• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
Ben hyaluronic acid dışında serumlarımı bıraktım. Güneş kremimi değiştirdim. Rimel kaş vaxı falan bıraktım. Hatta bulaşık-çamaşır deterjanlarımı vd temizlik malzemelerimi de hazırlık aşamasında değiştirmiştim ve tuvalet kâğıdı&kağıt havlu da beyazlatılmamış almaya başlamıştım

Kızlar 7. hafta güncellemesi uyuyamamak mı yahu 😬 yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorum iki gündür baş ağrısından deliricem

Kızlar bu akşam Beta testini tekrarlardım. Sırasıyla 2 günlük betalarım şöyle
14-30-108-275
Aslında son değerimde 2 kattan fazla artmış ama bir önceki değerim 3.5 kat artmıştı. O yüzden daha fazla olur diye bekliyordum. bi seferinde 3,5 kat sonrakinde 2 kat olması normal mi yada beklenen birşey mi

Ben yavastan degistirdim canim, ama tum makyaj malzemelerimi kenara koymam mumkun degil, zaten evden calistigim icin keyfi disari cikislarimda makyaj yapiyorum. Ama kremdir bucut losyonu cilt temizleme solusyonu gibi seyleri degistirdim
Kremlerde falan neye dikkat ediyorsunuz
Ben hyaluronic acid dışında serumlarımı bıraktım. Güneş kremimi değiştirdim. Rimel kaş vaxı falan bıraktım. Hatta bulaşık-çamaşır deterjanlarımı vd temizlik malzemelerimi de hazırlık aşamasında değiştirmiştim ve tuvalet kâğıdı&kağıt havlu da beyazlatılmamış almaya başlamıştım
Beyazlatılmamış tuvalet kağıdı ve kağıt havluyu bende biraz bakındım ama marketlerde bulamadım nereden alıyorsunuz?

Kızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
ben değişiklik yaptım canım cilt bakım ürünlerimde makyaj malzemesi olarak da emilim olmadığı için sadece yüz pudrası ve rimel kullanıyorum şimdilik ihtiyaç olursa. Evden çalıştığım için şuan ihtiyaç duymuyorum ama gerektiğinde de sadece bu ikisini kullanıyorum şimdilik onlarda bir değişiklik yapmadım en azından.

günaydınlar herkese güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun hepimize 🌸🌸 Topuzlu Topuzlu canım kontrolün gayet güzel geçecek bize de güzel haberleri hemen yaz mutlaka heyecanla bekliyorum 😊
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

günaydınlar herkese güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun hepimize 🌸🌸 Topuzlu Topuzlu canım kontrolün gayet güzel geçecek bize de güzel haberleri hemen yaz mutlaka heyecanla bekliyorum 😊
Ah çok heyecanlıyım kızlar inşallah çok güzel geçer 🧡

Aa neden ki acaba özel bir durumu olan var mı? Biz hiç ara vermemiştik doğurana kadar :anneadayı::KK45::KK53:
ben hem tüp bebek diye hem de daha önce düşüklerim olduğu için yasak dedi ama ilk hamile kaldığımda bir sorun yokken de ilk haftalarda yine de yasaktı siz epey yasakları delip geçmişsiniz 🤣🤣🤣🤣 ama herşey normal bile olsa eşim çok pimpirikli bekleyeceğiz diyor 😊😊

14-30-108-275
Aslında son değerimde 2 kattan fazla artmış ama bir önceki değerim 3.5 kat artmıştı. O yüzden daha fazla olur diye bekliyordum. bi seferinde 3,5 kat sonrakinde 2 kat olması normal mi yada beklenen birşey mi
Bence artışı gayet iyi bir süre sonra çok artarak gider

Kızlar ya sizinde uyku düzeniniz alt üst oldu mu ya
evet bozuldu, sabaha karşı tuvalete kalkıyorum sonra hadi uyu yok asla uyuyamıyorum zaten progestan fitil kullanıyorum sabah 8 de haftasonu bile o saatte uyanınca bir daha asla uyuyamıyorum bazen gün arası biraz uyuyorum işim bittiğinde 5 gibi akşam yemeğine kadar iyi geliyor

14-30-108-275
her zaman son değere göre artışa bak canım bence gayeet iyi doktora ne zaman gideceksin hemen gidersen birşey göremeyebilir bayramdan sonra gidersen keseyi görürsün muhtemelen

evet bozuldu, sabaha karşı tuvalete kalkıyorum sonra hadi uyu yok asla uyuyamıyorum zaten progestan fitil kullanıyorum sabah 8 de haftasonu bile o saatte uyanınca bir daha asla uyuyamıyorum bazen gün arası biraz uyuyorum işim bittiğinde 5 gibi akşam yemeğine kadar iyi geliyor
Poncik sen en son gittiğinde sana kaç haftalık demişti sat 30 ocak mı yapmıştı?

Bugün kontrolüm var çok heyancanlıyım sata göre tam 7+0 oluyor ama geç döllenme olmuş olma ihtimali çok yüksek en son bir buçuk hafta önce gitmiştim karından keseyi göremedi doktor bugün keseyi ve kalp atışını birlikte görürüz inşallah dua edin bana lütfen 🙏🙏😇🫠
İnşallah güzel haberlerini bizimle de paylaşırsın canım.

Back
X