- 22 Mayıs 2024
- 639
- 1.232
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.441
Grupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldıHala devam ediyorum bişe demedi henüz sanırım doğuma kadar
Gittiğimde sorarım bende bakalım henüz bişe demedi çünkü belki hafta daha var diyedirGrupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Ben de bu ctesi gideceğim İnşallah sorayımGittiğimde sorarım bende bakalım henüz bişe demedi çünkü belki hafta daha var diyedir
Canm benımkı en bastan berı haftada ıkı kez al yeter dıyor.Grupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Ben 3-4 gün kullanmayınca eksikliğini hissediyorum. O zaman alıyorum. Belirli süre verdi mi doktor yoksa doğuma kadar mı kullanacaksınCanm benımkı en bastan berı haftada ıkı kez al yeter dıyor.
Yok canm herhangı bır sure vermedı,kan şurubu hergun,magnezyumuda haftada bır ıkı kere ıcebılırsın diyor en bastan berı.nedenını hıc sormadım ama hıcbızaman hergun ıcırmedı.Ben 3-4 gün kullanmayınca eksikliğini hissediyorum. O zaman alıyorum. Belirli süre verdi mi doktor yoksa doğuma kadar mı kullanacaksın
Tahlıllerde hep 1.8 cıkıyor eksıklık yok dıyor ondanda olabılır bu arada.Ben 3-4 gün kullanmayınca eksikliğini hissediyorum. O zaman alıyorum. Belirli süre verdi mi doktor yoksa doğuma kadar mı kullanacaksın
Evet hatirliyorum bunu ben de, kasilmalar hissedilemeyebiliyormus sanirim. Ben de haftaya gidince bir soracagim, doktorlarin aklindan cikabiliyor bazenGrupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Ay sizin haftanizda 35 yaziyor ne kdr az kalmisEvet hatirliyorum bunu ben de, kasilmalar hissedilemeyebiliyormus sanirim. Ben de haftaya gidince bir soracagim, doktorlarin aklindan cikabiliyor bazen
Ben de son bir haftadır öyleyimKizlar benim nefes almam bu hafta aşırı zorlaştı. Gece nefes daralmasindan uyaniyorum. 5dk oturup tekrar uzaniyorm. Ozellikle uzanırken daha cok sıkışıyor nefesim. Evde sıfır yaka hic bisey giyemez hale geldim. Boguyor sanki. Doguma kadar dahada ilerlerse bu durum yandim
Ben de doğalgazı en kısığa alıyordum. Yemek yaparken askılıyla duruyordum, balkon kapısı da açıkİdrar tahlili yeni yaptırdım bişey çıkmamıştı ama işten eve gelirken evet üşütmüş olabilirim. Bir de geceleri çok terliyorum diye doğalgazı kapatıyorum sonra da ev soğuyor sanırım öyle de üşütüyorum
Benim doktorum ağrın sancın olduğunda al demişti, ben de çok ağrı falan olmadığı sürece almıyorum. Bir dönem çok şiddetli miyom ağrısı olmuştu, o zaman günde 2 defa bir hafta boyunca kullandım bıraktım. Devamlılığını istedikleri bir şey değil. Bana multivitamini bile 2-3 günde bir al dedi. Ben her gün demir hapı ve d vitamin damla kullanıyorum.Kızlar, doktor magnezyumu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?
Galiba oyle olacakAy sizin haftanizda 35 yaziyor ne kdr az kalmisen once siz dogurcaksiniz sanirm
Kızlar kasılması olan varmı ya veya Rahime kramp giren ikisini ayırt edemiyorum ve çok tedirgin oluyorum bebeğimde aşırı hareketli aşağıya resmen basıyor sanki hop diye çıkacak gibi hissediyor insan
Benim var galiba ama sahte olan diye düşünüyorum karnim geriliyor düzensiz olarak ve artan bir şey yok. Sıkıntı şu ki belim kasıklarım ve bacak aram ağrıyor baya iki üç gündür o yüzden acaba gerçek kasılma mı diye düşünüp duruyorum sjjdjdjdjdj ve bebiş de bu kasilmalar aninda dahi aşırı hareketli. Burda birileri 30 dan sonra bebiş hareketleri azaldi sakinledi biraz diyolardi ondan dolayı da düşünüp duruyorum sürekli çünkü benim tam tersi oldu yani 30 dan sonra çıldırdı resmen uyuduğu anlar dışında zıplıyor resmen ve ayaklar hep tepeye doğru büyük ihtimalle hâlâ baş aşşa duruyorKızlaar bugun benım yaramaz aşırı hareketli patır kütür heryerimde gezıyor,çok garip şeyler yapıyor,bi sıkıntısımı var acaba,galıba bu braxton hicks kasılması denen seyı bugun yaşadım.karnımın bı tarafı sertlestı yukarı dogru kasıldı somra gevsedı.ay dogum yaklasıyomudur nedır
Kızlar, doktor magnezyumu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?
Ben magnezyuma 30. Haftada ihtiyac duydum söyledim kan tahlilleri sonrası yazdılar ama doktor bana 2-3 hatta kullan sonra kullanma dedi. Neden diye sormak da aklıma gelmedi jsnjdjdjdjd burda sormuştum kasılmaları etkiliyo olabilir vs dendi ama henüz net olarak doktor yprumu alan yok galiba onu da cuma yine sorarım jdndjdndj 30 lu paketin 20 sini içip bıraktım ben de ne olur ne olmaz diye Allah'a şükür sabaha ayak felci ile uyanmiyorum henüzGrupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Ben öyle değil de sıcağa gelemiyorum. Kombi en kisikta zaten odada termometre var odam 17 derece sabit cam açıksa 16 falan takiliyo gece cam açık uyuyorum diyebilirim aşırı da usutmuyo beni iki açık cam arası dolanmamaya calisiyorum carpmasin diye djjdjdjd son haftalar fena geliyo galibaKizlar benim nefes almam bu hafta aşırı zorlaştı. Gece nefes daralmasindan uyaniyorum. 5dk oturup tekrar uzaniyorm. Ozellikle uzanırken daha cok sıkışıyor nefesim. Evde sıfır yaka hic bisey giyemez hale geldim. Boguyor sanki. Doguma kadar dahada ilerlerse bu durum yandim
Anlattığın her detayı ben de yaşıyorum canım. Hoplayıp zıplıyor bazen üstüste defalarca hızlıca tekmeliyor, kum çuvalı gibiyimKızlaar bugun benım yaramaz aşırı hareketli patır kütür heryerimde gezıyor,çok garip şeyler yapıyor,bi sıkıntısımı var acaba,galıba bu braxton hicks kasılması denen seyı bugun yaşadım.karnımın bı tarafı sertlestı yukarı dogru kasıldı somra gevsedı.ay dogum yaklasıyomudur nedır
Elde yikansin istiyosalar yikayabilirlerKızlar, 2 gündür evde çocuğun eşyalarının makinede mi yoksa elde mi yıkanacak konusu tartışılıyor. Eşim ve KV diyor ki ilk 40 gün elde yıkanacak sonra makineye atılacak. Bütün dünya makinede yıkıyor, biz neden elde yıkıyoruz diyorum. Yok elde yıkanacakmış. İyi o zaman yıkayın diyorum. Ben mi özensizim yoksa bunlar benimle dalga mı geçiyor
Aynı evde oturuyoruz, beni neler bekliyor Allah bilirElde yikansin istiyosalar yikayabilirlergereksiz bir muhabbet olmuş da inşallah başka konularda canını sıkmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?