Merhaba bende 75 kullanıyorum levatiron özellikle gebelikte doz için ayda bir kontrole gitmemiz gerek doz ayarlaması sürekli değişiyor . Kullanmaya devam edin doktorunuza da danışın derim özellikle dahiliye doz ayarlaması yapıyor2 haftadır kullanıyordum. İçime doğmuş heralde. Çok teşekkür ederim. Ben aynı zamanda 75 mg levatiron kullanıyorum tiroid ilacı. İçmeye devam ediliyor mu gebeyken. Doktor kontrolü pazartesi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba benim de perşembe öğleden sonra 121 çıktı bugün tekrar kan verdim daha sonuç çıkmadı sizce cuma günü kese görür müy
Bir ihtimal görebiliriz diye düşündüm ama beta o zamana kadar 1500 ü geçer mi bilmiyorumMerhaba benim de perşembe öğleden sonra 121 çıktı bugün tekrar kan verdim daha sonuç çıkmadı sizce cuma günü kese görür müyüz
Benimde üç dört gündür yok bulantım ama dünde bugün de ultrasonda bebek iyi görünüyordu. Niye öyle dedi ki. Bide ben doktora da söyledim bulantım geçti diye hiç öyle bişey demedi.İki gundur bulantim yok yine, o gun doktorda da hemsirem bulantiyi severiz hormonlarin guzel yukseldiginin bir isaretidir dedi ya, geldiler bana yineneden bulantim yok perileri geldi anlayacaginiz
Ya tesadüfe bak. Bugün kanama günü heralde.Ekim annelerinde de kanama leke olmuş bugün ya tövbe yarabbim sinirim bozuldu
Yani ben de daha persembe gordum bebisi cok sukur ki her sey yolundaydiBenimde üç dört gündür yok bulantım ama dünde bugün de ultrasonda bebek iyi görünüyordu. Niye öyle dedi ki. Bide ben doktora da söyledim bulantım geçti diye hiç öyle bişey demedi.
Benim geçen hafta vardı bulantım ama hiç kusmamıştım. Şu üç dört gündür hiç bulantım kalmadı hatta hamile bile değilmişim gibi. Hatta ben korktum boş gebelikmi acaba diye özele gittim ultrasonla baktı bebeğin kalbi atıyordu herşey normal dedi. Bugün de lekelenme var diye acile gittim yine bebeği gördük iyiydi. Kese de iyi dedi şuan kanama yok dedi. Belirti de yok hiç arada karın ağrısı dışında.Yani ben de daha persembe gordum bebisi cok sukur ki her sey yolundaydiya ben bulantidan sikayet ettikce sabret,hamileligin dogasi bu diye soylendi. Simdi o yuzden icim icimi yedi. Sabah sadece disimi fircalarken ogurdum durdum, sonra gecti gitti tum gun disaridaydim zaten hamile oldugumu unuttum resmen sohbet muhabbete dalip hos hic bulantisi olmayan da var basindan beri bilmiyorum ki ya…
Doktora gitmeden bir gun once bulantidan aglamak istedim artik kusamadim da bir turlu, adama da allah askina ilac yazin dedim ilaci yazdirdim, simdi tik yokBenim geçen hafta vardı bulantım ama hiç kusmamıştım. Şu üç dört gündür hiç bulantım kalmadı hatta hamile bile değilmişim gibi. Hatta ben korktum boş gebelikmi acaba diye özele gittim ultrasonla baktı bebeğin kalbi atıyordu herşey normal dedi. Bugün de lekelenme var diye acile gittim yine bebeği gördük iyiydi. Kese de iyi dedi şuan kanama yok dedi. Belirti de yok hiç arada karın ağrısı dışında.
Belirtiler her gün aynı olmuyormuş hiç stres yapma bence. Ben kesede bebeği görmedikçe stresten boş gebeliği araştırmıştım mesela boş gebelikte de bulantı kusmalar oluyormuş. Bulantının bebekle ilgisi yok bence. Hormonlar da çok değişken oluyor hergün aynı şeyleri yaşamıyoruz.Doktora gitmeden bir gun once bulantidan aglamak istedim artik kusamadim da bir turlu, adama da allah askina ilac yazin dedim ilaci yazdirdim, simdi tik yokyalanci cikmis gibiyim ahaha. O gun herseyin yolunda oldugunu gozumle gormemis gibi tedirgin oluyorum iste.. kasiklarim agriyor ama onda bir degisiklik yok, hos onu da progestan kullanmama bagliyorum transferden beri o agri hep dolaniyor cunku bir yandan da seviniyorum bulanti cok sosyal hayati etkileyen bir sey, agriya yine dayaniliyor. Bulanti olunca saglikli da beslenemiyorum diye uzuluyorum, suyumu bile istedigim kadar icemedim diye dertleniyorum falan
Stres durumu tetikler canım, öncelikle sakin ol, sen inan ki bebekte inansın. Korkma birşey olmaz Allahım izniyle, leke bende de bir kesiliyor bir devam ediyor. Kahverengi şekilde.Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin
Sanirim hormon duzeyi her gun ayni oranda artmiyor, bazi gunler ekstra zipliyor ki bulaniyorum diye dusundum artik dedigin gibiBelirtiler her gün aynı olmuyormuş hiç stres yapma bence. Ben kesede bebeği görmedikçe stresten boş gebeliği araştırmıştım mesela boş gebelikte de bulantı kusmalar oluyormuş. Bulantının bebekle ilgisi yok bence. Hormonlar da çok değişken oluyor hergün aynı şeyleri yaşamıyoruz.
Bence çok güzel artmış hangi gün vermiştiniz 121 ikenArkadaşlar iki gün önce değerim 121di şimdi 442 olmuş iyi mi sizce
iyi oldu sukur. bisey yokmus belirtilerim kayb oldu diye endise etmistim ama her sey normalNasıl geçti canım
Perşembe vermiştimBence çok güzel artmış hangi gün vermiştiniz 121 iken
Araştırdığımda bulantı olmasının da olmamasının da aynı derecede normal kabul edildiğini görüyorum. Gebelerin %25’inde hiç görülmüyormuş. Belki bir işaretidir ama bulantı olmadığında kötü olacağı anlamına gelmez. Bence her şey güzel olacak deyip derin nefes alİki gundur bulantim yok yine, o gun doktorda da hemsirem bulantiyi severiz hormonlarin guzel yukseldiginin bir isaretidir dedi ya, geldiler bana yineneden bulantim yok perileri geldi anlayacaginiz
Ay o kadar kafam durdu ki, çaresizce ptesiyi bekliyorum, eşim geldi yanıma çok fenayım ben dedim, hemen doktorumu aradıKuzum yazar ben bugün mesaj attım yazdı rennie duo şurup da iyi geliyor
Seni çok iyi anlıyorum ben de 4.5 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım nasıl olduysa. Çatlatma iğneleri aşılama hiç birinde olmadı. Tüp bebek denedik embriyoların hiç biri 5.güne gelemedi ne günler atlattık. Bende diken üstündeyim hep malesef.Sanirim hormon duzeyi her gun ayni oranda artmiyor, bazi gunler ekstra zipliyor ki bulaniyorum diye dusundum artik dedigin gibiben keseyi bebisi kalp atisini 10 gun once de gormustum aslinda da iste,hep bir diken ustundeyim tedaviyle kaldigim icin
bende de 1 haftadir vardi o perilerİki gundur bulantim yok yine, o gun doktorda da hemsirem bulantiyi severiz hormonlarin guzel yukseldiginin bir isaretidir dedi ya, geldiler bana yineneden bulantim yok perileri geldi anlayacaginiz
Ya evet evet, annem surekli ay ben sende bir kez bile bulanti yasamadim sen kime cektin diyordu bir kac gune kadarAraştırdığımda bulantı olmasının da olmamasının da aynı derecede normal kabul edildiğini görüyorum. Gebelerin %25’inde hiç görülmüyormuş. Belki bir işaretidir ama bulantı olmadığında kötü olacağı anlamına gelmez. Bence her şey güzel olacak deyip derin nefes al
Gercekten bir ritmi yok belirtilerin, benim de doktorumu gorunce ikidir belirtilerim sikayetlerim azaliyor bir kac gunbende de 1 haftadir vardi o periler
kontrole gitdim. bisey yokmus. cok kafana takma her belirti kayb olmasi kotu diyildir. bende 1 haftadir hic belirti kalmamisti simdi doktordan geldik basladi belirtiler her halde bebis doktoru ozlemis dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?