- 5 Şubat 2025
- 178
- 223
- 18
- 35
dua ediyorum ınsallah bır sorun yoktur bızı bılgılendır lutfenKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dua ediyorum ınsallah bır sorun yoktur bızı bılgılendır lutfenKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Korkma lütfen, sakin kal. Rabbim yardımcın olsun. inşallah bi sıkıntı olmazKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Geçer inşallah doktorun ilaç yazarsa korkma iç şimdi namaz da sana dua ettim inşallah iyi olacaksın. Arada kahverengi leke olarak devam edebilir korkma. Bitmesi için öyle oluyor. Bol istirahat et. Ve sürekli su iç lavabon gelmeden lavaboya git sıkışmaŞimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmışinşallah enfekdiyonumda geçer
![]()
Allah yardımcın olsun inşallah bir şey yokturKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Ay tam haber edin derken aldım rahatlatıcı haberi. Bol bol dinlenin lütfen. Bir daha da tekrarlamasın inşallahKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Bende kullanıyorum bulantın devam ediyorsa kullanabilirsin dedi bir zararı yok dediDoktorunuz şu zaman bırak diye birşey dedi mi
Çok sevindim canım inş enfeksiyonunda tez zamanda gecerŞimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmışinşallah enfekdiyonumda geçer
![]()
Progestan takviyesi verdimi canım ? Geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasınŞimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmışinşallah enfekdiyonumda geçer
![]()
Çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Bende de vardı sanırım ondan kanama oldu. Doktora gittiğimizde bebişimiz ellerini kollarını bile oynattı içim rahatladı. Bol bol dinlenin.Şimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmışinşallah enfekdiyonumda geçer
![]()
Siz uzun değilken bunu sorun etmeniz ilginçmiş.163 boy ile 170 boy yan yana gayet makul ama eğer çok içinize sinseydi ve içiniz pir pir etseydi ,boyu asla sorun etmezdiniz. Ben 170 boyundayim, eşim 174 .Bunu hiç bir zaman sorun etmedim ,aklıma bile gelmedi.Bence siz bahane arıyorsunuz.
Benimde aynı şekilde haftaya kontrol var inşallah enfeksiyon değildir kanama bittiğinden beri bu şekil akıntı gelmeye başladı
Geçer inşallah doktorun ilaç yazarsa korkma iç şimdi namaz da sana dua ettim inşallah iyi olacaksın. Arada kahverengi leke olarak devam edebilir korkma. Bitmesi için öyle oluyor. Bol istirahat et. Ve sürekli su iç lavabon gelmeden lavaboya git sıkışma
Allah yardımcın olsun inşallah bir şey yoktur![]()
Ay tam haber edin derken aldım rahatlatıcı haberi. Bol bol dinlenin lütfen. Bir daha da tekrarlamasın inşallah![]()
Çok sevindim canım inş enfeksiyonunda tez zamanda gecer
Progestan takviyesi verdimi canım ? Geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın
Kızlar Allah razı olsun hepinizden. Aklım çıktı. Bir gebelik kaybım olduğu için çok korkarak gittim doktora. Devlette acile gittim. En son 8. Haftada küçüktü şimdi bebek olmuş elleri kolları felan her şeyi vardı çok şükür hareket etti içim rahatladı. Progestan içtim yarında özelde iyi bir perinataloga gideceğim tekrardan için rahat etsin diye. Rabbim her birimizin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsinÇok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Bende de vardı sanırım ondan kanama oldu. Doktora gittiğimizde bebişimiz ellerini kollarını bile oynattı içim rahatladı. Bol bol dinlenin.![]()
Çok geçmiş olsun canım umarım bidaha tekrarlamazKızlar Allah razı olsun hepinizden. Aklım çıktı. Bir gebelik kaybım olduğu için çok korkarak gittim doktora. Devlette acile gittim. En son 8. Haftada küçüktü şimdi bebek olmuş elleri kolları felan her şeyi vardı çok şükür hareket etti içim rahatladı. Progestan içtim yarında özelde iyi bir perinataloga gideceğim tekrardan için rahat etsin diye. Rabbim her birimizin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin![]()
Amin inşallah hiçbirimiz yaşamayalım kanamaÇok geçmiş olsun canım umarım bidaha tekrarlamaz![]()
Suanlik ihtiyacım yokKızlar gebelikte saç boyamak yasak onu biliyoruz ama saç açıcı spreyler (john frieda gibi) kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı? Yaz da geliyor![]()
Enfeksiyonun ne kaynakli. Rahimde mi varŞimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmışinşallah enfekdiyonumda geçer
![]()
Vajinal enfeksiyonum varEnfeksiyonun ne kaynakli. Rahimde mi var
Antibiyotik fitil vs kullanmadın mı cnmVajinal enfeksiyonum var
Kullandım geçmiyor bir türlüAntibiyotik fitil vs kullanmadın mı cnm
Cinsel ilişki oluyormu sizde ayıptır sormasıKullandım geçmiyor bir türlü