrar başlayınca çok korktum gerildimde açıkcası. Neyse ben 1 ay 1.5 kaçayım eşimden yapacak birşey yok progestana da devam ediyorum inşallah bebeğimde birşey yokturBenim de senin gibi kahve lekelenmelerim oldu ve doktor 3 ay ilişki yok dedi. Başka bir doktora daha sordum. Lekelenmen bittikten 1 ay sonra girebilirsiniz demişti
evet evet mutlaka kullanalım onu da ben bir gün aksattım hemen başladıTekrar başlayınca çok korktum gerildimde açıkcası. Neyse ben 1 ay 1.5 kaçayım eşimden yapacak birşey yok progestana da devam ediyorum inşallah bebeğimde birşey yoktur
ayy ne güzeeel keşke ben de görebilsemGünaydın çiçeklerbugün görüş günümüz
Kıpraşır kız öyle şey mi olur bende canım çekerek yemiyorum olmasa aramam favorim ekşi tuzluAy ben çikolata görünce midem dalga dalga oluyorbenim çocugum hiç kıpraşamıcak desene hshs
Ya ben çatlağa çok meyilliyim zaten, bir de karın ve memeler çatlamasın
Lastikli kumaş pantolon aşırı rahat oluyorÇalışan arkadaşlar, şirkette ne giyiyorsunuz? Bugün son jean günümdü sanırım, tüm gün önüm açık gömlek kapattım üstüme öyle çalıştım.
ya evet fark olabilir bakBen sarı olanı kullandım emilim sıfır pembesi farklı olabilir bence
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah miniğeDenemeliyim mutlaka
mecbur bi kare yicez artık haha çikolataya karşı böyle olcağımı söyleseler asla inanmazdııımm aslaaaaaKıpraşır kız öyle şey mi olur bende canım çekerek yemiyorum olmasa aramam favorim ekşi tuzlu
Ben de lastikli keten pantolon giydim bugün. Canımm jeanlerim sizi çok özleyeceğimmmLastikli kumaş pantolon aşırı rahat oluyor
10 +2 canim senKaçıncı haftadasın canım
Hangi marka kullaniyorsun canimÇatlak yağı, kremi kullanmaya başlayan var mı? Benim yağlarım bugün geldi. Az önce duştan sonra sürdüm umarım işe yararrr
bio oil pembe şişe aldımm canımHangi marka kullaniyorsun canim
Tesekkurler canimbio oil pembe şişe aldımm canım