• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
Şimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmış :( inşallah enfekdiyonumda geçer :(
Geçer inşallah doktorun ilaç yazarsa korkma iç şimdi namaz da sana dua ettim inşallah iyi olacaksın. Arada kahverengi leke olarak devam edebilir korkma. Bitmesi için öyle oluyor. Bol istirahat et. Ve sürekli su iç lavabon gelmeden lavaboya git sıkışma

Şimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmış :( inşallah enfekdiyonumda geçer :(
Progestan takviyesi verdimi canım ? Geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Bende de vardı sanırım ondan kanama oldu. Doktora gittiğimizde bebişimiz ellerini kollarını bile oynattı içim rahatladı. Bol bol dinlenin. 🌸

Kızlar gebelikte saç boyamak yasak onu biliyoruz ama saç açıcı spreyler (john frieda gibi) kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı? Yaz da geliyor 🤤🤤

Siz uzun değilken bunu sorun etmeniz ilginçmiş.163 boy ile 170 boy yan yana gayet makul ama eğer çok içinize sinseydi ve içiniz pir pir etseydi ,boyu asla sorun etmezdiniz. Ben 170 boyundayim, eşim 174 .Bunu hiç bir zaman sorun etmedim ,aklıma bile gelmedi.Bence siz bahane arıyorsunuz.

Benimde aynı şekilde haftaya kontrol var inşallah enfeksiyon değildir kanama bittiğinden beri bu şekil akıntı gelmeye başladı

Geçer inşallah doktorun ilaç yazarsa korkma iç şimdi namaz da sana dua ettim inşallah iyi olacaksın. Arada kahverengi leke olarak devam edebilir korkma. Bitmesi için öyle oluyor. Bol istirahat et. Ve sürekli su iç lavabon gelmeden lavaboya git sıkışma

Allah yardımcın olsun inşallah bir şey yoktur ❤️

Ay tam haber edin derken aldım rahatlatıcı haberi. Bol bol dinlenin lütfen. Bir daha da tekrarlamasın inşallah 🙏

Çok sevindim canım inş enfeksiyonunda tez zamanda gecer

Progestan takviyesi verdimi canım ? Geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Bende de vardı sanırım ondan kanama oldu. Doktora gittiğimizde bebişimiz ellerini kollarını bile oynattı içim rahatladı. Bol bol dinlenin. 🌸
Kızlar Allah razı olsun hepinizden. Aklım çıktı. Bir gebelik kaybım olduğu için çok korkarak gittim doktora. Devlette acile gittim. En son 8. Haftada küçüktü şimdi bebek olmuş elleri kolları felan her şeyi vardı çok şükür hareket etti içim rahatladı. Progestan içtim yarında özelde iyi bir perinataloga gideceğim tekrardan için rahat etsin diye. Rabbim her birimizin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Kızlar Allah razı olsun hepinizden. Aklım çıktı. Bir gebelik kaybım olduğu için çok korkarak gittim doktora. Devlette acile gittim. En son 8. Haftada küçüktü şimdi bebek olmuş elleri kolları felan her şeyi vardı çok şükür hareket etti içim rahatladı. Progestan içtim yarında özelde iyi bir perinataloga gideceğim tekrardan için rahat etsin diye. Rabbim her birimizin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım umarım bidaha tekrarlamaz 🤲🏻❤️

Kızlar gebelikte saç boyamak yasak onu biliyoruz ama saç açıcı spreyler (john frieda gibi) kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı? Yaz da geliyor 🤤🤤
Suanlik ihtiyacım yok 🥳🙈Benim doktorum yasaklamadi şöyle ki amonyaksiz boyalardan kullanabilirsin dedi🙈 eczanelerde de var benim kuaförüm hamilelerin geldiğini onlara ayrı boya kullandığını belirtmişti

Back
X