Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
Her gün yeni bir bilgi kwbdhhsidjd ya bu işlemden sonra ben veya eşimde hormonel problemler oluşmaya aksa veya en az hangimize etkisi olacaksa yine de o şekilde karar verme taraftariyim 7 kat kesilmesem de bir yan etkisi olacak illaki belki ona daha az etkisi olur Allah bağışlasin yavrularini benim de yeter sayım 2 ama 1 olsun bakalım belki yeter sayım 1 dir kim bilir snnxjsndkdjjdjd

Canım çook geçmiş olsunn Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Çok çok geçmiş olsun .Aynı süreçlerden geçen biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum.Allah sağlıkla ,kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun .Aynı süreçlerden geçen biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum.Allah sağlıkla ,kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Ay canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim o günlere kavuştursun bizi sağlıkla evladımıza kavuşmak nasip olsun

Hareketleri hep asagıdaydı zaten makat aşağı demişti doktor sürekli alt tarafı tekmeliyordu Allahım kimseye yaşatmasın çok teşekkür ediyorum canım

Yok canım ilk aylarda hiç yaşamadım. Tüp bebek zaten hep diken üzerindeydim. İlk gebeliğim normal gebelikti onda da hiç yaşamadım kanama vs. Bunda olunca korktum. Doktorum her şey sebep olmuş olabilir dedi. Sebebini bulurum rahim ağzında alet vs bakarım ama acı çekmeni istemiyorum dedi benim için önemli olan kanamanın durması tedaviye cevap vermesi ve plesantal kanama olmaması dedi bebeğin iyi olması onu etkilememesi dedi. Yorgunluk, geçirilen hastalık, enfeksiyon her şey etkilemiş olabilir dedi. Ben zaten bir buçuk ay hastalık çektim buraya da yazmıştım deli gibi öksürük nöbetlerim oldu, okul sürünüyordu, ev ayrı yordu, birinci sınıfa giden oğlum var bu sene ayrı stres onun telaşı ayrı yordu, köy okuluna gidip geliyorduk her gün 35 km git 35 km gel o yordu 17-20 çocuk sınıfta (anasınıfı öğretmeniyim) o ayrı yordu, aslında çok yoruldum..

Çok geçmiş olsun fnd_50 Bundan sonra dinlenme vakti inşallah en güzel zamanda sağlıkla gelsin.

Bugün sanahtan dr gittim, dr idrar yolu enfeksiyonu da kasılma yapabilir dedi. Tahlil verdim, doktorun dediği gibi enfeksiyon çıktı.İdrarda eritrosit görülmüş.Bir ilaç verdi. Bununla geçer dedi. Belki sizde de böyle bir durum olabilir. Bir de hemşire kendinizi sıcak tutun dedi o da kasılmaya sebep olabiliyormuş.Belki sizinki bunların hiçbiri değildir yine de akınızda bulunsun

Ah canım benim ne korkmuşsundur tabi bir de gurbette tek başına olmak çok zor sağlıkla sonuclenmasına annenin gelmesine çok sevindim son süreçleri daha rahat huzurla geçirmek nasip olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah Annelerimiz de iyi ki var evet çanta işini artık bir an önce halletmek lazım kuzularımızı kucağımıza almamıza az kaldı

Kızlar biz de 15 tatile girdim gireli yoğun bir hazırlık içine girdik çocuk odasını ayarlamaya çalışıyoruz kızımın beşiğini kurduk ablası vermeyi çok istemiyordu ama hayali ranzaydı daha bebe doğmadan mobilyacı çağırdık ranza yaptırıyoruz odasına bu sıkışıklıkta onu yaptıracağız bir aya anca olurmuş bu arada beşiğimizi kurduk kıyafetleri bir posta yıkadım ütüledim hala yıkanmaya devam ediyor çantayı hazırlamaya başladım ama eksiklikler bir türlü bitmiyor Halledicez inşallah haftaya kadar çantamız kıyafetlerimiz hazır olur diye düşünüyorum beşiğimiz de hazır sonrası ranzaydı dolap molaptı derken büyük bir ev temizliği

Aslında 3.ye de gönlü yok. Ama yine de böyle bir işlemi kendi bedeninde kabul etmeyecek kafada bir adam işte. Bana bir zararı olmayacağına ikna oldu ve benim bağlatmamı kabul etti Allahtan
Hadi hayırlı olsun kararınız Biz de üçüncü düşünmüyoruz ama bu konular hiç açılmıyor bile niyeyse

Gozlerim dola dola okudum. İyi olmaniza cok sevindim, insallah bundan sonrasi kolaylikla gececek, saglikla kucaginiza alacaksiniz yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…