Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
Evet bağlatmadan 15 bin istiyolar

Aynen canım benim gurbette olmak ayrı zor gerçekten ama annem her zamanki gibi imdadıma yetişti iyi ki anneler var hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım kucağımıza inşallah bugün annem başladı hepsini yıkamaya hepsini halledip yerleştireceğiz inşallah cidden şakası yok bu işin

Ben doldurdum, insallah halledersin doguma kadar, guc seninle olsun doktorami hamile kalmadan teslim etmistim ama ilk baslarda kanamam vs olunca sunmaya gelemedim ve okuldan atildim af bekliyorum simdi, bebisle birlikte sunacagim insallah
Hamileliğimin başında kanamam olunca benimde hayatım durdu sanki her şey yarım kalmıştı yeni toparlandım, bebislerimizle her sey daha güzel olucak inşallah daha güçlü olacağız

"Kerem kerem diye karnıma sesleniyorum' dedin ya orda yaşadığın korkuyu yüreğimde hissettim. Allah'ım hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm ama şuan iyi olmanıza da çok sevindim. Vaktinde sağlıkla kucağına al inşallah

Evet bağlatmadan 15 bin istiyolar
Ve devlet hastanesi sezeryan yapmiyo iki normal doğumum olduğu için kabul etmedi bugün konuştum aile yılı olduğu için bakanlık kesin talimat vermiş sezeryan yok diye özeller dahi isteğe bagliyi yapmayabilirmiş çok kararsız kaldım doğumdan sonra gelin yapalım diyolar ama bebek emecek nasıl olur iki kere operasyon off ki off

İdrar tahlili yeni yaptırdım bişey çıkmamıştı ama işten eve gelirken evet üşütmüş olabilirim. Bir de geceleri çok terliyorum diye doğalgazı kapatıyorum sonra da ev soğuyor sanırım öyle de üşütüyorum
Kızlar hepinize mesaj atmaya çalıştım, tezim için hamilelere ihtiyacım var nolur bir bes dakikanızı ayırın bebisim doğana kadar tezimi teslim edebileyim
Hallettim canımm inşallah işin rast gider

Kızlar kasılması olan varmı ya veya Rahime kramp giren ikisini ayırt edemiyorum ve çok tedirgin oluyorum bebeğimde aşırı hareketli aşağıya resmen basıyor sanki hop diye çıkacak gibi hissediyor insan
Benim yalancı kasılmalar başladı sanırım. O an çok zor oluyor göbeğimin önünden çıkacak gibi oluyor. Geçmiş olsun canım

Kızlaar bugun benım yaramaz aşırı hareketli patır kütür heryerimde gezıyor,çok garip şeyler yapıyor,bi sıkıntısımı var acaba,galıba bu braxton hicks kasılması denen seyı bugun yaşadım.karnımın bı tarafı sertlestı yukarı dogru kasıldı somra gevsedı.ay dogum yaklasıyomudur nedır

Benim yalancı kasılmalar başladı sanırım. O an çok zor oluyor göbeğimin önünden çıkacak gibi oluyor. Geçmiş olsun canım
Yaa benımde canım.karnımda cok degısık seyler hıssedıyorum bugun.bebekte aşırı ama aşırı hareketli acaba bır sıkıntısımı var dıye dusunmeye basladım artık.ılk kez bende kasılmaları hıssettım bugun.bıraz panık yapmadım desem yalan olur

Hareketli olması iyi bence. Bu kasılmalar çok dpğalmış bebiş doğuma hazırlanıyor prova yapıyor gerçek sancılardan önce. En önemlisi de bizi hazırlıyor göbeğin önünde oluyor ve kısa süreli geçici. Gerçek olsa belden başlayıp öne doğrudan geliyormuş ve periyodik devam ediyormuş. Korkmyalım

Çok teşekkür ederimm inşallah yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Ayy ıyı barı ıcımı rahatlattım sekercımyok belden gelmıyor agrıda yok,sadece göbekte kasılma tam tarif ettigin gibi.heyecanlandım bi angelmek mi istiyo diye

Ayy ıyı barı ıcımı rahatlattım sekercımyok belden gelmıyor agrıda yok,sadece göbekte kasılma tam tarif ettigin gibi.heyecanlandım bi angelmek mi istiyo diye
Yalancıktan şakacıktan kasılıyorlar yaramazlar sonra sıra gerçeğine gelecek. Biz de hazırlanıyoruz işte böyl böyle. Mucize

Allah yardımcın olsun canım, hatırlıyorum hastalanmıştın. İnşallah az kaldı. Tatile girdiniz, değil mi? Arada bir açıklık olmayacak sanırım tatilden sonra da direkt doğum iznin başlayacak mı? Tatilde bol bol dinlenirsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…