Yaaaa harikaymisSeni çok iyi anlıyorum ben de 4.5 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım nasıl olduysa. Çatlatma iğneleri aşılama hiç birinde olmadı. Tüp bebek denedik embriyoların hiç biri 5.güne gelemedi ne günler atlattık. Bende diken üstündeyim hep malesef.
İkinci progestanı da aldım şükür geçti kuzum ya ay bu çocuk daha doğmadan beni hoplatıyorStres durumu tetikler canım, öncelikle sakin ol, sen inan ki bebekte inansın. Korkma birşey olmaz Allahım izniyle, leke bende de bir kesiliyor bir devam ediyor. Kahverengi şekilde.
insallah canim guzel olur her sey. belirtilerin azalirsada kafaya takmaktansa gidip kontrol olursan daha iyi stres daha kotu yapiyor insani. ben bir haftadir delirdim. aslinda kontrolum gelecek haftaydi ben bu gun gitdim rahatladim kac gundur asiri stres gerginlik icindeydim.gitdim geldim genclestim resmenGercekten bir ritmi yok belirtilerin, benim de doktorumu gorunce ikidir belirtilerim sikayetlerim azaliyor bir kac gundoktora da diyorum sizi gormek bana mental olarak cok iyi geliyor vallahi ikinci trimestera saglikla bir varalim, kuruntuyu azalticam
Ben 6+0 da duymustumKızlar 6+3te kalp atışı duyabilir miyim sizce
Haftada bir gidiyordum zaten, hatta bu hafta artik her sey cok yolunda, bayram donusu gel dedi.O gune dayanamam alistim her hafta gormeye ben gelirim hocam yine carsamba dediminsallah canim guzel olur her sey. belirtilerin azalirsada kafaya takmaktansa gidip kontrol olursan daha iyi stres daha kotu yapiyor insani. ben bir haftadir delirdim. aslinda kontrolum gelecek haftaydi ben bu gun gitdim rahatladim kac gundur asiri stres gerginlik icindeydim.gitdim geldim genclestim resmen
Hepsi aynı hepsii, 2025 dogumlular Beta kuşagı olacak biliyorsunuz, ana karnından belli bunlar gümbür gümbür geliyorİkinci progestanı da aldım şükür geçti kuzum ya ay bu çocuk daha doğmadan beni hoplatıyor
Şimdi tuvalete baktım akıntıyla koyu renkli akıntı gelmiş bir kere geldi peçeteye. Acile gittik 2 gün önce ama betaya baktılar sorun yok dediler korkuyorum ya 25inde randevumuz varBen 6+0 da duymustum
Hay betalarınaHepsi aynı hepsii, 2025 dogumlular Beta kuşagı olacak biliyorsunuz, ana karnından belli bunlar gümbür gümbür geliyorbizi de hoplatıyor işte
Bugün neredeyse hepimizden geldi kuzum ya progestan kullan sende hepimize aynı şeyi dedilerŞimdi tuvalete baktım akıntıyla koyu renkli akıntı gelmiş bir kere geldi peçeteye. Acile gittik 2 gün önce ama betaya baktılar sorun yok dediler korkuyorum ya 25inde randevumuz var
Acil doktoru yazmadı ama daha önce tüp bebek tedavisi gördüm negatif oldu o tedaviden kalma elimde progeatan vardı onu kullaniyorum sabah akşam iki gündür bı zararı olmaz demi fitilBugün neredeyse hepimizden geldi kuzum ya progestan kullan sende hepimize aynı şeyi dediler
Evet bende hala rüyada gibiyim. Bayram sonu 2.Tüp bebek tedavimize başlayacaktık bizde öyle planlamıştık.Yaaaa harikaymisben de cok istedim ve ugrastim dogal gebelik icin, ama nasip tedaviyleymis
sizinki tam mucize olmus, saglikla kucagina almak da nasip olsun insallah. Boyle cok didinerek olunca insan inanamiyor da bence. Bugun bir arkadasima soyledim hamile oldugumu, ne hissediyorsun dedi, ilk agzimdan cikan inanamiyorum hala demek oldu
Yok faydası olur zararı olmaz canımAcil doktoru yazmadı ama daha önce tüp bebek tedavisi gördüm negatif oldu o tedaviden kalma elimde progeatan vardı onu kullaniyorum sabah akşam iki gündür bı zararı olmaz demi fitil
Progestan başladılar zaten kullanıyordum da şu an hastanede tutuyorlar kanamam durdu ağrım da yok inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririzAy noldu bize bi anda kızlar ya böyle benim de leke geldi Allahım sen bebeklerimizi koru. Haber ver bize de canım
İnşallah canım teşekkürlerYok faydası olur zararı olmaz canım
iyi oldu sukur. bisey yokmus belirtilerim kayb oldu diye endise etmistim ama her sey normal
Canikocum böyle dedin ya yarın bütün gün kusarsın bak emin olİki gundur bulantim yok yine, o gun doktorda da hemsirem bulantiyi severiz hormonlarin guzel yukseldiginin bir isaretidir dedi ya, geldiler bana yineneden bulantim yok perileri geldi anlayacaginiz
Ay yolunda olsun aman diyimCanikocum böyle dedin ya yarın bütün gün kusarsın bak emin olbugün benim de bulanmadı hiç ama hersey yolundaydı kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?