- 11 Nisan 2024
- 117
- 82
- 13
Ben hyaluronic acid dışında serumlarımı bıraktım. Güneş kremimi değiştirdim. Rimel kaş vaxı falan bıraktım. Hatta bulaşık-çamaşır deterjanlarımı vd temizlik malzemelerimi de hazırlık aşamasında değiştirmiştim ve tuvalet kâğıdı&kağıt havlu da beyazlatılmamış almaya başlamıştımKızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
Benim doktorum kalp atışına kadar yasak sonrasında serbest dediKızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.
Kremlerde falan neye dikkat ediyorsunuzBen yavastan degistirdim canim, ama tum makyaj malzemelerimi kenara koymam mumkun degil, zaten evden calistigim icin keyfi disari cikislarimda makyaj yapiyorum. Ama kremdir bucut losyonu cilt temizleme solusyonu gibi seyleri degistirdim
Beyazlatılmamış tuvalet kağıdı ve kağıt havluyu bende biraz bakındım ama marketlerde bulamadım nereden alıyorsunuz?Ben hyaluronic acid dışında serumlarımı bıraktım. Güneş kremimi değiştirdim. Rimel kaş vaxı falan bıraktım. Hatta bulaşık-çamaşır deterjanlarımı vd temizlik malzemelerimi de hazırlık aşamasında değiştirmiştim ve tuvalet kâğıdı&kağıt havlu da beyazlatılmamış almaya başlamıştım
İnternetten alıyorum daha doğrusu eşim alıyor. Nemlendirici arıyorsanız Hindistan cevizi yağı tavsiye ederim.Kremlerde falan neye dikkat ediyorsunuz
Beyazlatılmamış tuvalet kağıdı ve kağıt havluyu bende biraz bakındım ama marketlerde bulamadım nereden alıyorsunuz?
Teşekkür ederimİnternetten alıyorum daha doğrusu eşim alıyor. Nemlendirici arıyorsanız Hindistan cevizi yağı tavsiye ederim.
ben değişiklik yaptım canım cilt bakım ürünlerimde makyaj malzemesi olarak da emilim olmadığı için sadece yüz pudrası ve rimel kullanıyorum şimdilik ihtiyaç olursa. Evden çalıştığım için şuan ihtiyaç duymuyorum ama gerektiğinde de sadece bu ikisini kullanıyorum şimdilik onlarda bir değişiklik yapmadım en azından.Kızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınn bugün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
günaydınlar herkese güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun hepimizeTopuzlu canım kontrolün gayet güzel geçecek bize de güzel haberleri hemen yaz mutlaka heyecanla bekliyorum
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ah çok heyecanlıyım kızlar inşallah çok güzel geçergünaydınlar herkese güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun hepimizeTopuzlu canım kontrolün gayet güzel geçecek bize de güzel haberleri hemen yaz mutlaka heyecanla bekliyorum
ben hem tüp bebek diye hem de daha önce düşüklerim olduğu için yasak dedi ama ilk hamile kaldığımda bir sorun yokken de ilk haftalarda yine de yasaktı siz epey yasakları delip geçmişsinizAa neden ki acaba özel bir durumu olan var mı? Biz hiç ara vermemiştik doğurana kadar
Bence artışı gayet iyi bir süre sonra çok artarak giderKızlar bu akşam Beta testini tekrarlardım. Sırasıyla 2 günlük betalarım şöyle
14-30-108-275
Aslında son değerimde 2 kattan fazla artmış ama bir önceki değerim 3.5 kat artmıştı. O yüzden daha fazla olur diye bekliyordum. bi seferinde 3,5 kat sonrakinde 2 kat olması normal mi yada beklenen birşey mi
evet bozuldu, sabaha karşı tuvalete kalkıyorum sonra hadi uyu yok asla uyuyamıyorum zaten progestan fitil kullanıyorum sabah 8 de haftasonu bile o saatte uyanınca bir daha asla uyuyamıyorum bazen gün arası biraz uyuyorum işim bittiğinde 5 gibi akşam yemeğine kadar iyi geliyorKızlar ya sizinde uyku düzeniniz alt üst oldu mu ya
her zaman son değere göre artışa bak canım bence gayeet iyi doktora ne zaman gideceksin hemen gidersen birşey göremeyebilir bayramdan sonra gidersen keseyi görürsün muhtemelenKızlar bu akşam Beta testini tekrarlardım. Sırasıyla 2 günlük betalarım şöyle
14-30-108-275
Aslında son değerimde 2 kattan fazla artmış ama bir önceki değerim 3.5 kat artmıştı. O yüzden daha fazla olur diye bekliyordum. bi seferinde 3,5 kat sonrakinde 2 kat olması normal mi yada beklenen birşey mi
Poncik sen en son gittiğinde sana kaç haftalık demişti sat 30 ocak mı yapmıştı?evet bozuldu, sabaha karşı tuvalete kalkıyorum sonra hadi uyu yok asla uyuyamıyorum zaten progestan fitil kullanıyorum sabah 8 de haftasonu bile o saatte uyanınca bir daha asla uyuyamıyorum bazen gün arası biraz uyuyorum işim bittiğinde 5 gibi akşam yemeğine kadar iyi geliyor
İnşallah güzel haberlerini bizimle de paylaşırsın canım.Bugün kontrolüm var çok heyancanlıyım sata göre tam 7+0 oluyor ama geç döllenme olmuş olma ihtimali çok yüksek en son bir buçuk hafta önce gitmiştim karından keseyi göremedi doktor bugün keseyi ve kalp atışını birlikte görürüz inşallah dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?