- 6 Mayıs 2024
- 4.544
- 4.993
- 48
- 29
Yok hayır hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri yokCinsel ilişki oluyormu sizde ayıptır sorması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri yokCinsel ilişki oluyormu sizde ayıptır sorması
Benimde akıntı fazlaydı doktor fitil yazdı sms enüz kullanmadım bol su içtim sık dık iç çamaşırı değiştirdim şu an hiç kalmadıYok hayır hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri yok
Benimde akıntı fazlaydı doktor fitil yazdı ama henüz kullanmadım bol su içtim sık sık iç çamaşırı değiştirdim şu an hiç kalmadıYok hayır hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri yok
Şanslıymışsın benim yapmadığım şey kalmadı geçmiyor bir türlüBenimde akıntı fazlaydı doktor fitil yazdı ama henüz kullanmadım bol su içtim sık sık iç çamaşırı değiştirdim şu an hiç kalmadı
Allh allh kültür aldılarmı bazen vajinal florası ürüyor oda zararsız oluyorŞanslıymışsın benim yapmadığım şey kalmadı geçmiyor bir türlü
Evet aldılar. Antibiyotik ve fitil kullandım. Tuvalet temizliği çamaşır değişimi yıkaması beslenme su içimi her şeye dikkat ediyorum. Cinsellik yok. Dışarıda tuavslte girmiyorum kızılcık suyu içiyorum daha ne yapabilirim inanın bilmiyorum kafayı yicemAllh allh kültür aldılarmı bazen vajinal florası ürüyor oda zararsız oluyor
Canım nasılsın gittinmi hastaneyeKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Gittim canım şükür kanamam durdu. Bugün özelde perinataloga gideceğim tekrardan bebek iyiydi çok şükürCanım nasılsın gittinmi hastaneye
Ben dut kurusu kaynatıp içiyorum ara ara oda cok faydalı hemen akıntıdan fark ediyorsun içince ertesi gün atıyor hemenEvet aldılar. Antibiyotik ve fitil kullandım. Tuvalet temizliği çamaşır değişimi yıkaması beslenme su içimi her şeye dikkat ediyorum. Cinsellik yok. Dışarıda tuavslte girmiyorum kızılcık suyu içiyorum daha ne yapabilirim inanın bilmiyorum kafayı yicem
Onuda içiyorumBen dut kurusu kaynatıp içiyorum ara ara oda cok faydalı hemen akıntıdan fark ediyorsun içince ertesi gün atıyor hemen
Çok sevindim bebeğin bak iyiymis gelişimi iyiymis dua edelim iyi olacak inşallahGittim canım şükür kanamam durdu. Bugün özelde perinataloga gideceğim tekrardan bebek iyiydi çok şükür
En son. Çare enfeksiyon hastalıklarına git aksat ben ilk bebeğimi o şekilde kaybettmOnuda içiyorum![]()
Bakalım perinatolog ne diyecek oraya gideceğim inşallah çözülürEn son. Çare enfeksiyon hastalıklarına git aksat ben ilk bebeğimi o şekilde kaybettm
İnşallah inşallah bu bebeğimi sağlıkla zamanında kucağıma alırım çok korkuyorumÇok sevindim bebeğin bak iyiymis gelişimi iyiymis dua edelim iyi olacak inşallah
Aynn öyle rabbim korktuğumuxdan esirgesnBakalım perinatolog ne diyecek oraya gideceğim inşallah çözülürhamile olduğum için çok güçlü ilaçta veremiyorlar zaten geçmiyor o yüzden
Sen nasılsın canm hastaneden cıktıktan sonra bi sıkıntı yaşamadın inşallah . Maşallah zaman ne hızlı ya beta kese kalp derken riskli aylar gecti1 trimesterelveda
![]()
azalıyor mu aynı yogunlukta mı cunku ben 12 haftayı bitirir bitirmez ne hikmetse bulantılar kusmalar da bitti akıntım da normale döndüEvet aldılar. Antibiyotik ve fitil kullandım. Tuvalet temizliği çamaşır değişimi yıkaması beslenme su içimi her şeye dikkat ediyorum. Cinsellik yok. Dışarıda tuavslte girmiyorum kızılcık suyu içiyorum daha ne yapabilirim inanın bilmiyorum kafayı yicem
Fitil kullanınca azaldı ama sıfırlanmadıazalıyor mu aynı yogunlukta mı cunku ben 12 haftayı bitirir bitirmez ne hikmetse bulantılar kusmalar da bitti akıntım da normale döndü
bence azalır zamanla su içmeyi ihmal etmeyin ben de yılmıstım artık fitili de bıraktım suan tamamen düzeldiFitil kullanınca azaldı ama sıfırlanmadı